סתם סקר קצר ומצחיק..

א י י ז ק

New member
אני לא מאמין!

שכחת את החתולים הסמוראים. בלי החתולים הסמוראים אין טלויזיה!

Bassיסט

New member
אחי שכחתי עוד הרבה תוכניות...

וברור שהחתולים הסמוראים זה שוס... אבל אני שונא תקריין שלהם בכל תוכנית... "אז היה שלום חתול סמוראי... אנחנו יודעים שאתם יצורים קטנים ומעצבנים אבל לפחות אתם.....ה-ח-ת-ו-ל-י-ם ה-ס-מ-ו-ר-א-י-ם!!!!" מחרפן אותי כל פעם מחדש!!!!!!!!!! כמו כן שכחתי גם את דנבר הדינוזאור האחרון את הדרדסים את טריקי שומר העולם חוש חש הבלש בולי איש השלג גברת תלפלת ועוד ועוד ועוד

עדנונית

New member
אני

1. בגן, איזה פאוורנג'ס אתה היית?הורוד 2. מה הדבר הכי חולני שעשית בגן?שיחקנו אותה אוכלים עלים {בכיאלו} ואז כיאלו מחרבנים את זה...או שאכלנו חול בשביל הרעש המוזר הזה בין השיניים 3. מה הדבר הכי דפוק שעשית בגן ואתה מצטערת על זה?רדפתי אחרי בנים...{נראה לי} 4. האם: לא נתנו לנו פירה ונקנקיות מה זה זה גן של עשירים!? ואם כבר פרוסות אז נראה לי השארתי את הקשה 5. מהי הסדרה המצויירת שהכי אהבת בגן?דובני אכפת לי דנוור בת היםם הקטנה פלפלת המועפפים הנועזים ובינבה!!!

א י י ז ק

New member
וואי המעופפים הנועזים!

זה עם חיליק הנחש החלקלק! לא??? וגם היה הקטקטים, ועוד מלא דברים מגניבים שאין יותר כי הילדים של היום צריכים תוכניות מטומטמות כאלה כמו כל מיני תוכניות מטומטמות שיש. אחד הדברים האחרונים ששמעתי עליהם זה ברווזי הכרך... או משו כזה.. לאן הדרדר ערוץ הילדים.......... :/

ילדות זה משהו בסט ../images/Emo13.gif

1. בגן, איזה פאוורנג'ס אתה היית? בדרך כלל טומי- אם זה היה כשהוא היה אדום, ירוק, או לבן. 2. מה הדבר הכי חולני שעשית בגן? היו שולחנות עגולים שבהם חור בגודל הראש שלי- אז הייתי מכניסה את הראש שלי מלמעלה ועושה את עצמי בוכה/מקיאה [שחקנית מגיל צעיר, הא?] ומשגעת את הגננת. והן האמינו כל פעם מחדש! 3. מה הדבר הכי דפוק שעשית בגן ואתה מצטערת על זה? אני חושבת שהקטע עם השולחנות היה דיי דפוק... 4. האם: א. אכלת רק את הנקנקיות ואת הפירה פיזרת בצלחת שזה יראה לגננת שסיימת אותו? תמיד אכלתי הכול, והייתי מבקשת אפילו עוד. ב. אכלת את הפירה ואת הנקניקיות הבאת לילד שלידך? ... ג. האם אכלת הכל? ... 5. מהי הסדרה המצויירת שהכי אהבת בגן? היו המון, אבל מה ששינה את החיים שלי [חוץ מסקובי-דו שבזכות זה למדתי אנגלית]- ספיידרמן, שפיתח אובססיה מאוחר יותר אל כל מה שקשור אליו.

א י י ז ק

New member
בעע

1. שהייתי בגן נראה לי זה היה העונה הראשונה.. אושלא היה עדיין.. בכל מקרה אני זוכר שהייתי האדום.. ג'ייסון מהעונה הראשונה.. נוסטלגיה.. ודרך אגב.. לא מזמן ראיתי עם אחיין שלי פאואר ריינג'רס והיה פרק שכל האדומים מכל העונות נפגשו וזה היה מגניב להיזכר בכל מיני דברים מהעבר. P: 2. למדתי לקרוא 3. שברתי את היד.. 4. א.לא זוכר ב. לא זוכר ג. לא זוכר בכלל שאכלנ נקניקיות... נראה לי שתמיד הייתה חביתה או משו כזה ד. נראה לי שכן.. 5. צבי הנינג'ה נראה לי... או אולי נילס..

InFecTeD LOVER

New member
יאאא סקרים כאלה שווים כשהם ארוכים..

גנבת מפורום אריאל אה?? 1. בגן, איזה פאוורנג'ס אתה היית? אני כמובן ורודה... 2. מה הדבר הכי חולני שעשית בגן? ברחתי ממנו 3. מה הדבר הכי דפוק שעשית בגן ואתה מצטערת על זה? הטרדתי מישהו 4. האם: כן. א. אכלת רק את הנקנקיות ואת הפירה פיזרת בצלחת שזה יראה לגננת שסיימת אותו? הא? זה דבר דפוק לעשות. גם אם מפזרים עדיין רואים שיש הרבה, אלא אם כן הגננת ממש קמצנית. וחוצמזה היו אוספים לי ת'אוכל ככה שזה לא היה משנה כל כך... ב. אכלת את הפירה ואת הנקניקיות הבאת לילד שלידך? לא!! נקניקיות זה יאמ. ג. האם אכלת הכל? אהא! 5. מהי הסדרה המצויירת שהכי אהבת בגן? אממ הרבההה לוזוכרת...

InFecTeD LOVER

New member
אה רגע...

עכשיו שאני חושבת על זה... אני לא הייתי מהעצובים שנשארו בגן לארוחת צהריים... אני חזרתי ב-1! אז רגע מתי אכלתי צהריים בגן...??? אהההההההההההה גן חובההה!!!!!!!!!!!!! וכיתה א'.... שהיינו יחד עם חובה. טוב לא מעניין. ביי.

למעלה