סתם עוד בלונדינית...

dand6

New member
סתם עוד בלונדינית...

מי זאת רוני? סתם עוד בלונדינית..... מה אתם מתלהבים ממנה? היא רק זמרת חילופית כמו נינט {גם איתה עדיין לא הפסיקו להתלהב..}

t0mer amar

New member
מה את נדחפת?

עם את לא אוהבת אותה את מוזמנת לעוף מפה בה ביי

DOGS

New member
וואללה צודק/ת...

סתם עוד זמרת שמוכרת את עצמה....

yidan

New member
היא לא מוכרת את עצמה

אין בכלל עצמה היא סתם מתרגמת שירים סתם פרקצה עם מיקרופון

מה??? חחחחחחחחחח...

כמו נינט?? הלוו?? איפה אתם חיים?? אתם עוד תשמעו הרבה מנינט!!! בלי השוואות כאלה בבקשה!!!

פחחח כנסו

מי זאת רוני הזאת? סתם "פרוייקט" של מממנים איזה בית חרושת לכסף פשוט מגעיל!!!

יווו... מי שלא תהיי...

את ממש ממש צודקת!!! נחמד לכם... פרוייקט והכל... אבל למה לפגוע במצעדים?? לשלם כסף בשביל לעלות את השירים שלה לראש המצעדים?? בושה!!

בדיוק!!

יש פה מישהו שיכול להגיד שהוא באמת מצביע לה?? או הצביע? מתישהו... ולא בטעות! כי רציתם... פעם אחת אולי?

נוו באמת!!

זה הפורום של רוני המהממת!!! אתם מוכנים להגיב?? אתם סתם מספקים עובדות שבאמת אף אחד לא מצביע... אם רוני תיכנס לפה??? יאללה... תרשמו שאתם כן הצבעתם!! חחחחחחחחחח...

פושיק

New member
מה ?

שמעתי היום ב- 102FM, שמועדון המעריצים של שי גבסו פשוט השתלטו על המצעד. והם אמרו את זה. שלא נדבר על זה, שלא ברור לי עד היום איך "המעריצים" של נינט הצליחו לנטרל את שירי מימון. לא נורא, גם אם אין לנינט ולשי שירים - לפחות מעריצים שיודעים לתקתק יש להם.

אז זהו...

שיש לו מעריצים!!! והמוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!! וכן, אין מה לעשות... כשיש מעריצים- הם באמת עושים משהו :)) מי ניטרל את שירי??? חחח.. איפה אתה חי?? שירי ונינט הן 2 מוכשרות! לשתיהן יש מעריצים רביםם.. ואין שום "ניטרול".. לא היה! אולי במוח שלךךךךך

o15

New member
למעריצים של שי גבסו!

אין לי משהו נגדכם...אבל מה בדיוק אתם עושים פה????. כאילו אתם לא מרגישים טיפה תקועים????

dor307

New member
אין מה להשוות בין הכוככבים הנולדים

לרוני! הכוכבים הנולדים שכנרא ידעו שיש להם כישרון והלכו למבחנים והצליחו! רוני לא ידעה שיש לה כישרון וגילו אותה (ממש כמו אריתה פרנקלין,בערך אני לא חי באשליות שיש להן אותו קול). בסך הכל צריך לברך על כל אומן ישראלי שיש ושמצליח! וגם רוני אמרה שהיא אובהת את כוכב נולד ושהיא היתה בעד שירי (והיא גם עשתה דואט אם בוריס מכוכב נולד{אחותי אמרה לי שהוא הולך לאורבזיון?!?!) אז אין מה להילחים כמו שהמעריצים שלברטני וקלי קלראסון לא רבים כי זהנ שתי דברים שונים לגמריה!אבל שוב כל אומן ישראלי מצליח מבורח! אז לא לריב לאתהחד!

גילו את רוני בגלל הכישרון שלה?

היא פרוייקט מבחנה בידיוק כמו היי פייב או דולי הכבשה המשובטת -בלונד -ציצים גדולים -וכישרון בריקוד כי לפי מה שהבנתי (ותקנו אותי אם אני טועה כי אני לא ממש בקיאה בנושא הזה) היא היתה מעודדת או משהו והיא עסקה בריקוד לא במוסיקה, היא לא כותבת את השירים שלה או מלחינה, ובשורה התחתונה אין לה קול כל כך אטרקטיבי או כישרון שירה עז. בסך הכל כל מה שגילו זה מישהי שתיכנס טוב במיני ובכותרות, כל מה שגילו זה רווח טוב וזוג שדיים. לכו תקשיבו לאחינועם ניני.

perrinat

New member
אפשר להרגע../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

לאף אחד לא משלמים כסף כדי להצביע לרוני במצעדים. לגבסו יש מעריצים שמצביעים בשבילו ולרוני יש מעריצים שמצביעים בשבילה, ולפעמים גבסו מקום ראשון ולפעמים רוני או נינט או האחיות פיק מקום ראשון. אין טעם להתעצבן או לתקוף. וההודעות עם הקללות והריב נמחקו, בבקשה לשמור על תקנון הפורומים. תודות

m a s t i k

New member
טוב אני משש בהלם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא ציפיתי לכזאת רמה בפורום, ולא משנה בכלל מי התחיל משנה שהמשכתם את זה בכלל. אני לא בעד או נגד רוני, כמו שכבר אמרתי מהכרות קצת יותר קרובה איתה בתור בנאדם היא מקסימה, ולגבי המוזיקה שהיא מבצעת ואני מדגישה שהיא מבצעת לא יוצרת או משהו כזה, זאת מוזיקה מקפיצה חמודה כזאת אבל מפה עד להשוות או לנסות לעשות אותה טובה יותר מנינט או מהאחיות פיק או משירי או שי או מי שזה לא יהיה זה ממש לא נכון וזה אפילו דבילי, לרוני יש את היחודיות שלה כמו שיש לכל זמר, כל זמר והייחודיות שלו אבל שוב זה לא עושה אחרים יותר או פחות טובים. רוני בסה"כ תרצו או לא תרצו היא מכונה של כסף והיא אפילו מודה בזה, היא והרקדניות שלה בעצמה קוראות לזה "הפרוייקט של רוני" אז תבינו לבדכם מה זה אומר, זה בסה"כ פרוייקט... הרבה מההצלחה של רוני נובעת מיחסי ציבור מדהימים על זה יאמר לזכותם של אנשי יחסי הציבור שלה, שידעו בדיוק מתי להכניס אותה איך להכניס אותה ושמו אותה במקומות הנכונים בזמנים הנכונים. בקשר למראה- רוני בלונדינית היא נראית טוב, ונינט מדהימה כל אחת בדרכה שלה! אמרתם שנינט היא גם בובה ששולחים אותה להרזות וכל זה... אז בוא אני אתן לכם מידע קטן רוני הייתה צריכה להרזות(כן כן יותר ממה שהייא כבר הייתה רזה) בשביל הקמפיין של הבגדי ים וחוץ מזה יש לה עכשיו מאמנת אישית והיא כל בוקר עושה הליכות, אז ממנה לא מבקשים להרזות או לשמור על מה שיש? מבקשים מכל אחד! כי אלו הדרישות, אף אחד לא אוהב לראות גוש שומן על המסך שלו במיוחד אם אותה דמות אמורה להיות מודל לחיקוי. חוץ מזה שהמראה שלה לא אמור לעניין אותכם והוא לא אמור להיות הנושא אלא האם היכולות הביצועיות שלה טובות, היופי הוא רק תוספת! ואם אתם אוהבים ומשתגעים אחריי רוני רק בגלל שהיא יפה אז זה עצוב מאוד...! וזהו מקווה שתפנימו. אל תסתכל בקנקן אלא על מה שיש בתוכו!

חבל שלא נכנסת אתמול בלילה לפורום.

היו פה עשרות הודעות נאצה של "מעריצות שי גבסו ונינט טייב". מה שאת קוראת זה שאריות שרינת השאירה, וטוב שהיא מחקה את כל היתר. ולעניין נינט - היא באמת בובה ואין לה שום שליטה על הקריירה שלה. להיפך, אני חושב שהקריירה שלה מובלת לכיוון הפוך ממה שנינט הייתה רוצה. היא זמרת שלא מקליטה תקליט אלא פה שיר ושם שיר. ובמקום זה, היא הולכת לשחק בטלנובלה ומככבת בפרסומות. אני לא מנסה להשמיץ או להעליב, אבל זו האמת. היא לא מעורבת בשום פרט בקריירה שלה. אפילו הביגוד שהיא לובשת נכפה עליה (ע"ע השמלה המוזהבת במסך הזהב). אני לא חושב שיש מקום להשוואה בן נינט לבין רוני. על נינט הפרסום וההצלחה קפצו בן לילה. היא השתתפה במשך שלושה חודשים בתוכנית טלוויזיה והפכה לכוכבת. היא בחורה מוכשרת בעלת סיפור חיים מעניין (אם אפשר לקרוא למגורים בקריית גת סיפור) אבל המבלן האמיתי שלה בתור זנרת יתחיל כשהיא תוציא תקליט שלה, ועושה רושם שזה ממש ממש לא הלך להתחיל בקרוב. רוני, לעומת זאת, קרעה את התחת במשך שנתיים והוציאה תקליט שלה. היא הזיעה כדי להגיע לאן שהגיעה, והיא ממשיכה בפול גז (כולל אימנוי כושר, דיאטות וכיוצ"ב). אני מקווה שכל אחת מהן תצליח, אבל באמת שאין שום מקום להשוואה. ועוד עניין, הקשבתי אתמול בלילה ל- 102FM לתוכנית הספירה לאחור, והשדר הודה בחוסר אונים שאין מה לעשות, המעריצות של שי גבסו מטות את התוצאות של כל סקר ומצעד שהם מנסים לערוך. הן מפציצות את האתר ואת המרכזיה שלהם בעשרות הצבעות פיקטביות לטובת גבסו (שדרך אגב, אין לי שום דבר רע להגיד עליו).

למעלה