סתם רוצה את דעתכם...

16boy

New member
סתם רוצה את דעתכם...

אני יודע שאתם מקבלים המון הודעות כאלו, אבל מי שרוצה שיקרא מי שלא אני לא אשמור טינה. טוב אז ככה, בשנים האחרונות אני נמשך לגברים, בוא נאמר שאני כרגע נמשך לגברים ורואה סרטי גייז וכו' וכו'. אבל, גם נשים עושות לי את זה לפעמים, אם אני רוצה... אני לא יודע אם אני דו או גיי, אבל אני בהחלט רוצה להיות סטרייט. וכן חלק גדול מהעובדה שאני רוצה להיות סטרייט זה פחד טהור - אני מודה. אבל יש חלק אחר. תמיד חלמתי שתהיה לי אישה וילדים, ואני אלך איתם לטייל בארץ ולפגוש את ההורים שלי ושלה. וזה לא בעבר, זה גם בהווה, אני חושב איך על כל מיני מצבים לא מיניים) שאני עם אשתי למשך כמה זמן, ודברים שהייתי רוצה לעשות, ואז אני כזה אתה הומו
. אני יודע שאתם תאמרו לי שזה בסדר להיות גיי או דו או וואט אוור, ושאני לא צריך לפחד ובלה בלה בלה בלה. אבל אני רוצה להיות סטרייט, ואני אפילו מנסה, וזה פועל לפעמים, אני נמשך לנשים. לדוגמא עד לאחרונה חשבתי שכוס זה דבר מגעיל, כלומר תסתכלו על זה
זה קצת פיכסי, אבל לאחרונה אני מתחיל לחשוב על זה כעל דבר יפה... ואני לא יודע, אני כותב את ההודעה הזאת כי בא לי לשתף אנשים, אין לי מושג למה... אולי בגלל שנמאס לי להתחבט בעניין הזה עם עצמי. אני לא יודע, וזה קצת מעצבן. אני יודע שהחברה בימינו יותר פתוחה, ושעד שאני אגדל (אני בן 16 בקרוב) היא תהיה יותר פתוחה, ובטח יהיו משפחות חד מיניות עם ילדים והכל כמשהו רגיל, אבל עדיין אני רוצה משפחה רגילה (זה ביטוי יחסי ודי מגעיל, אני יודע) שהילדים שלי יבואו מאישה שאני אוהב אותה, ורק אותה, ושהיא אותי. לא איזו פונדקאית שהייתה צריכה כסף שהיה לזוג הומואים לתת לה. ושוב אני לא יודע... סתם אני מעלה פה דברים שהולכים לי בראש. אני מקבל את העובדה שכנראה אני אהיה לבסוף גיי\דו, אבל עדיין... וזה לא שאני רוצה, רציתי או ארצה להתאבד בגלל זה (סיבה מטומטמת לרצות להתאבד) כי זה מפגר לאללה, אני פשוט לא יודע
.

TheMadKow

New member
א זככה...

אז קודם כל חמודי, אתה לא חייב לנסות להבין את זה עכשיו. תן לעצמך זמן לראות לאן אתה נמשך, אם כל מי שבגיל ההתבגרות הייתה לו התבלבלות עם המשיכה המינית היה הומו, המצב היה נראה שונה מאד. יכול להיות שכן, יכול להיות שלא. אני מבין את הרצון שלך "לא להיות שונה", כי בתכלס, להיות הומוסקסואל זה יותר 'קשה' (בוא ונקרא לזה ככה מטעמי נוחות), יש יותר קשיים להתמודד איתם, ובעיקרה החברה. יכול להיות שכל העסק הזה הוא סתם שלב מעבר ואתה הטרו לחלוטין, יכול להיות שאתה בי-סקסואל ואז תוכל להנשא לאשת חלומותיך. יכול להיות שאתה הומוסקסואל ואז תוכל להנשא לאיש חלומותיך. מכל מקום תן לעצמך זמן, ואם אתה לא מוכן להחליט כרגע אל תחליט- זהו לא מבחן. אם אתה רואה שעוד שנה או שתיים אתה עדיין מתלבט זו סיבה כבר לחזור אלינו לעוד תמיכה נפשית. ואם יתברר שאתה באמת הומו, הדבר הראשון שאתה צריך לעבוד עליו הוא - לקבל את עצמך כמו שאתה. לפני שתוכל לגרום לשאר לקבל אותך כך. מקווה שעזרתי מעט. לילה טוב שינה טובה.

Xboy123

New member
הממ...

אתה נשמע כמו מישהו שמת להגיע לגיל 16
(לפי הכינוי.. ו.. גם אני הייתי כמוך לפני יותר מ4 חודשים .. כשהייתי בן 15 ומשהו :) ) WELL גם לי היו חלומות כמו משפחה וילדים ... אבל זה עבר לי כבר.. עם הזמן זרמתי בכיוון של הבנים.. מינית פעםםםם נמשכתי לבנות.. וחשבתי שסקס איתן זה דבר נפלא.. כיום זה דוחה אותי .. (או שלא..) ואני נמשך אליהן רק ריגשת, אבל לבנים אני נמשך מכל המובנים(מינית ורגשית למרות האופי החרא.. אופס!). אז נראה לי שאתה באמת צריך לחכות... גם אם זה יהיה בעוד כמה חודשים.. הזמן יעשה את שלו, תאמין לי
ו.. ו.. ו...! אני מאלה שחושבים שניסיון מיני עם שני המינים יכול איכשהו לפחות לרמוז אם אתה נמשך לאותו מין שאתה מנסה איתו...
בהצלחה חבוב

SarcaSeriouS

New member
רוצה להיות סטרייט |סרגל|.

אף אחד לאאמר שזה בסדר להיות גיי...
אני חייב לציין, שזה אחד שלבים שעברתי בעצמי בתהליך גיבוש הזהות המינית. בשלב הקבלה העצמית, תהיתי לי אם לא תהיה לי אישה, בית, שני ילדים וגדר לבנה, כמו שתמיד חלמתי. מסתבר שיש חלומות שלא יתגשמו לעולם. אתה עוד לא בטוח בעצמך, אם גיי או בי וכבר ממהר לתכנן את העתיד הרחוק. יש לך עוד הרבה לעבור בחיים. אתה רק בן 16 וכבר חושב על חתונה. מה יקרה בעוד כמה שנים אם תתאהב בגבר חלומותיך? תחזור לאותו חלום ילדות שהיה לך כשהיית בן 16 ותגיד לו "שמע,זה נגמר ביננו כי אני מחפש אישה"?. אני בטוח שלא. לפי מה שנראה לי אתה דו-מיני משום ששני המינים מגרים אותך. אבל זה רק אתה יכול לדעת. קח את הזמן ותחשוב על העניין. סטרייט. הומו. דו-מיני. אני לא בעד הגדרות. תקרא להן 'מילים מנחות'... אני מבין שכתבת את תהליך החשיבה שלך בראש ואחסוך ממך את המילים "זה לגיטימי לחשוב ככה" (אבל הנה בכל זאת רשמתי את זה...). אני רק רוצה להביע הזדהות עם מחשבותיך. בהצלחה עם החלום! ד"ש.

James Hammerton

New member
אהבתי את השורה האחרונה ../images/Emo13.gif

אם הסיבה היא ילדים אתה יכול להוריד אותה, כי הורות הומולסבית מתחילה להיות דבר שכיח, כולל משפטים בעניין וכולל ילדים מאומצים או ילדים של אחד ההורים שהשני מקבל עליהם זכויות. אני מקווה שעד שתגיע לגיל שבו הנושא יעשה רלוונטי זוגות חד מיניים יהיו שווים לזוגות סטרייטים בכל מה שקשור לזכויות משמורת. נכון שיכול להיות שהילדים (או חלקם) לא יהיו ביולוגית שלך, אבל האם זה משנה לך מאד? לגבי לפגוש את ההורים אני לא יכול להבטיח לך משהו כי אולי היציאה שלו מהארון תפוצץ את היחסים ביניהם, אבל בעיקרון זו בהחלט אפשרות... חוץ מזה, אם אתה עדיין לא סגור על הנטיה המינית שלך אתה מוזמן להמשיך להתלבט עד כמה שתרצה. עדיף שתחשוב על זה יותר ותגיע למסקנה סופית עוד כמה שנים מאשר תגיע עכשיו למסקנה מוטעית ותפגע בעצמך. מצד שני אם אתה סגור על עצמך חבל יהיה להמשיך "לנסות" ולהיות סטרייט, כי זה לא דבר אפשרי, זה סתם לוקח ממך כוחות, עלול לגרום לתסכולים ולהרגשה רעה. שיהיה לך המון

bang69

New member
להתאבד?!?!?!../images/Emo46.gif

מה? למה להתאבד? כי יש לך נטיה או כי אתה לא בטוח במיניות שלך? אל תפחד, (אפילו אל תחשוב על זה!!) תקבע עם בנים ובנות, ותבחר את מי שאתה נהנה יותר איתו. אם אתה נהנה במידה שווה עם בנים ובנות אז אתה דו. תבדוק, זה לא עולה כסף (אולי הנסיעות לשם...)

16boy

New member
יש אנשים שרוצים להתאבד או סתם

מתוסכלים מהעניין ואומרים שהם רוצים. אני לא...

16boy

New member
קראתי את התגובות של כולם

לא יודע אם זה שינה הרבה מקודם, אבל שמחתי לדעת שהיו עוד אנשים במצבי, ושנאי יכול בנתיים להיות קצת יותר בראש שקט כי ההחלטה היא לא עכשיו (בין אם אני מנסה לקבוע מה היא תהיה, או שהיא תקבע מעצמה). תודה
.

Zenith87

New member
יציאה מהארון כלפי עצמך

החברה מתנה אותנו לחשוב שדרך החיים הנורמטיבית היחידה היא ההטרוסקסואליות. אין מי שגדל בעולם הזה ולא יוצא מנקודת הנחה שהוא סטרייט, וכן מניח את אותה ההנחה כלפי אחרים. זו בדיוק הסיבה שיציאה מהארון היא כזו ביג דיל - היא שוברת איזושהי הנחה. המצב שאתה נמצא בו הוא, למרבה הצער, הכלל בקרב כל מי שאינו סטרייט. הומו שלא עובר את השלב הזה של, "רגע, אז לא תהיה לי אישה כמו כולם?", הוא-הוא היוצא מן הכלל. למי לא היה התסריט של אישה, ילדים וכלב בראש? אקיצר - כולם עוברים את זה, גם אני עברתי את זה ועם קצת מזל, לאט לאט אתה תתחיל להבין: * שאין בנטייתך המינית שום דבר לא בסדר (ללא קשר לאיך שהיא תצא בסוף), * שיש משפחות בכל מיני גדלים, צורות וצבעים (כולל זוגות סטרייטיים ללא ילדים, מבחירה) * ושהחברה נותנת לגיטימציה להרבה דברים שהם לא בסדר, ולא נותנת לגיטימציה להרבה דברים שהם כן בסדר. תהליך ההתבגרות הוא מעיק, וגם אני זוכר את גילאי 13-15 כתקופה די נאחס, אך חשוב על עצמך כזחל שבסופו של דבר ייצא פרפר (או ברווזון מכוער או כל משל אחר שמוצא חן בעיניך).

why not me

New member
קראתי- הזדהתי

גם לי יש את אותם החלומות. ואני אומר לך כבר מראש שאני לא אכתוב לך שום דבר שיש בו תועלת בשבילך, אבל קראתי את ההודעה שלך והזדהתי המון. רק שתדע שאתה לא לבד בזה, ושיש עוד המון כמוך. מה יהיה הלאה? אין לי מושג...

למעלה