סתם עוד מכתב

LauFMaN666

New member
סתם עוד מכתב ../images/Emo7.gif

אתה יודע...? אתה יודע מה מתחשק לי להגיד לך? שאני אוהבת אותך...שאני לא יכולה עוד דקה נוספת בלעדיך... הלוואי, הלוואי והייתי אלוהים.....הייתי מזיזה את הזמן אחורה מתקנת את הטעויות..... לא הייתי מוותרת....עד שהיינו מאושרים..... אבל אני לא ממש אלוהים...ואנחנו לא בידיוק מאושרים.....לפחות אני-לא מאושרת במיוחד. אין לי מה להגיד...במילא זה מכתב שלעולם לא ישלח...אבל למה כל זה היה צריך לקרות כך-בדרך הקשה והכואבת הזאת? אתה מאמין בגורל? כי אני כן.....אני מאמינה שהגורל שלח לי אותך...כמו מלאך...מלאך שישמור עלי... אתה עוד דואג לי? אתה עוד כועס עלי כשאני עושה שטויות? כלכך אהבתי את ההגנה הזאת שלך...את ההרגשה שאני שלך...שאתה אוהב אותי, כלכך אוהב.....כמו שאף אחד לא אהב...כמו שאף אחד לא העז לאהוב. מדהים כמה מילה אחת יכולה לשנות הכל, מדהים כמה במילה אחת אתה מפיל אותי לריצפה במכה...אחרי שאתה עצמך-אספת אותי ממנה..... רק מילה.....מספיק רק מילה בשביל שאני ארגיש כאילו נתת לי סטירה מצלצלת על הלחי...כאילו ירקת לי בפנים.....רק במילים פשוטות כמו: "את כלום בשבילי" כמה זה מדהים...רק מילה...רק מילה..... ומה שהכי מעציב...שנינו יודעים שזה לא נכון, אתה בורח מהרגש שלך...בורח למקום שאני כניראה לא אגיע אליו לעולם. אתה אומר לי דברים מבלי לחשוב.....לא אומר את מה שבאמת יש לך בלב...מעדיף להדחיק.....לוותר....להרים ידיים. אני חושבת שאני זאת שוויתרתי ראשונה..אתה עוד נילחמת על השברים...במשך שבועות חשבתי וחשבתי איך אפשר להחזיר את הזמן..... אבל הינה, חודשיים עברו ואני כאן יושבת.....עדיין חושבת עליך...מתגעגעת, כלכך מתגעגעת אליך. אוהבת אותך.....ממש כמו פעם-אם לא יותר.. אם זה יכל לעבור ככה ביום אחד..הייתי שמחה, כלכך שמחה למחוק אותך מהלב שלי....רק בגלל שאתה, אתה רצית לעשות זאת תמיד...אתה בטח מעדיף לשתוק.....מעדיף לא לדבר על מה שמסתובב אצלך בפנים, מעדיף לכלוא את הרגש כמו אריה בתוך כלוב...ומי יודע מתי תשחרר את אותו האריה? מתי תתן לו לרוץ למרחקים.....להגיע לליבי.....לגעת בו... יום עובר...ועוד יום...והאהבה הזאת רק נועצת את ציפורניה יותר חזק ויותר עמוק בליבי.... והאהבה הזאת מגדלת לה שורשים בני אלפי שנים...בתוך הלב, שורשים שלעולם לא יניחו לי.....תמיד יהיו עמוק בתוך אדמת לבי..

ה מוזה

New member
אם היה אפשר להזיז את מחוגי הזמן

"How did I ever let you slip away Never knowing I'd be singing this song someday And now I'm sinking Sinking to rise no more Ever since you closed the door If I could turn, turn back the hands of time Then my darlin' you would still be mine If I could turn, turn back the hands of time Then my darlin' you'd still be mine ..." ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ כל כך עצוב המכתב שלך "אתה בורח מהרגש שלך...בורח למקום שאני כניראה לא אגיע אליו לעולם" ואהבה הזו שנועצת בך ציפורניה ואינה מרפה אולי זקוקה למעט אוויר לנשימה ..גם שורשים זקוקים לטיפת מים מקווה שהוא והרגש שלו ימצאו את הדרך .. לאותה אדמה שבה הם נטועים ברוכה הבאה למכתב ..

קאריני21

New member
מדהים!

כתבת כל כך יפה! אין לך מושג כמה ריגשת אותי. (טוב נו, זה לא קשה ... כל מילה, כל כתיבה, כל געגוע יכול לשבור אותי). מכירה את ההרגשה של הגעגועים שחונקים מבפנים, את ההרגשה שכלואה ומתים להוציא אותה החוצה. להוציא אותה בחיבוק לאותו אדם שאוהבים ואליו מתגעגעים. תמיד גרמו לי להאמין ש... מה שאמור לקרות יקרה... ומה שלא...אז לא. אני לא יודעת כבר במה להאמין. אבל אם את יותר חזקה ממני, האמיני בעצמך. חיבוקים מכל ה
קארין.

למעלה