חבל שלא נכנסת אתמול בלילה לפורום.
היו פה עשרות הודעות נאצה של "מעריצות שי גבסו ונינט טייב". מה שאת קוראת זה שאריות שרינת השאירה, וטוב שהיא מחקה את כל היתר. ולעניין נינט - היא באמת בובה ואין לה שום שליטה על הקריירה שלה. להיפך, אני חושב שהקריירה שלה מובלת לכיוון הפוך ממה שנינט הייתה רוצה. היא זמרת שלא מקליטה תקליט אלא פה שיר ושם שיר. ובמקום זה, היא הולכת לשחק בטלנובלה ומככבת בפרסומות. אני לא מנסה להשמיץ או להעליב, אבל זו האמת. היא לא מעורבת בשום פרט בקריירה שלה. אפילו הביגוד שהיא לובשת נכפה עליה (ע"ע השמלה המוזהבת במסך הזהב). אני לא חושב שיש מקום להשוואה בן נינט לבין רוני. על נינט הפרסום וההצלחה קפצו בן לילה. היא השתתפה במשך שלושה חודשים בתוכנית טלוויזיה והפכה לכוכבת. היא בחורה מוכשרת בעלת סיפור חיים מעניין (אם אפשר לקרוא למגורים בקריית גת סיפור) אבל המבלן האמיתי שלה בתור זנרת יתחיל כשהיא תוציא תקליט שלה, ועושה רושם שזה ממש ממש לא הלך להתחיל בקרוב. רוני, לעומת זאת, קרעה את התחת במשך שנתיים והוציאה תקליט שלה. היא הזיעה כדי להגיע לאן שהגיעה, והיא ממשיכה בפול גז (כולל אימנוי כושר, דיאטות וכיוצ"ב). אני מקווה שכל אחת מהן תצליח, אבל באמת שאין שום מקום להשוואה. ועוד עניין, הקשבתי אתמול בלילה ל- 102FM לתוכנית הספירה לאחור, והשדר הודה בחוסר אונים שאין מה לעשות, המעריצות של שי גבסו מטות את התוצאות של כל סקר ומצעד שהם מנסים לערוך. הן מפציצות את האתר ואת המרכזיה שלהם בעשרות הצבעות פיקטביות לטובת גבסו (שדרך אגב, אין לי שום דבר רע להגיד עליו).