סתם סקר.......................

Ignition

New member
אתה לא יודע מה זה?

זה חרא כזה שיש איזה שיר עצבני או משהו ברקע ואז יש חבורה כזאת שכולם רבים שם מכות, דחיפות.. ומשתגעים... אתה חוטף בעיטות בעין , דורכים עליך..

אלכס...יא...חחח

בנות בפוגו...(זה מגרה אותכם? סתאאם:) מה אתם חושבים על בנות בפוגו?

Ignition

New member
תאמת..

בנות בפוגו זה לא כל כך טוב , כי צריך להיזהר עליהן (אני יודע , שובוניסט כן..) אבל זה נכון.. אבל יש יתרונות.. אני מקווה שאתם מבינים..

בנות בפוגו זה רע

כי צריך להזהר לא לפגוע בכן וכאלה דברים. למשל משהי נכנסת לפוגו חוטפת פנס בעין זה ממש לא לעניין. הגמד

זיגהייל

New member
יו אתם כאלה מכוערים צריך לשרוף אתכם

אם אתה בפוגו ואתה במצב שמישהו יכול לחטוף פנס בעין אז אתה לא יודע מה זה פוגו. בפוגו לא אמורים ללכת מכות יא טיפשים. ולבנות יש זכות לרקוד בפוגו בדיוק כמו שיש לכם ואם אתם חוששים שהם ייפגעו אז אל תהיו אלימים בפוגו ותרקדו גם כמו שצריך. ולאפס שדיבר על ה"יתרונות" של בנות בפוגו אני משער שדיברת על האפשרות שתוכל לגעת למישהו באיזשהו איבר בגל שכל כך צפוף שם אז תדע שאתה אפס מכוער ואין פלא שהפעם היחידה שאתה יכול להתקרב לבת זה כשהיא נכנסת לפוגו. פעם הבאה שנאי רואה אתכם בפוגו אני יקרע לכם את שק האשכים.

ב.ן.נ.ת.ן

New member
למה?

אתה מתקלח?
סוטה מין נקי זה סוטה מין בריא ! ותיזהר על שק האשכים שלך

חחח "יו אתה כזה מכוער"

"אל תהיו אלימים בפוגו ותרקדו גם כמו שצריך." "פעם הבאה שאני רואה אתכם בפוגו אני יקרע לכם את שק האשכים." חחח תחליט אם פוגו זה אלים או לא קודם כל. וסיטואציה שבה בת חוטפת פנס בעין בפוגו בלי מכות (למרות שבכמעט כל פוגו שהייתי בו היו מכות ) :"בת עומדת מישו דוחף אותה , היא נתקעת עם בכתף של מישו עם העין = פנס. הגמד

אלכס=שוביניסט.

טוב שלא הגזמתם...צריך להיות זהירים עם בנות בפוגו פעם אחרונה שנכנסתי לפוגו אף אחד לא נזהר...אז..זה סתם בולשיט מה שאתם אומרים.

מה שוביניסט??

טוב מצידי אם את רוצה להפצע תעשי מה שבראש שלך. אני יודע שאם אני אראה בת בפוגו אני לא אשתתף בחלק שבו היא תהיה. הגדמ

זיגהייל

New member
לי מותר להיות אלים

כי אני פאנקיסט אמיתי ואתם סתם פוזרים. וזה שבת תחטוף פנס בעין זה לא יותר עצוב מבן שחוטף פנס בעין.

שתכנס אני לא אהיה אז חלק מהפוגו.

אלא אם כן זה ליאת וזה לא ממש נחשב. חוץ מזה בנות בפוגו תמיד נפגעות. וזהו די לזיין את השכל. הגמד

למעלה