סתם סקר.......................

Ten Foot Pole

New member
סתם סקר.......................

מה השיר שהכי מתאים לפוגו??????........ כי יש פששוט שירי פאנק שבכלל לא קשורים אני יתחיל לדעתי: Exploited - Army Life

dopey_wizard

New member
אני לא משקר אבל

בבית של פיסטוק יש פוגו רצחני... תורידו באיימש... זה גם דופק תמוח אחרי ששומעים אותו יותר מידי פעמים אחד אחרי השני...(מנסיון)

Sham 69

New member
.......

sham 69 - if the kids are united exploited - law and order - השיר הכי טוב לפוגו..

xero1

New member
הינה כמה

saves the day - hold Rx bandits - babylon relient K - For the Moments I Feel Faint

ב.ן.נ.ת.ן

New member
? ../images/Emo6.gif

Saves the day - hold? זה שיר אקוסטי
אנשים עושים בד"כ פוגו בשירים שהם מכירים טב, שירים מפורסמים כמו Useless ID - questions and answers, day by day, crazy goat DPA, כל השירים, שוברים אחד אחד NOFX - punk guy, regan sucks, dont call me white, הרוב האמת Further Seems Forever - מלכיםםםםםםםםםםםםםם, Pictures of Shorelines ראיתי גם הופעה של Coheed and Cambria, וממש לא ציפיתי לזה, אבל הקהל משתגע שם יש יותר מידי שירים בכל מקרה, מזה משנה, אם יש הופעה טובה הקהל ירקוד

For the moment i feel faint...

זה לא שיר איטי? זה אחלא שיר ואני ממש אוהב את השיר- אבל זה שיר איטי טנראה לי שבדיסק הם מנגנים אותו עם אקוסטית...

white noise

New member
relient K

אתה מכיר?? פששי כמעט לא מכירים אותם..אתה אוהב אותם? לדעתי הם מופקים מידי...

יכול להיות...

אבל זה נשמע יפה... וחוץ מזה זה בסכ"ה הקולות שלהם וכל השאר זה לא מופק....

pikitup

New member
המ.. בואו נחשוב

Agnostic Front - Gotta Go Assorted Jelly Beans - Braindead Against All Authority - Skate Rock Beer7 - שמייח

גוטטה גו שיר בנזונה!

היחיד שאני אוהב של אגנוסטיק פרונט. S.O.D - fuck the middle east Anti Heroes - fuck hollywood הגמד

Ignition

New member
שני השירים שרשמת זה לפוגו?

כי הם לא ממש עצבניים לדעתי.. ופאק דה מידל איסט יותר מדי קצר.. אבל שיהיה.. מה אכפת לי.

Ignition

New member
...................................

לדעתי.. useless id - feeling wrong ורוב השירים בדיסק של AFI - shout your mouth.. ולא עולה לי בראש עוד דברים..

™RA

New member
feeling wrong

שיר טוב! אני אוהב במיוחד את הסוף של השיר עם הסולו הקטן

למעלה