סתם שאלה לכותבי הפורום:

rasmus girl1

New member
מה קשור פה דתיים??!

זה המרוץ למיליון ישראל ואם אחד התנאים שיהיה רייטינג לתוכנית (כלומר, שגם דתיים יצפו בתוכנית הזאת ולא יחרימו אותה) זה לעשות את האוכל כשר אז עושים אותו כשר, לא מתוך התחשבות ולא כלום.. תאמין לי שעל 100 צמחונים שקופצים על זה ש"מכריחים" אותה לאכול בשר, יקפצו מיליון דתיים ויחרימו את התוכנית על זה שהם צריכים לאכול לא כשר, התוכנית עושה מה שמתאים לה לרייטינג, מעבר לזה, במרוץ למיליון האמריקאי האוכל לא כשר ועדיין יש משימות אכילת בשר (הייתה להם משימה פעם של לאכול מוח שלם של פרה), אז מה תגידו פה? הנה, פה אין התחשבות של כשר לא כשר ועדיין יש בשר, סתם פה מחפשים תרוצים מסביב.
צמחונית וקשה לך? אל תלכי למרוץ למליון! חלאס כבר עם התחושות קיפוח האלו, כל אחד פה חושב רק שדפקו אותו ובאו נגדו. ככה זה במרוץ וזה ידוע!

וחוץ מזה, היה את המשימה עם החמאם הטורקי וליאור נכנס לשם יפה מאוד כשמסביבו נשים בבגד ים ולא התבכיין שזה קשה לו ושזה לא צנוע, למה? כי הוא אדם בוגר שידע שזה מה שיהיה במרוץ ולאן הוא הולך כשנרשם לזה!

merav999

New member
אין צורך להתעצבן

כן, קהל הדתיים גדול יותר מקהל הצמחונים/טבעונים. עדיין, לדעתי חבל שהם לא מאפשרים לזוגות טבעוניים להתחרות במירוץ מבלי לעבור על העקרונות שלהם כפי שהם פועלים עם זוגות דתיים.

חבל לי שטבעוני לא יכול להשתתף במירוץ בגלל סוג המשימות שיש בתכנית
אני הייתי מתה להשתתף במירוץ (חוץ מזה שזה משודר בטלוויזיה ולא היו מקבלים אותי בכלל
).

rasmus girl1

New member
אבל שוב,

זה לא רק לצמחונים, זה לעוד הרבה אנשים עם פחדים כאלו ואחרים, אם זה מגובה, אם זה דתיות שעם כל הכבוד להכשר יש משימות עם בגד ים, אם זה אנשים שלא יודעים לשחות או לנהוג (אחד התנאים זה שלאחד מבני הזוג יהיה רשיון נהיגה) , אם זה נכים , חולי אסטמה, חולי לב וכ'ו.. (את צריכה גם להביא אישור שאת בריאה).. בקיצור, עוד הרבה אנשים ואוכלוסיות לא יכולים להשתתף במרוץ הזה כי זה מרוץ שלא מתאים לכולם לכן לא ברורה לי הקטנוניות הזאת דווקא בקטע הצמחוני..

ולמה לא היו מקבלים אותך? נראה לי אותי לא היו מקבלים, שמתי לב שכל הבנות שם הן בחורות גבוהות עם שיער חלק, בנות 18-20 שנראות הרבה יותר, ואני הורסת להם את כל הנתונים האלו

merav999

New member
תראי, אפשר להתאים את המשימות

לטבעונים באותה קלות שאפשר לדתיים (לאכול כמויות של אוכל שלא בא מבע"ח, לשים משימה בצומת וכו'). זה לא דורש היערכות שונה משל הדתיים (אפילו לא צריך לדאוג שהאוכל כשר
). לא חושבת שזו קטנוניות.

לדעת לשחות או לנהוג או להיות במצב בריאותי תקין וכו' נראה לי שאלו דרישות מינימליות מכל המשתתפים. (נכים, חולי לב וכו' חוץ מזה שפיזית לא מסוגלים לבצע את המשימות עלויות הביטוח נראה לי יהיו בשמיים.....).

לדעתי אני משעממת מדי בשביל להתקבל לתכניות מהסוג הזה, שלא לדבר שאני פוחדת לעלות על הסולם בעבודה
(מצד שני, אם זה היה מוביל להזדמנות לזכות במיליון ש"ח....). אבל אם מותר לפנטז אז אני אפנטז על הגרסה האמריקאית

rasmus girl1

New member
גם נכון אבל,

המטרה היא להביא משהו שהוא בקושי אכיל, גם אם אני אוכלת בשר זה עדיין לא אומר שזה טעים לי ויותר קל לי, אלו היו נקניקיות חריפות,מגעילות, ענקיות ובכמות מטורפת
, זה קשה גם לאוכלי הבשר, לעומת זאת למצוא משהו שיהיה מגעיל וקשה לאכילה וגם טבעוני? לא חושבת שקיים

שמש 33

New member
בעונה הקודמת היתה משימת הקרמשניט

שהיתה קשה מאד לכמה אנשים(אני מתה על קרמשניט, אבל היו שם משהו כמו שני קילו
)ומשימת הקנייידלעך שגם הביאה אנשים לסף שבירה(נדמה לי אחת מצמד התימניות) גם המרק החריף היה קשה לאכילה... וכל זאת בלי להתעלל בצמחונים(אני אגב חושבת שלא צריך להתחשב באף אחד... אבל אם מתחשבים בדתיים שיתחשבו גם בצמחונים)

זוכה001

New member
לא צריך להתחשב - התשובה מעבר לשולחן

או לתת משימה לאכילת בשר חזיר (משהו טרפה, שגם לדוסים יהיה קשה) או להפוך את האכילה למשימת צומת כאשר אם יש פרסה היא תהיה המתנה בלבד ולא משימה נוספת.

choco2602

New member
זה בדיוק העניין שזה לא קשור לדוסים..

אני חילונית ואני שומרת כשרות, גם מבחינת אוכל לא כשר וגם הפרדה מבחינת זמן בין בשר לחלב.
זאת הסיבה שמתחשבים בזה. כי זה ממש לא רק דתיים.

זוכה001

New member
אין שום צורך להתחשב כלל

מה אכפת לי שאת שומרת כשרות? זה בעיה שלך, לא שלי.

אני מוכן לתת לך מיליון ש"ח אם תעברי מכשולים מסויימים, מה אכפת לי מה הדת שלך ומה את שומרת.

לא רוצה מיליון? זבש"ך. רוצה? תסבלי בשקט, תצרכי, תתפשטי - תעשי מה שנדרש כדי לעבור את המכשולים. תעמדי בזה - תזכי. לא תעמדי\לא תנסי - לא תזכי.

As easy as it gets.

choco2602

New member
אנחנו חיים במדינת ישראל לא בארצות הברית

"מדינת היהודים" לא הנוצרים/מוסלמים.
רוצה חוסר התחשבות ביהודים תמצא לך מדינה אחרת לצאת ממנה למירוץ..

זוכה001

New member
בבקשה - הנרדף הפך לרודף וגזען

אז יהודים זכאים ליחס מועדף ושאר הדתות\תנועות לא?

אדם אחר היה אומר לך כמה מילים לא יפות, אבל אני רק אאחל לך שתגיע למקום שבו תבין למה יחס מועדף גורם, שתראה ממה סבלו הסבים שלך לפני 80 שנה, ואולי יום אחד תתפקח.

choco2602

New member
כמו שלא הייתי מצפה שבסוריה/ירדן/לבנון....

יתחשבו ביהודים. לכל אחד יש את המדינה שלו. זה שהם בוחרים לגור פה סבבה, מקבלים לא מעט דברים אחרים. אבל לא צריך לצפות שיתחשבו בהם באיזה תוכנית שעושים, בוא לא נסחף. זה בכל זאת לא משרד ממשלתי אלא תוכנית פרטית לא של המדינה.

תתחיל בלבדוק עם מי אתה מדבר לפני האיחולים. אני בת.. ודי לדחוף כבר את השואה למקומות לא קשורים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
די נמאס!!
"יחס מועדף" כן אנחנו פשוט שולחים אותם לתאי גזים. כולה מתחשבים בדת היהודית שבשבילה הוקמה מדינת ישראל באיזה תכנית שמופקת בחברה ישראלית במדינת ישראל!.
מה אתה משווה את זה שלא נותנים לאכול חזיר לשואה? מה?! מה לעזאזל הקשר?!

ותנועה יכולה להיות גם תנועה נגד קפיצות באנג'י או תנועה נגד משימות אקסטרים. אז בוא נבטל את כל המשימות. יש הבדל בין דת לבין תנועה.

זוכה001

New member
אין הבדל - דת זה כת מבחינתי

ואני לא דוחף אותה - אני רק מראה לך מה קורה כאשר יש העדפה מסויימת.

צריך לומר את האמת הקשה - בגלל הדרישות היהודיות המטופשות משימות נהרסת - ענאהל שקיבלה חימום במשימה שכולם היו בה בבגדי ים, וויתור במשימות כשרות ובודהיזם ועוד.

גםצופה

Member
מנהל
איפה עקיבא וענהאל קיבלו הנחות ?

במשימת הבודהיזם הם נענשו ולא יכלו להמשיך הלאה (העונש היה קצר יחסית כי זאת לא משימת מחסום...)

זוכה001

New member
העונש היה קצר כי ההפקה סלחה להם

כל זוג אחר - היה חוטף יותר.

שנית - להזכירך את ההחלקה בבקיני? ענאהל עשתה את זה עם חתיכת סוודר יפה, שהרס את כל המשימה כיוון שהיא לא הרגישה את הקור כמו השאר.

choco2602

New member
נכון בגלל שאין משימות חזיר מחר יהיו תאי גזים.

המוח שלך מדמיין דברים שגם היטלר לא דמיין.
אתה לגמרי הוזה.
אז או שכדאי שתחליף כדורים, או שתתחיל לקחת.
ממש הכעיסה אותי ההשוואה הלא הגיונית ולא קשורה בעליל לשואה.

אין ויתור במשימת כשרות. יכולה להיות משימת צומת. זה לא שהאחרים לא יכלו לבחור באותה משימת צומת. לא עשו משימה מיוחדת לענהאל. ולגבי הבודהיזם, הם נענשו!
הייתה גם משימת קיצור דרך של קעקוע שהם לא יכלו לעשות, כנ"ל עירום. אז אל תגיד שרק מתחשבים בהם כי זה לא נכון..
כולה אוכל כשר, הלכת רחוק..

זוכה001

New member
שכחת את ההחלקה בבקיני

קל לזכור דברים כשרוצים.

ואכן יש וויתור - נתנו להם רק אוכל כשר או לחילופין דאגו שהם יאכלו רק כשר.

למעלה