סתם רוצה את דעתכם...
אני יודע שאתם מקבלים המון הודעות כאלו, אבל מי שרוצה שיקרא מי שלא אני לא אשמור טינה. טוב אז ככה, בשנים האחרונות אני נמשך לגברים, בוא נאמר שאני כרגע נמשך לגברים ורואה סרטי גייז וכו' וכו'. אבל, גם נשים עושות לי את זה לפעמים, אם אני רוצה... אני לא יודע אם אני דו או גיי, אבל אני בהחלט רוצה להיות סטרייט. וכן חלק גדול מהעובדה שאני רוצה להיות סטרייט זה פחד טהור - אני מודה. אבל יש חלק אחר. תמיד חלמתי שתהיה לי אישה וילדים, ואני אלך איתם לטייל בארץ ולפגוש את ההורים שלי ושלה. וזה לא בעבר, זה גם בהווה, אני חושב איך על כל מיני מצבים לא מיניים) שאני עם אשתי למשך כמה זמן, ודברים שהייתי רוצה לעשות, ואז אני כזה אתה הומו
. אני יודע שאתם תאמרו לי שזה בסדר להיות גיי או דו או וואט אוור, ושאני לא צריך לפחד ובלה בלה בלה בלה. אבל אני רוצה להיות סטרייט, ואני אפילו מנסה, וזה פועל לפעמים, אני נמשך לנשים. לדוגמא עד לאחרונה חשבתי שכוס זה דבר מגעיל, כלומר תסתכלו על זה
זה קצת פיכסי, אבל לאחרונה אני מתחיל לחשוב על זה כעל דבר יפה... ואני לא יודע, אני כותב את ההודעה הזאת כי בא לי לשתף אנשים, אין לי מושג למה... אולי בגלל שנמאס לי להתחבט בעניין הזה עם עצמי. אני לא יודע, וזה קצת מעצבן. אני יודע שהחברה בימינו יותר פתוחה, ושעד שאני אגדל (אני בן 16 בקרוב) היא תהיה יותר פתוחה, ובטח יהיו משפחות חד מיניות עם ילדים והכל כמשהו רגיל, אבל עדיין אני רוצה משפחה רגילה (זה ביטוי יחסי ודי מגעיל, אני יודע) שהילדים שלי יבואו מאישה שאני אוהב אותה, ורק אותה, ושהיא אותי. לא איזו פונדקאית שהייתה צריכה כסף שהיה לזוג הומואים לתת לה. ושוב אני לא יודע... סתם אני מעלה פה דברים שהולכים לי בראש. אני מקבל את העובדה שכנראה אני אהיה לבסוף גיי\דו, אבל עדיין... וזה לא שאני רוצה, רציתי או ארצה להתאבד בגלל זה (סיבה מטומטמת לרצות להתאבד) כי זה מפגר לאללה, אני פשוט לא יודע
.
אני יודע שאתם מקבלים המון הודעות כאלו, אבל מי שרוצה שיקרא מי שלא אני לא אשמור טינה. טוב אז ככה, בשנים האחרונות אני נמשך לגברים, בוא נאמר שאני כרגע נמשך לגברים ורואה סרטי גייז וכו' וכו'. אבל, גם נשים עושות לי את זה לפעמים, אם אני רוצה... אני לא יודע אם אני דו או גיי, אבל אני בהחלט רוצה להיות סטרייט. וכן חלק גדול מהעובדה שאני רוצה להיות סטרייט זה פחד טהור - אני מודה. אבל יש חלק אחר. תמיד חלמתי שתהיה לי אישה וילדים, ואני אלך איתם לטייל בארץ ולפגוש את ההורים שלי ושלה. וזה לא בעבר, זה גם בהווה, אני חושב איך על כל מיני מצבים לא מיניים) שאני עם אשתי למשך כמה זמן, ודברים שהייתי רוצה לעשות, ואז אני כזה אתה הומו