סתם רציתי להגיד....

taltoli

New member
סתם רציתי להגיד....

קניתי כבר לפני הרבה זמן את כל העונה הראשונה על דיוידי...כשזה הגיע ממש התרגשתי פתחתי חיבקתי את זה ושמתי בארון עם כל הדיוידיים...ככה זה שכב טונה זמן עד שאתמול היה לי ממש משעמם וחשבתי מה יותר טוב מדוסון להעביר את הזמן!? אז פתחתי בתקצירים של הפרקים שמצורפים בחרתי ב-2 פרקים-ההוריקן (שאפילו לא זכרתי שראיתי בכלל...) והפרק הכי אהוב עלי הריתוק יווו אני כ"כ אוהבת את הפרק הזה...היום ראיתי גם את גילוי (דיסקוברי) שגם הוא היה ממש חביב...ויש לי היום גם לראות את הפרק השני הכי אהוב עלי-תחרות היופי.. זה היה כ"כ כיף לראות את זה שוב...כזה נוסטלגיה! כ"כ הרבה דברים שלא זכרתי...ויותר מזה שראיתי כמה הדמויות התפתחו וגדלו וכמה אף אחד לא ממש דומה לעצמו...זה הראה לי כמה אני השתניתי וגדלתי...כי דוסון בעצם מייצגת אותי, אני זה הם...במשך כ"כ הרבה זמן החיים שלי היו דיי מקבילים לסדרה (לפחות בשתי העונות הראשונות...), ועכשיו אני רואה כמה התבגרתי גוד הם היו בני 15! ועכשיו הם בקולג' ואני רואה את כל החלומות שהיו להם, וכל הדיבורים האלה על העתיד ואפשר להשליך אותם על ההווה...בקיצור זה הכי כיף בעולם! אין אין על הקסם של העונה הראשונה!

*מקנאה*../images/Emo105.gif

מאיפה קנית???? אבא שלי נוסע לארה"ב עוד מעט אז אני מבקשת ממנו את זה ואני מאוד מאוד מקווה שהוא יקנה לי!!!!!!

The Jone

New member
את מתכוונת- * מקנאת* ../images/Emo22.gif

כמו "מפקדת" - נל"א כמו בשלמים! פחחחחחחח עזבו הבגרות בלשון עדיין לא הפסיקה להשפיע עלי אני לא קולט שזה נגמר
בקיצר שמי גל ואני רואה דוסון מדי פעם...משתתף פסיבי בפורום הזה כבר כמה זמן. ומהיום אתחיל להגיב להודעות וגם לתקן אתכם בלשון! מוהאהאהאה!! אז שיהיה לי נחמד.

איזה כיף לך!!

גם אני רוצה גם אני רוצה!!!! איזה באסה אפשר להשיג את זה רק בחו"ל, נכון? בעעעעעעעע אוףףףף אני רוצה לראות!!! אני מתגעגעת לזה!!

LillipooT

New member
ברוך הבא גל! ../images/Emo65.gif../images/Emo60.gif

וכדאי שתתחיל לראות דוסון קצת יותר מ"מדי פעם".. כי הבנות פה די אלימותתת

taltoli

New member
אכן...

זה זמין רק בארה"ב בינתיים, אני אישית הזמנתי באינטרנט לא עלה לי הרבה כי עשיתי הזמנה מוקדמת עלה לי בערך 150

daniellush

New member
צודקת! + שאלה.... ../images/Emo35.gif

העונות הראשונות הכי יפות ומיוחדות...
פשוט נגמר הפרק עם חיוך על הפנים...
כל הפרקים כל כך מתוקים ותמימים...
גם אני אהבתי את הפרק של הריתוק, וגם את הפרק שהם לומדים למבחן ביחד בבית עם הבריכה...
תגידי, איפה אפשר להשיג d.v.d של העונות הראשונות
דניאלוש

daniellush

New member
אופס.... לא שמתי ../images/Emo23.gif....

לא שמתי
ששאלו אותך איזה 50 פעם את השאלה... באסה לשמוע שאי אפשר להשיג את זה בארץ...
אבא שלי טס עוד כמה ימים לארה"ב!!
מקווה שהוא ישיג לי...
דניאלוש

למעלה