סתם, שאלה לבולאים:

rachelea

New member
טעות בידך פיתוני, הנה אחדש לך ...

בשעתו היה לי מרצה להסטוריה כללית (תולדות יוון או רומי) ששנים נקרא בשמו הפרטי וכולנו התפלאנו מדוע אינו אין לשמו מקדימון ד"ר. התברר שעל עבודת הדוקטורט שלו שקד ואף הגיע לסיומה. אך אבוי. זמן קצר טרם סיום העבודה התגלה מימצא ארכאולוגי שסתר את כל התזה שלו. וכך אותו מסכן היה מן הבודדים שכתב עוד עבודת דוקטורט, שגם היא ארכה שנים, עד להגיע לתואר הנכסף. כיום, כמדומני, מדובר בפרופסור.

python 4

New member
אוי ווי.. לכתוב את כל הדוקטורט מחדש

אבל התכוונתי לזה שבנאדם שעובד על דוקטורט, ומגיש אותה לועדה המוסמכת במוסדו לבדיקה, תמיד יקבל את התואר.

דובושכ

New member
הארנב והזאב

לא לשכוח את הבדיחה על הארנב שכתב דוקטוראט על כך ש"ארנבים חזקים יותר מזאבים".

דובושכ

New member
בדיחת הארנב והזאב (הדוקטוראט)

ארנב ישב בספריה הלאומית ולידו ספרים רבים כשהוא עסוק בכתיבה. עבר זאב ושאל אותו מה אתה כותב? את עבודת הדוקטוראט שלי, השיב הארנב. ומה ה"תיזה" שלך? שאל הזאב. שארנבים יותר חזקים מזאבים, השיב הארנב. לא יכול להיות אמר הזאב. לא מאמין- אמר הארנב לזאב , אז בוא לפתח המערה שבשדה ב8:00 בערב,ואני אוכיח לך שתיזת הדוקטוראט שלי נכונה. נפגשו ב-8:00 ליד פתח המערה .הארנב לקח איתו את הזאב פנימה ומיד נשמעו צעקות ומכות וקולות נוראיים מתוך המערה. כעבור זמן קצר יצא הארנב מהמערה כשהוא מרוח בדם וסוחב אחריו את הזאב מוכה וחבול. רגע אחרר כך יצא מהמערה דב גריזלי. מוסר השכל- לא חשוב מה אתה כותב בעבודת הדוקטוראט שלך, חשוב מי הוא החונך שלך. (וזאת הסיבה שאני אוסף בולי דובים.)

elcool

New member
מכיר את זה בוורסיה קצת אחרת

אבל עכשיו צריך ללכת לבי"ס.. poopy נשארתי עד 1 בלילה בגלל מכבי ועכשיו צריך ללמוד.. בעעע.

למעלה