סתם עוד בלונדינית...

m a s t i k

New member
מממ האמת ראיתי...

ראיתי הכל לפני שרינת מחקה(וטוב שהיא עשתה את זה). תקשיב יש משהו במה שאתה אומר אבל אני לא חושבת שנינט היא בובה ואני חושבת שההפך הוא הנכון, בקשר לדיסק אז כמו שאמרת שרוני עבדה שנתיים על הדיסק אז אולי גם לנינט לוקח זמן להוציא אותו כי מן הסתם שירים לא נכתבים ולחנים לא מתחברים בן לילה או מעצמם, אני מאמינה שעובדים על חומרים לנינט ואני מאמינה שגם היא לוקחת חלק גדול ונכבד בכתיבת השירים. הסיפור של נינט או הסיפור של רוני זה דבר בפני עצמו ושוב כמו שאמרתי כל אחת מהן היא בחורה בפני עצמה. ההשוואה בינהן היא טיפשית כי לרוני הז'אנר שלה ולנינט הז'אנר שלה. לנינט יש קול שמהדהד לך בראש המון המון זמן אחרי שאתה שומע את השיר ואצל רוני כששומעים את השיר אי אפשר להפסיק לזוז. ובקשר לשמלה של נינט במסך הזהב, הבנתי שהייתה עוד שמלה שאיתה נינט הייתה אמורה לעלות והיא לא רצתה להחליף כי אהבה את השמלה שהיא לבשה, יפה או לא יפה השמלה זאת דעתה ועל טעם וריח אין להתווכח. לכל אומן יש סטייליסט והוא עוזר לו לבחור את הבגדים להופעות ולראיונות טלוויזיה, אז כנראה שלסטייליסט של נינט היה יום רע. :] וזהו. :]

גם לדעתי רוני היא סתם גימיק כנסו

לא שאני רוצה ליפגוע בכם המעריצים שלה אלה שגולשים בפורום אבל אני רוצה לחלוק איתכם את דעתי .. ודעתי היא שרוני היא באמת עוד בלונדינית רק לגימיק סלחו לי אבל אני לא מוצאת בה כלום.

GuItAr2

New member
בלי להעליב או משהו...אבל

היא עוד בלונדית שמעבירים לה מליארד שיעורי פיתוח קול ומנסים לייפייף אותה כדי שתהיה "בובה חמודה ומתוקה..." אבל היא סתם משלמת לאנשים מחו"ל כדי לקחת את השיר שלהם ולא רק שהיא לא כותבת את המילים , היא גם לא טורחת, העיקר שיעריצו אותה... אז תסלחו לי, אין לה בכלל כישרון, כישרון צריך לבוא מהלב ולא בשביל שיהיו לך המון מעריצים (וואאוווו וואאאווו!!!) וכדי שתרוויח כסף... וזה מה שרוני ("המושלמת...") עושה...

פושיק

New member
היא לא גימיק, היא כל אחת מאיתנו

הרי רובנו, או לפחות אלו בינונו שרוקדות, שרות או משחקות (ואני יודעת שיש כאן כאלה) חשבנו לפחות פעם אחת איך זה יהיה לעמוד על במה שכולם מוחאים לך כפיים. כל מי שמתעסק באומנות כזו "חוט" לפעמים במחשבה כזאת. כן כן גם אני. רק מה? במקום ללמוד מהסיפור של רוני את מה שצריך ללמוד ממנו - שאם עובדים קשה, משקיעים, עושים דיאטה אם צריך, ובעיקר נותניחם את הנשמה - יש תמורה לאגרה. נכון צריך גם מזל, שיגלו אותך, כמו שגילו את רוני, או שיתנו לך צאנס אבל זה לא רק זה - ובמקום ללמוד מזה, אנחנו מקבלים פה תגובות של ילדות קטנות, שלא מבינות כלום ומנסות לגרור את כולנו למריבות טיפשיות. אישית אני חושבת ששי גבסו (שהוא לדעתי בעל אפיל של נמלה) ונינט הם כוכבים שכוכבם דרך בן לילה - שיר אחד יפה (של גבסוף צולע בסגנון צמד רעים) וזהו. אף אחד לא החתים אותם, הם לא כתבו את השירים, ובינתיים רוני, כמו שהיא אומרה בראיון "דוהרת ב -120 קמ"ש". נקודה למחשבה

GuItAr2

New member
ואני לא מבינה אתכם...

לקול שלה אתם בכלל קוראים "קול"?? תאמינו לי יש עוד הרבה אמנים ששווים את זה (כמו אוונסנס...) חוצמזה- שמעתם שיר יפה שלה... זה לא אומר כ-ל-ו-ם! וזו גם לא סיבה לפתוח עליה פורם! כמו שאמרתי- יש עוד הרבה אמנים ששווים את זה...

GuItAr2

New member
יש לה אומץ בכלל

לבכות ממול המצלמות או לשיר שיר פרידה למישהו? ל-א-! אם תראו את הקליפ החדש של אוונסנס אתם תראו כמה הסולנית (איימי...) משקיעה בקליפ הזה.. היא נותנת לאחרים לעשות את העבודה שהיא צריכה לעשות...

Itzik200

New member
איך את יכולה בכלל להשוות?

אבנסנס הם להקה גדולה ואני מאד אוהב אותם אבל הם רוק רוני זה פופ ויש הרבה דברים שונים בין רוק לפופ אחד העיקריים הוא שברוק הזמרים כותבים, מלחינים, משקיעים, יש להם קול אמיתי וכו' פופ מוכר, בפופ צריך פרסום גדול, לא תמיד כותבים, מלחינים וכו' כולם עושים לזמר את העבודה השחורה, והוא רק שר בדרך כלל אפילו הקול של הזמר לא משהו, ורק מחפשים יפיוף מתוק וחמוד שימשוך תשומת לב וימכור זה פופ, וככה הוא בנוי מאז ומתמיד למכור! אם זה בחיצוניות של הזמר, אם זה פרסומות שהוא לכל מיני מוצרים, יומנים, מחברות וכל החרטה הזאת אין מה לעשות - זה פופ אין מה להתנגד לזה מה עכשיו? כל זמר פופ שייצא תלכי לפורום שלו ותגידי שהוא לא שווה ואין לו קול והוא סתם רק פרצוץ ואבנסנס שולטים? לא, זה לא הולך ככה בגלל זה, את לא אוהבת? אל תאהבי! זכותך, תמשיכי הלאה ואל תתיחסי לא צריך להתייחס לכל תופעה שעוברת מקבלים את זה, אז שיופיע שיהיה זמר כזה, שימכור שיצליח, שיהיה לו פרנסה בכיף! אני לא מתעסק איתו, וזהו נגמר הסיפור תראי שלא יפריע לך מהם... ביי ביי ולהתראות!

כנסו!!!

לא שמעתם שהחתימו את שי לחוזה תקליט בגלל השיר שלו שהצליח כל כך הרבה אהמ אהמ...... מקום 1 6 שבועות גלגל"צ פחחחח רוני - out ונינט עובדת על תקליט... והשיר הראשון היא בכלל לא כתבה נתנו לה את זה כמתנה על זה שהיא זכתה בכוכב נולד חכו תראו שהיא תפרסם משהו שהיא כתבה אני אישית כבר מכירה והוא מדהים ... יננט היא כוכבת לתמיד!!!!

GuItAr2

New member
תאמין לי שיש מה להשוות!

וכל אמן לאו דווקא פופ או רוק כותב את השירים שלו! אבל רוני רק "גונבת" שירים מחו"ל ונותנת לאנשים אחרים להמציא את המילים, בקיצור לקחו איזו בלונדה "כוסית" ועכשיו מרוויחים כסף ממנה...

כל אמן כותב את השירים שלו ?

איפה את חיה ? רוב רובם של אמני הפופ לא כותבים את השירים שלהם אלא רק מבצעים אותם (וגם במוסיקה מזרחית זה ככה).

GuItAr2

New member
מתי תבינו

שאין לה כישרון והיא לא שווה כלום???????????????????????????????!!!!!

לכל המעריצים של רוני...

רק רציתי להגיד לכם שהיא ממש סנובית. היא לומדת בביצפר שלי ושתדעו שהיא ממש מתלהבת מעצמה ואף אחד לא שם עליה בכלל סתם פוזרית בגובה מטר וחצי...

פושיק

New member
וואלה, רוני בת 23 ?

מעניין איפה שיקרת: שהיא לומדת איתך בבית ספר או שאת בת 23 ? יאללה יאללה את בטח עוד אחת מהמעריצות של שי גבסו, שהחליטו שרוני היא האויבת שלו, ולא ברור למה. הם אפילו הצטלמו היום מחובקים.

אוקיי אז ככה

שי גבסו מטומטם לא מעריצה אותו!! אני בכיתה יא', ולא בת 23 אבל היא סתם עוד סופרסנובית בלונדינית!!

chezi1

New member
אחים שלי...

אחים ואחיות ירדם לרמה נמוכה עד כדי כך שלפתוח פורום של רוני הזמרת עלק הטובה... סתם זמרת פופ

tttggg

New member
היא ממש לא עוד בלונדינית!

אומנם יש הרבה זמרות בלונדינית והיא שרה יפה הא יפה ומתוקה ובגלל זה יש סיבה להתלהב ממנה זה שאת לא אוהבת אותה זה לא אומרת שאת צריכה להגיד עליה דברים רעים!

למעלה