סתם קפצתי...

מתבי6

New member
למה את חושבת שאת יכולה לעזור?

במה את יכולה לתרום לנו? את הרי לא מכירה את המגזר מבתוכו ובחיים לא תביני מה קורה פה ושם

אפרתי22

New member
אמת בדבריך

אני באמת לא מכירה את קצה קצהו של המגזר, אבל אני לא חושבת שהמטרה העיקרית של הפורום היא לתרום, אנשים מחליפים דעות, מחליפים חוויות, מחליפים רגשות, מחליפים אוירה, בהודעות הראשונות שלי כתבתי: ואם (לא נראה לי) אבל אם יש משהו שאני יכולה לעזור בו או לייעץ, או אפילו סתם, יותר מאשמח

moshe010

New member
מה ההתקפה ?

אדם אומר שהוא רוצה לעזור? מה יותר טוב מזה את יכולה לשאול "במה את חושבת שאת יכולה לעזור? אבל למה להתקיף בכל אופן אני כמובן לא יכול לנדב אותה, אבל באופן עקרוני יש הרבה מה לעזור למשל הלואה כספית או קורת גג לכמה ימים למי שנתפס באנוסותו וכמובן שבאופן שוטף היא יכולה לעזור בעצות ובנתינת מבט מבחינה חילונית

mister xy

New member
מי שמתכנן לצאת יש הרבה מה לעזור לו

אפילו עם מדובר רק בעצות של איך להשתלב בחיים שבחוץ.

אפרתי22

New member
אני בכלל חשבתי

(אחרי שתסמכו עלי ותכירו אותי) אם יש לכם אנשים שאתם מכירים שרוצים ל"צאת" או סתם רוצים לשבת איפשהו בלי פחד שיראו/יזהו לשיחה אמיתית בלי מחשב, להוציא מהלב, לקבל חיבוק וכתף, סתם לשתף, לברוח, לא יודעת.... אז אפשר לעשות את זה אצלי בבית, היום בכלל חשבתי שכמו שיש אנשים שמחזירים בתשובה אולי אני אהיה ההיפך, אני אהיה זאת שתסביר שתעזור לפקוח עיניים, שתלמד, כמובן עד איפה שאני יודעת ויכולה, אני סתם זורקת משהו מאד כללי אבל זה יכול להיות מפעל מאד חשוב לאנשים שאין להם לאן, עם מי, ואיך. אשמח לשמוע תגובות שלכם

אם מקבלים חיבוק...

אני בא... ועכשיו ברצינות, אם יש לך יכולת כלכלית משמעותית, ואת מוכנה לעזור, אזי יש המון מה להציע, השאלה היא אם זה המצב?

פעם האשימו את היהודים שהכל אצלם כסף

וכן, את רוב הבעיות הטכניות ניתן לפתור בכסף, ומעט מאד בעיות ניתן לפתור ללא כסף. מה אפשר לעשות עם כסף? א. יעוץ פסיכולוגי ב. מוסד לחוזרים בשאלה ג. מלגת קיום לשלב המעבר ד. הכשרה מקצועית חינם, ה. השלמת בגרויות ועוד ועוד

ברוכה הבאה

אם את צריכה עזרה ממני אל תהססי...כל מה שצריך לדעת עלי נמצא בפייסבוק שלי (כולל מספרי טלפון אישיים).

למעלה