ממש אין הבדל
בתור צמחונית, מבחינתי אם היו נותנים לי לאכול בשר זה כמו שהיו נותנים לי לאכול בן אדם... אין מצב שבעולם שהייתי עושה את זה, גם במחיר המירוץ. לתת משימה כזאת זה היה מבחינתי לגמור לי את המירוץ. באותה מידה גם הרבה דתיים היו מרגישים אותו הדבר אם היו נותנים להם לאכול חיות לא כשרות.
מצד שני, תמיד יש מי שימכור את העקרונות שלו בשביל להישאר בתוכנית ריאליטי. בדיוק כמו שטליה עשתה את זה, ככה גם הרבה דתיים היו עושים את זה... אם אני לא טועה כבר היו אנשים שומרי כשרות בהישרדות שהייתה להם משימה שהם היו צריכים לאכול משהו לא כשר, והם עשו את זה. לפחות אחד כזה אני זוכרת, שחשב שאלוהים יסלח לו על זה והרגיש אשם...
זה הכל תלוי עד כמה זה חשוב לך, ובעיקר עד כמה זה חשוב לך יותר מהכיף שבלהישאר בתוכנית ריאליטי. יש אנשים שבחיים לא יעשו את זה, ויש כאלה שיבכו שהם לא יכולים אבל בסוף ימכרו את העקרונות שלהם ויעשו את זה.
לדעתי דווקא הרבה יותר קשה לצמחונים מאשר לדתיים. דתיים כן אוכלים חיות כל הזמן, פשוט לא את החיות הספציפיות האלה... אבל אין להם בעיה עם לאכול חיות באופן כללי. צמחונים לא אוכלים חיות בכלל, בדרך כלל ממניעים רגשיים שגורמים להם לראות את החיה כמו בן אדם ולרחם על היצור שהם אוכלים ועל זה שהוא נרצח בשבילם, זה הרבה יותר קשה... וגם משימת השוורים אגב היא לא משימה לצמחונים.