סתם עלה לי משהו למוח

v o d k a

New member
../images/Emo12.gif

דבר אחד זה לשמוע על אנטישמיות בחדשות ומאנשים אחרים... אבל זה כבר משהו אחר כשאתה רואה את זה מולך... מפחיד... כל כך חבל שהיהודים מצטיירים בעולם ככה שהרוב הגדול שונא אותם...

eMiFrEaK

New member
../images/Emo10.gif

ואייי שאני לא אתחיל לדבר על פולין.... היו לנו כל הרבה מקרים...=\ יותר מדי...=\ אבל אני מאשימה את עצמי בחלק מהמקרים...

Angel lips

New member
למה קטנים????? חחחח אני עדין

כל הזמן הולכת לאיבוד!!! בחיפה הייתי בטוחה אני לא חוזרת לבית במפגש!!

PoisoN LipS

New member
אז ככה...

אני יושבת מדברת בטלפון פתאום על הקיר ג'וק איזה צרחות! ממ באתי לחברה שלי ואמרתי לה שאני זוכרת את הדרך לבית שלה וזכרתי..אבל רציתי לעשות קיצור דרך ומשום מה הלכתי לאיבוד.

eMiFrEaK

New member
היו לי יותר מדי מקרים.... ../images/Emo4.gif

כשהייתי קטנה... אז רדפו אחריי פעמיים... זה סיפור ארוך =\ אבל בואו נגיד ככה.. אם היו תופסים אותי.. היה לא נעים =\ ואיי היו לי כל כל הרבה אני לא יודעת מאיפה להתחיל חחחח יש לי שכנים.... אז יש שם תאומים ואחד מהם חולה נפשית... והוא הפחיד אותי המון פעמים. בלילה היה דופק אלינו בדלת... מנסה לשבור את החלונות... כמעט לא שבר לנו את האוטו.....ניסה לאנוס אותי =\ במד"א היו לי הרבה מאוד מקרים מפחידים עם שיכורים ונרקומנים..=\ איימו עליי בסכין... רצו אחריי... ניסו לדרוס אותי... קיצר... נחמד חחח

eMiFrEaK

New member
קרו לי גם כמה דברים מפחידים...

אבל קצת שונים.... יותר מדאגה.... בגלל המצב בארץ... פעמיים הייתי מאוד קרובה להיות בפיגוע...=\ ואם כל פיגוע בירושליים.. אני משתגעת.. כי אבא שלי גר שם בסביבה... והוא עובד בירושלים ואח שלי לומד שם..... וזה מאוד מפחיד אותי =(

wildgirl1

New member
וואו אנוטה!!!

מעניין אותי איפה שורה היה כשכול זה קרה? ומה היה קורה אם הוא היה שם לידיך?

eMiFrEaK

New member
חחחח למזלי הרבה הוא לא היה...

נראה לי הוא היה מתעלף מרוב דאגה.... =))))) אבל חפיף... אני בנאדם מאוד עצמאי, אני יכולה להסתדר בעצמי... וברוך השם יש לי חתיכת פה כשצריך... אז ככה שאני לא דואגת =)) וחוץ מזההההה.... מי עוד יכול לספר לנכדים שלו שפעם כשסבתא שלהם היתה קטנה היא כמעט לא נאנסה או מתה איזה 4 פעמים חח... לא אבל ברצינות... זאת היתה תקופה קשה.. והיא עברה ואני התחזקתי וממשיכים הלאה, אני צוחקת על זה עכשיו ולוקחת את זה בקלות כי אני חייבת אחרת יהיה לי מאוד קשה...

wildgirl1

New member
../images/Emo7.gif

למה כמעט 4 פעמים את מתת? ואיך כמעט אנסו אותך כשהיית קטנה?

eMiFrEaK

New member
אני מעדיפה לא לדבר על זה...

בואי נגיד ככה... שאני גרה לא במקום הכי בטוח בעולם...ובשנה האחרונה... הידידים הכי קרובים שלי איבדו 3 אנשים... (בני 18-19...)... אבל לא נוראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..... העיקר שאני חיה! ואני שמחה! ומאושרת! (לפחות ממש ממש מנסה.. חחח).... ו... ו... ו........ העולם יפה :)

s h u r i k

New member
דוגרי הייתי מיתעלף

אבל לא לפני שהייתי מגן עלייך =]] וואי.. אנוט, רגע של נוסטגליה... זוכרת כשבאתי אלייך לאשדוד וישבנו בפארק ועבר לידינו הומלס ואז שאלת אותי אם אני אגן עלייך ממנו?!?! חחחח אני מיתרגש =]]]] ואני רואה שיש לנו הרבה על מה לדבר בשיחה הבאה שלנו... =/

wildgirl1

New member
מתי כבר תיפגשו שוב?

אנה יש לך סיבה מאוד טובה לא להיכשל בטסט!!! תחשבי שאם תיכשלי לא תוכלי לראות את שורה!! ואם תצליחי תוכלי.

s h u r i k

New member
דבר ראשון

לא להלחיץ אותה
דבר שני היא תיראה אותי גם ככה.. דבר שלישי אם עוד מישהו מלחיץ אותה מקבל ממני צ'אפכה!!!

למעלה