סתם צילומים לכיף :) צלמת- גל בנימין דוגמנית- אני
L lost green eyes New member 18/7/09 #5 תמונות יפות... חבל שאת לא יחפה בתמונה הראשונה.... דורש את זה.
N Nicoleriver New member 18/7/09 #14 את מהאלה שאני נהנית לראות תמונות שלהם, ורוצה עוד. אין בך משהו ממש מיוחד, אבל עם זאת את יוצאת בתמונות נורא מיוחדת. המצלמה אוהבת אותך. גם הצילומים עצמם טובים, בתור צילומים בשביל הכיף.
את מהאלה שאני נהנית לראות תמונות שלהם, ורוצה עוד. אין בך משהו ממש מיוחד, אבל עם זאת את יוצאת בתמונות נורא מיוחדת. המצלמה אוהבת אותך. גם הצילומים עצמם טובים, בתור צילומים בשביל הכיף.
ד דרדסית11 New member 18/7/09 #17 פרטים גובה 166 משקל 54 בת 20 תודה רבה על התגובות!!! שמחה לשמוע שאהבתם
F F3raRi New member 19/7/09 #18 תמונות חמודות לאללה רק המלצה - תחייכי, זה לא יזיק לך לחשוף קצת שיניים. ההבעות פנים שלך נראות קשוחות מידי לטעמי, מדי פעם יצא לך חיוך קטן כזה, שלא שינה את התמונה בהרבה. סה"כ סט ממש חמוד. בהצלחה דרדסית
תמונות חמודות לאללה רק המלצה - תחייכי, זה לא יזיק לך לחשוף קצת שיניים. ההבעות פנים שלך נראות קשוחות מידי לטעמי, מדי פעם יצא לך חיוך קטן כזה, שלא שינה את התמונה בהרבה. סה"כ סט ממש חמוד. בהצלחה דרדסית