סתם עלה לי משהו למוח

v o d k a

New member
גםלי יש מקרה שהוא כמעט אונס...../images/Emo5.gif

כשהייתי קטנה ישנתי אצל חברים של ההורים שלי, ושמו אותי במיטה הזוגית של זוג החברים של ההורים שלי, ובגלל שזו הייתה מיטה קטנה ולא היה מקום- וכולם פתאום רצו לישון צהריים-האבא
, חבר של ההורים שלי, ישן איתי
, ואני זוכרת בוודאות שהוא ניסה למשוך את היד שלי מתחת לשמיכה לדברצ'יק שלו
אני לא אשכח את זה בחיים, הייתי ילדה בת 6
נבהלתי
וכבר לא הייתי כל כך עייפה....

מה?????????????????../images/Emo2.gif

איזה מניאק!!!
לי היה פעם כזה דבר.... כשה הייתי קטנה לא זוכרת לפני כמה זמן זה היה.. תמיד כשה טיילתי עם הכלבה שלי אז נגשו אליי כל מיני זקנים עם הכלבים סתם לדבר כזה ואני שיתפתי פעולה דיברתי איתם עיניתי על השאלות שלהם בקשר הכלבה שלי וכל השטויות כיי גם לי היה משעמם וזה... וסתם ידידתי עם איזה זקן שיש לו כלבה וזה וסתם דיברנו כשה ניפגשנו בפארק עם הכלבים הוא כזה היה נחמד וזה...כל פעם כשה ראיתי אותו אמרתי לו שלום.. אבל פעם אחת ישבנו ביחד על איזה ספסל והוא התחיל כזה לנגוע לי בחזקה ואני הייתי קטנה ולא ידעתי מה להגיד וזה והוא כזה המשיך לנגוע והייתי מממש המומה
בסוף הכשה השתחררתי ממנו בתירוץ שאני חייבת ללכת הבייתה מהר ורציתי כמו משוגעת הבייתה עם בכי ...
אחרי המקרה מזה פחדתי כשה ראיתי אותו והוא עוד גר בית לידי
עכשיו אני סתם מתעלמת ממנו... יש עוד.... לדוד שלי ז"ל שנרצח לפני שנה וחצי בפיגוע הייתה חברה והוא נפרד ממנה אז היא התחרפנה מזה דבר ראשון כשה היא פגשה פעם את סבתא שלי היא נתנה לה איזה מכה בראש (מזל שהיא היה לא כובע והמכה לא הייתה חסרה!) היא גם התקשר לסבא וסבתא שלי ואיימה עליהם(זונה)
וביום של השנה לרוצחו של דוד שלי כזה אני נוסעת באוטובוס מבית הספר באוטובוס ורואה אותה ואני כזה חושבת לעצמי אולי אני יגש אלייה ויגיד לה שלום ... בסוף לא ניגשתי.. אבל כשה הגיע האוטובוס לתחנה שהיא הייתה צריכ לרדת המפגרת הזאת ניגשת אליי וצועקת על כל האוטובוס"but' prokleta"אני כזה הייתי ממש הייתי בעלם וכל האנשים באוטובוס גם...
וזה מזה הפחיד אותי ... לא בגללי כי לי היא לא תעשה כלום אבל לסבתא וסבא שלי היא יכולה ועוד איך לעשות משהו חס וחלילה וזה מפחיד אותי
והיא גם גרה לא רחוק ממני ... עכשיו כשה אני נכנסת לאוטובוס אני מפחדת לפגוש אותה ... עדיין הפסיכית הזאת באה להזכרות בעעעע אין לה בושה!!! יש עוד משהו... לפני יותר משנה וחצי בדיוק ב-3.1.2003 נסענו לאשקלון ,כזה אנחנו נוסעים בסבבה ופיתאום מרגשים מכה חזקה מאחור בשנייה הראשונה ממש התחלתי לצרוח כמו משוגעת
יצאנו מהמכונית וגלינו שנכנסו בנו שתי מכוניות
איזה זקן עקום נכנס במכונית והמכונית האמצעית בנו...בקיצור תעונת שרשראת... לנו לא קרה כלום רק מכה קטנה בגב וסבתא שלי קיבלה מכה קטנה בראש וזהו אז לא כול כל נורא וקיבלנו גם ביטוח אבל זה היה מפחיד המכה הזאת
דרך אגב כל התחת של האוטו התקמת בעעעע ועוד דבר שאני כל החיים שלי מפחדת מאח שלי אבל זה אתם יכולים לקרוא בבלוג שלי...http://blog.tapuz.co.il/myreallife זהו יותר אני לא זוכרת כלום....

wildgirl1

New member
ולי אישית

היה מקרה שנאבדתי בתוך אוטובוס כשהייתי קטנה... זה היה מפחיד!!

eMiFrEaK

New member
אני נאבדתי בנמל תעופה...

כשהייתי בת 3... כשהיינו אמורים לעלות למטוס לארץ.... חיפשו אותי איזה שעתיים.... בסוף התברר שכבר עליתי למטוס לבד...חח כאילו לפני כולם... (כבר אז השתוקקתי להיות בארץ כמה שיותר מהר! חח) אבל זה לא היה מפחיד.. כי אני לא זוכרת את זה.... סיפרו לי את זה רק אח"כ..

vk3

New member
קרו ועוד איך...

למשל, ידוע הרי שאני זללן מדרגה ראשונה, אז כשהייתי בן 4 או 5, אמא הכינה Kartofelniki, זה מן תפוחי אדמה בבצק, יאמי
ואמרה לי שלא אגע... אני
חליל וחסה... |מלאך| כשהיא לא ראתה, פלשתי בזחילה למטבח והתחלתי לבלוע אותם מבלי ללעוס... אז ב- Kartofelnik השני או השלישי התחלתי להיחנק
נכנס לחור הלא נכון... הגרגרת
ואז כמובן נכנסתי לפאניקה, כי אני נחנק, עוד מעט מת, אין אוויר, שחור בעיניים... ועם זאת כדי לשמור על כבודי, כדי שמבצע הזלילה הסודי שלי לא ייתנפץ ואחשב לכישלון, לא רצתי לבקש עזרה מאמי
אז אוקצור, אימצתי את כול שרירי גרוני וגרגרתי והצלחתי לדחוף את הגוש החוצה עם הדברצ'יק הקטן הזה שתלוי אצלנו בפה... נו מה שמו
ומאז אני מאוד מפחד להיחנק מאוכל ( זה קרה לי עוד פעם לפני שנה בערך, כשמיהרתי, אבל במקרה הזה רצתי לאמי, רק שעד שהגעתי אליה הצלחתי להוציא את זה
). אמממ... עוד לפני איזה 6 או 7 שנים הייתי באיזו מסיבה מפגרת של כיתתי ואני לא זוכר כבר איך הייתי צריך לחזור הביתה, כביכול חיכיתי למישהו, אבל לא באו, בקיצור ניסיתי ללכת לבדי ואבדה דרכי... בחשכה תועה אני, כולי דמעות, מפחד עד מוות... איזו זקנה ראתה אותי ושאלה מה קרה, אז עניתי לה שאני לא מוצא את הדרך הביתה והמשכתי ללכת בוכה חחחחחח... ואז פתאום יצאתי לאיזור מוכר ובאותו הרגע באה לשם המכונית לקחת אותי ו... זהו
ועוד משהו קטן... לפני שנתיים או 3 בערך קבעתי עם חבר לסרט ויצאתי לחכות לו אל מתחת לביתי. הוא היה צריך לבוא עם אביו במכונית ולקחת אותי... עוברת חצי שעה, שעה... אין קול ואין עונה
אבל יש שיכור נחמד... יש לנו שכונה מסוכנת ומלאת אנשי חן שאוהבים קצת וודצ'קה והימורים... אז אחד כזה נדבק אליי ולא נתן לי ללכת. טען בתוקף שהביא לי 20,000 דולר ושלמה אני בכלל צריך ללמוד, הוא ייקח אותי ויהיו לי חיים טובים וכו' וכו' וכו'... קיצר ממש שיחת נפשות. ה
שלי היה בתחתונים אבל המשכתי בפסיכולוגיה בגרוש... אז פתאום הוא אמר שהוא הולך לרגע ושאני אחכה לו. אני בהסכמה מלאה התחלתי לרוץ חזרה הביתה ובדיוק אמי יצאה מהבניין כי הרגישה שמשהו קרה לי, אבל כבר הכול היה בסדר ולקח לי כמה ימים לצאת מזה... אה כן... וגם לפני 3 או 4 שנים, טיילנו עם חבר, באור יום ועמדנו ללכת למקדונדלס. פתאום, ממש לפני הכניסה רוסי צעיר ועבריין אחד נדבק אלינו והתחיל לדרוש שניתן לו כסף והראה לנו סכין. אמר שצריך רק קצת... עליי לא היה כסף וניסיתי איך שהוא ללכת לצד והחבר שלי מאוד נבהל. איך שהוא הצלחתי ליצור קשר פלאפוני עם אמי ושאלתי אותה מה לעשות, אז היא אמרה לנו להיכנס מהר למקדונדלס ולהיות סביב הרבה אנשים ולנסות איך שהוא להוריד אותו מזנבנו. לאותו רגע חברי כבר נתן לו 20 ₪ והוא כאילו עזב אותנו, כי אמרנו שנגמר לנו הכסף... אז הוא ראה שנכנסו למקדונלדס ואם כך אז כנראה יש לנו עוד כמה גרושים להמבורגר, אז הוא חזר וביקש עוד, כי הוא ממש היה זקוק ואז אמר שנחכה רגע, הוא יילך לקרוא לחבריו... ברגע שהוא הלך טסנו לתחנת האוטובוס הקרובה ועלינו לאוטובוס חזרה הביתה, צוחקים בצחוק היסטרי כזה... FIN

ymz

New member
באיזה שכונה אתה גר?

אני נוסעת לנתניה היום אז תגיד לי איפה לא להיסתובב. סתאאאם. גרתי בנתניה במשך כל שירות הצבאי וכשנה אחרי זה. אבל גרתי במקום טוב ברח' בן יהודה.

Sheep From Hell

New member
וואי כן!!!!!!!!!!!

אבל זה באמת מצחיק... הלכתי לאיבוד בתוך הבניין שלי!!! הייתי בת 2-3.. לקחו אותי לגן, ונכנסתי למעלית והיא נסגרה ואמא שלי לא הספיקה להכנס לתוך ואז יצאתי מהמעלית באיזושהי קומה... והתחלתי לבכות לא היה לי מושג איפה אני.. ואמא שלי רצה בבניין לחפש אותי ואני בעצמי רצתי לחפש אותה.. וואי הבניינים במוסקווה היו ממש מבוכים!!!!!!!!!

wildgirl1

New member
ואי איזה צירוב מקרים מוזר

בדיוק היום בשיעור קולנוע התחלנו לדבר על פחדים ואל דברים שהפחידו אותנו כשהיינו קטנים... ואני ישר ניזכרתי כשהלכתי לאיבוד באוטובוס... הייתי בערך בת 9 ונסעתי אם אמא שלי לתל אביב וכשעלינו עלתה איתנו אישה שהיא ידידה של אמא שלי ואז אמא שלי התיישבה איתה ואני נורא נורא ניפגעתי אז הלכתי לשבת אחורה אחורה... אחר כך נימאס לי אז עברתי לקדימה איפה שהנהג ושם נירדמתי , כשאמא שלי התחילה להסתכל איפה אני ולעבור בכול האוטובוס היא לא ראתה אותי כי ישנתי, ואז היא חשבה שירדתי מהאוטובוס או שמישהו לקח אותי או משהו והחליטה לרדת.. ואני נישארתי באוטובוס כשהתעוררתי ולא מצאתי את אמא שלי זה היה ממש מפחיד , התחלתי לבכות ולא ידעתי מה לעשות

wildgirl1

New member
איזה אישה אחת

שנסעה איתנו באוטובוס וראתה איך אמא שלי מחפשת אותי שאלה אם זאת אני? היא אמרה לי שאמא שלי חיפשה אותי ולא מצאה וחשבה שירדתי, אז היא ירדה... היא הרגיעה אותי , אמרה לי שהיא מכירה את אמא שלי ........ היא אמרה לי מאיפה ונירגעתי, היא אמרה לי שהיא תחזיר אותי הביתה. כשירדנו בת"א התקשרתי הביתה ואמרתי לשותפה שלנו לדירה שאני בסדר והסברתי לה מי יחזיר אותי הביתה אחר כך. ואז היא הייתה צריכה לעשות קצת סידורים אם הבן שלה ואחר כך נסענו הביתה ואז אמא שלי באה לקחת אותי מהבית של אותה אישה... זה היה מאוד מפחיד!!!

Vrock

New member
כשהייתי ביסודי

תמיד פחדתי שאני לא אצליח לחזור לאוטובוס של הקייטנה, עם חנייה של איזה מאה אוטובוסים ואני לא מזהה את האוטובוס. לפני כמה שנים טיילתי עם הכלב שלי ופתאום יצא עליי כלב ענקי חולה כלבת אבל רצתי מהר עם הכלב ואיבדתי אותו בסיבוב. קבוצה של ערסים נתנה לי מכות כמה פעמים, וכמעט גנבו לי את הפלאפון. מאז אני מפחד מערסים. ערס אחד בהדר ניסה לגנוב לי את הפלאפון כי הוא ביקש אותו לשיחה אבל אמרתי לו שאין לי BIGTALK ואיך שהוא משכתי עד למאבטח של הביתספר שלי.

v o d k a

New member
לי יש משהו ממש מפחיד! לפחות אותי...

כשהייתי קטנה תמיד היו מציקים לי בשכונה שלי
, בייחוד איזה אחד שגר בבית ממול, ובכל פעם בלילה
הייתי מדמיינת שהוא מטפס עד הקומה הרביעית שאני גרה בה ונכנס דרך החלון ואונס אותי
ולא הצלחתי להירדם בגלל זה... ומה שהכי מפחיד זה שלא הצלחתי להוציא את זה מהראש שלי במשך תקופה ארוכה מדיי

AeroSlash

New member
לפני פחות משבוע במלון בפולין..

הודעה בערך אחרונה לפני שאני הולכת כי זה משהו ממש לא נעים שקרה שם ואני חייבת לשתף.. בקיצור, יום שיש בערב, אנחנו יושבים בחדר של החברות שלנו, אני, נסטיה ועוד כמה בנות מהשכבה, לא הרבה. בכל מקרה, מתקשרים לחדר, נופר (אחת הבנות) מרימה את השפורפת וכשהיא מנתקת היא די בהלם. בקיצור מסתבר, שקבוצת פולנים אנטישמים באו מול הכניסה למון שלנו וצרחו בקולי קולות הכרזות אנטישמיות, צעקו דברים נגד היהודים וכדובדבן רקוב בקצפת צהובה חשפו את התחת שלהם כלפי המלון ובכל הראו את הזלזול שלהם ליהודים. חוץ מזה שאחרי זה אמרו לנו שהם הצליחו להיכנס למון וכולם הלכו להתחבא בחדר חוץ ממני, נסטיה עוד מישהי (חכמות שכמותינו, הלכנו לטייל במלון), בקיצור בקומה השניה אנחנו פוגשות מישהו קירח, עם מבט זדוני ביותר בעינים, וחיוך מרושע שמתחיל לתחקר (מסכנה נסטיה, הוא פנה אליה, אולי כי אני חטפתי פחד משהו והתחלתי לאט לאט ללכת), אחרי זה שלח את היד שלו לאחור ולאט לאט עם חיוך המרושע שלו התחיל להוציא משהו מהכיס, תארו לכם איך הרגשתי כשידעתי שהפולנים האנטישמים מסתובבים במלון ועוד הוא היה לא ישראלי, הוא דיבר איתנו אנגלית (כלומר, יליד פולשה).

למעלה