סתם עלתה לי לראש...

saar7650

New member
ולהרוג חברים? או סתם אנשים שלא

עשו כלום?- תהיה מוכן? או לאנוס מישהי שיגרום לה לפצע עמוק ומזעזע? כל זה אתה מוכן לעשות?! ושאלה אחרונה קטנטנה- צבא אתה עושה? שהרי בצבא מוכנים למות למען המדינה! למען כווווווווווולם... לא רק למען המשפחה המצומצמת...

ch561

New member
לא הבנתי

מה לאנוס מה להרוג? השאלה היתה אם אני מוכן למות בשביל משהו והתשובה שלי היתה כן בשביל המשפחה שלי (משפחה קרובה בלבד!). וזהו ממש זהו לא למען המדינה לא למען החברה ולא למען האדמה. כן אני חילוני ולכן אני מחוייב לפי חוק לשרת בצבא (ואני שירתתי בסדיר ולמזלי הרע גם עושה מילואים, הם פשוט אוהבים סטודנטים). ואם השאלה האם הייתי אונס משהי הורג חבר סתם אז בטח שלא. אם הם מאימים על משפחתי אז כן, למרות שלא הבנתי מה הקשר בין אונס ללמות בשביל משהו. אני מקווה שעניתי לך כי לא הבנתי את השאלה שלך.

saar7650

New member
לא הבנת.. הסבר!

בשאלה הזו התכוונתי לשאול: אם היו מציבים בפניך בחירה- או שתעשה דבר מסויים ותחיה או שתמות אז איזה דברים לא היית מוכן לעשות גם בהקרבה של חיים! אנחנו הדתיים לא מוכנים לעבור על 3 עקרונות: 1. שפיכות דמים - לרצוח מישהו (חף מפשע) ולהמשיך לחיות. 2. גילוי עריות 3. איסור עבודה זרה. שאלתי אתכם, החילונים- על איזה קווים אדומים לא תסכימו לעבור גם אם חייכם תלויים בכך!

ch561

New member
תשובה (עד כמה שניתן)

גילוי עריות בטח שלא (כי פוגע במשפחתי )לכן ימות. עבודה זרה? לא מוכן לעבוד אל, אתאיסט לחלוטין, מעדיף למות. אתה יודע מה אני חושב שגם אני לא מוכן לעבור על שלושת העקרונות האילו. וכמובן יתרום את הלב שלי לילדים שלי (לכן ימות גם בישבלם).

למעלה