הסבר-
"איך מתים בשביל איסור שפיכת דמים ?" אחד יחייב אותך לרצוח אדם אחר. אם לא תבצע את דברו הוא יהרוג אותך. אסור לך ליטול חייו של מישהו אחר ואתה חייב למות. הבנתוס?? "אין לי שנאה לדת, רק תיעוב עמוק ובוז כלפי חוקי רשע." שום חוק רשע!!! "כיבוד אב ואם, ואהבת לרעך כמוך, שמירת שבת" אלו חוקי רשע??!! כל הסתכלותך על הדת נובעת משנאתך אליה, מלימוד באופן לא נכון, משאלות קנטרניות לצורך ניגוח ותו לא. "ובאשר לחרדים, עליהם אפשר רק לרחם, עדת פרזיטים נבערת, נלעגת ושקרנית." חחחחחחחחח אני שוקל לצחוק או לבכות מבורותך... אבל נזכרתי שוב שאתה שונא (מתעב, בז וכו') את הדת והדתיים ולכן אינך מבין את אמונתם ואורח חייהם. "אין לי שנאה לבורא עולם כי אני לא יכול לשנוא משהו שאינו קיים." אין לך הוכחה שאינו קיים, אתה רק משער (או מעדיף לשער כך). בכל אופן אם -לדעתך- אין הוכחה שהוא אכן קיים, עדיין אין זה אומר שהוא לא קיים... "אבותי לא היו מוכנים למות בשביל המורשת, אבותי היו מוכנים למות בשביל הזכות לחיות."- דיברתי על אבות אבותיך... לפני שהחלה ההתפקרות היו דתיים חרדיים בדיוק כמו אלה שאתה שונא ומתעב היום. "זכותו של כל אדם לדעה, אמונה וחוסר אמונה, בביתו ובפרהסיא. מדינה דמוקרטית לכל אזרחיה ללא הבדל דת (ואי-דת), גזע ומין. זכותם של ילדי לא להיחשף לתעמולה שקרית, זדונית ומטומטמת מבית מדרשם של הדתיים, כל הדתיים (ללא הבדל דת גזע ומין)." מישהו חייב את ילדיך לשמוע הרצאות ולימודי תורה?!