סתם סקר קצר ומצחיק..

Sn‡ƒƒ

New member
סתם סקר קצר ומצחיק..

1. בגן, איזה פאוורנג'ס אתה היית? 2. מה הדבר הכי חולני שעשית בגן? 3. מה הדבר הכי דפוק שעשית בגן ואתה מצטערת על זה? 4. האם: א. אכלת רק את הנקנקיות ואת הפירה פיזרת בצלחת שזה יראה לגננת שסיימת אותו? ב. אכלת את הפירה ואת הנקניקיות הבאת לילד שלידך? ג. האם אכלת הכל? 5. מהי הסדרה המצויירת שהכי אהבת בגן?

Sn‡ƒƒ

New member
שלי.

1. בגן, איזה פאוורנג'ס אתה היית? הצהובה..
2. מה הדבר הכי חולני שעשית בגן? חחחחח..עשיתי בועות רוק כאלה בפה והגננת התחרפנה ממני..
3. מה הדבר הכי דפוק שעשית בגן ואתה מצטערת על זה? אני חושבת שהעתקתי את הברכות בציורים לאמא כי לא ידעתי לכתוב..
4. האם: א. אכלת רק את הנקנקיות ואת הפירה פיזרת בצלחת שזה יראה לגננת שסיימת אותו?
ב. אכלת את הפירה ואת הנקניקיות הבאת לילד שלידך?
ג. האם אכלת הכל?
או!! סוף סוף משהו נורמלי..
5. מהי הסדרה המצויירת שהכי אהבת בגן? המלך ארתור!

כתמונית

New member
יו במגניבות!

. בגן, איזה פאוורנג'ס אתה היית? קודם כל...בגלל שני כבר בדרך למחלקה הגריאטרית פה אז הפאואר ריינגרס בשבילי זה כתה ב'...חחח.. אבל הייתי הצהובה! בגן הייתי אפריל אוניל! :) 2. מה הדבר הכי חולני שעשית בגן? אכלתי דבק... וזרקתי קוביות על איזה ילדה.. (באלימות אני אומרת..) 3. מה הדבר הכי דפוק שעשית בגן ואתה מצטערת על זה? ממממ....וואלה... אני לא זוכרת הרבה מהגן.. תקופה חשוכה... אבל אני זוכרת שפעם ילד אחד התחיל לרוץ עירום בתוך הגן.. אני מצטערת על זה בשבילו... 4. האם: א. אכלת רק את הנקנקיות ואת הפירה פיזרת בצלחת שזה יראה לגננת שסיימת אותו? מזה הגן סטייליסטים הזה?! אנחנו קיבלנו לכם עם שוקולד ופטל (בכלים כתומים כאלה מפלסטיק) ב. אכלת את הפירה ואת הנקניקיות הבאת לילד שלידך? הייתי עושה את זה היום... אלא עם זה נקנקיות טבעול... יאמי :) ג. האם אכלת הכל? תמיד אכלתי הכל! אני זוכרת סדר פסח אחד בגן שאכלתי מרור (זה היה חרררייףף... שיכנוזיה שכמותי...) אבל את הקטע עם הנקנקיות... הא? 5. מהי הסדרה המצויירת שהכי אהבת בגן? מממ... וואו! כל הסדרות של ערוץ אחד! המעופפים הנועזים , צבי הנינג'ה , הילד הג'ינג'י והכלב הצהוב באמריקה.. איך קראו לזה?! לא זוכרת כבר..חחח...

מאיגו

New member
אני

. בגן, איזה פאוורנג'ס אתה היית?לא הייתי. 2. מה הדבר הכי חולני שעשית בגן?מאז ומתמיד אני שקטה,צפונית ושקטה.אם היה משהו כזה,אין לי שמץ של מושג מהו. 3. מה הדבר הכי דפוק שעשית בגן ואתה מצטערת על זה?הייתי חברה הכי טובה של מישהי(הצחקתי אותי עכשיו.נחמד.) 4. האם: א. אכלת רק את הנקנקיות ואת הפירה פיזרת בצלחת שזה יראה לגננת שסיימת אותו?אני לא אוכלת לא נקניקיות ולא פירה ב. אכלת את הפירה ואת הנקניקיות הבאת לילד שלידך?אני לא אוכלת לא נקניקיות ולא פירה. ג. האם אכלת הכל?אני לא אוכלת...ל נקניקיות ולא פירה. 5. מהי הסדרה המצויירת שהכי אהבת בגן?שאלה טובה.אוקיי אני צריכה לחשוב על זה.ספיידרמנים וסופרמנים וכאלה.

כתמונית

New member
וואו!

איך אהבתי ספיידרמן ובאטמן! אני עד עכשיו אוהבת!!! מי בא לעשות מרטון??!! אבל זה בערך בכתה ב' ג'...

מאיגו

New member
בספר מחזור

של השכבה שלי...צריך לבחור ציור של חיה מהאגדות/סרטים/מה שזה לא יהיה ובחרתי את אשת החתול(היא גם חתול..מותר לי) ואני נורא מתלהבת מזה. (לכל אלה ששואלים:לבחור?זה לא כבר היה?אז:ברמת גן אין חטיבות,יסודי עד כיתה ח',ומכיתה ט' תיכון.) הייתי באה בכיף,אבל את גרה רחוווווק רחוק(לא כל כך אבל יחסית.)

אני הנסיכה פיונה משרק ../images/Emo13.gif

וחברות שלי כל הזמן אומרות לי שאני דומה לה
. אני לא! היא כוסית עולם, ואני ירדן!

כתמונית

New member
היא גם כתומה...

ואת...מממ... בלי להעליב לא... (למרות שגיא החליט שאת כן...חחח.. אפרת לא תשכח לך את זה...)

אוי, זה היה רגע מצחיק...

באותו רגע נראה לי שהיא רצתה להרוג אותו..."בלונדינית"!
אם גיא אומר שזה ככה- אז זה נכון. ת'אמת- יש לי ברק ג'ינג'י, ובימי שמש אני נראית דיי ג'ינג'ית. וגם כשיש אור חזק על השיער שלי. אבל חברות שלי לא מדברות רק על השיער [שלה הוא חלק ושלי גלי, ד"א...], אלא על הפנים וכאלה.

יוסדוס

New member
../images/Emo26.gif

1. בגן, איזה פאוורנג'ס אתה היית? הירוק.. 2. מה הדבר הכי חולני שעשית בגן?אכלתי אבנים... 3. מה הדבר הכי דפוק שעשית בגן ואתה מצטערת על זה?ששאלתי את הגננת עם פיפי לבן זה טוב.. 4. האם: א. אכלת רק את הנקנקיות ואת הפירה פיזרת בצלחת שזה יראה לגננת שסיימת אותו?לא! אכלתי הכל!!1(נראה לי) ב. אכלת את הפירה ואת הנקניקיות הבאת לילד שלידך?לא יפה! ג. האם אכלת הכל?כן.. 5. מהי הסדרה המצויירת שהכי אהבת בגן?אנא ערף.....

DanaDuck

New member
ילדי שנות ה-90 שכמותכם!

אז... 1. בתקופה שלי לא היו פאוור ריינג'רס תודה לאל. שיחקנו דובני אכפת לי ואני תמיד הייתי דב מזל טוב 2. מה הדבר הכי חולני שעשית בגן? לעסתי קישוט יצירה בתור מסטיק בסתר 3. מה הדבר הכי דפוק שעשית בגן ואתה מצטערת על זה? רדפתי אחרי חברה שלי 4. האם: א. אכלת רק את הנקנקיות ואת הפירה פיזרת בצלחת שזה יראה לגננת שסיימת אותו? לא היו לנו ארוחות. הבאנו כריכים מהבית. ב. אכלת את הפירה ואת הנקניקיות הבאת לילד שלידך? כנ"ל ג. האם אכלת הכל? כן 5. מהי הסדרה המצויירת שהכי אהבת בגן? דובוני אכפת לי. דההה...

papal

New member
אני הולך עם דנה

ובגן אני שיחקתי בכוח המחץ וברובוטריקים וגפם במקרון אחד (יואו איזה עתיק אני מרגיש פתאום- איפה הזקנים יותר ?) הכי אהבתיל היות אופטמוס פריים הכי חולני? אממ- מצאתי פעם מזרק של נרקומן בארגז חול ואז סגרו לנו את הגן לשבוע (אוי רמלה רמלה )- עד שמצאו מי זה וזרקו אותו לכלא או משהוא לא יודע- אנ ירק זוכר שבכלל לא נגעתי במזרק- אלה קראתי לגננת- והיא התחיילה לצעוק והיה מזה בלאגן (וכן זה הי ממש מזמן כי אני סיימתי גן ב 88 - זה היה איפשהוא ב 86 או 87 כי זה היה בגן חובה) גם לי לא היו ארוחות בגן המצויירת שהכי אהבתי?< היו יותר מדי כוח המחץ אני הכי זוכר אבל גם צבי הנינג'ה ורובוטריקים וגם דרדסים וקטקטים מאוד אהבתי

efratushke

New member
גמנייייי....

1. בגן, איזה פאוורנג'ס אתה היית? מממ יותר בכיוון של כתה ב' זה היה.. אבל היתי הורודה!! 2. מה הדבר הכי חולני שעשית בגן? כתבתי את השם שלי בכתב מראה.. זה נראה לי כל כך מטומטם!!!!!!!! אני גם לא דברתי עד איזשהו גיל.... חחח עכשיו אני מדברת יותר מדי!!!!! 3. מה הדבר הכי דפוק שעשית בגן ואתה מצטערת על זה? היתי חולה... והקאתי הכזאת פראיות ובפתאומיות והמון איכסה היה עלי ועל הריצפה.. זה לא שאני היתי יכולה לעצור את זה אבל.. איכס! 4. האם: א. אכלת רק את הנקנקיות ואת הפירה פיזרת בצלחת שזה יראה לגננת שסיימת אותו? ממ?..... לא זוכרת... ב. אכלת את הפירה ואת הנקניקיות הבאת לילד שלידך? מה?... ג. האם אכלת הכל? אני מתארת לעצמי *מלטפת את הבטן בגאון* 5. מהי הסדרה המצויירת שהכי אהבת בגן? טובטוב הגמד - היתי מכורה תחת!!!!!!!

lirazbarbie

New member
אני-אני-אני-אני-אני

. בגן, איזה פאוורנג'ס אתה היית? בגן לא היה פאוור רנג'רס אולי באיזה כיתה ג'... או ב'.... הורודה כמובן 2. מה הדבר הכי חולני שעשית בגן? שיחקנו בפיטר פן והתעצבנתי כי אל נתנו לי להיות וונדי. 3. מה הדבר הכי דפוק שעשית בגן ואתה מצטערת על זה? שהיינו שוטפים ידיים היינו אח"כ שמים את כל הסבון שיהיה לנו כפפות לבנות כאילו מסבון והיינו רבים מי יותר דומה למיקימאוס 4. האם: א. אכלת רק את הנקנקיות ואת הפירה פיזרת בצלחת שזה יראה לגננת שסיימת אותו? סיימתי גן ב1 ועשרים ואכלנו בבית ב. אכלת את הפירה ואת הנקניקיות הבאת לילד שלידך? אותו כנ"ל ג. האם אכלת הכל? כנראה שכן! 5. מהי הסדרה המצויירת שהכי אהבת בגן? בולי איש השלג (זה היה בגן כן?)

../images/Emo79.gifחחחחח......

1. בגן, איזה פאוורנג'ס אתה היית? אני תמיד הייתי או הכול או הוורודה, כי גם היו לי בובות 2. מה הדבר הכי חולני שעשית בגן? זה לא נשמע חולני אבל שיחקו ברופא וחולה 3. מה הדבר הכי דפוק שעשית בגן ואתה מצטערת על זה? שהלכתי יחפה בחוץ בחצר ונתקעה לי זכוכית ברגל. עכשיו כולם לבכות ביחד איתי:
4. האם: א. אכלת רק את הנקנקיות ואת הפירה פיזרת בצלחת שזה יראה לגננת שסיימת אותו? משהו כזה... ב. אכלת את הפירה ואת הנקניקיות הבאת לילד שלידך? לא ג. האם אכלת הכל? לפעמים 5. מהי הסדרה המצויירת שהכי אהבת בגן? פאוור רינג'רס והעופנוברים

Bassיסט

New member
ולהלן תשובותיי... תהיו מוכנים!

1. בגן, איזה פאוורנג'ס אתה היית? אני תמיד הייתי האדום אפילו שזה לא היה בגן אבל כיתה א-ב בערך... אפילו אחי הביא לי מחו"ל מסכה שלהם ואת החרב שלו... 2. מה הדבר הכי חולני שעשית בגן? מכות לגננת נחשב?? חחח סתאאם אני זוכר שהייתי מתחבא לגננת שעות עד שהיא הייתה מתחרפנת מדאגה ואז הייתי יוצא החוצה חחחח 3. מה הדבר הכי דפוק שעשית בגן ואתה מצטערת על זה? שגרמתי לה להתקף לב כמעט חחח למה? תיראו שאלה קודמת חחח 4. האם: א. אכלת רק את הנקנקיות ואת הפירה פיזרת בצלחת שזה יראה לגננת שסיימת אותו? ב. אכלת את הפירה ואת הנקניקיות הבאת לילד שלידך? ג. האם אכלת הכל? בטח שאכלתי הכל אני אמנם רזה אבל היה יעדיין יש לי תיאבון של סוס חחח 5. מהי הסדרה המצויירת שהכי אהבת בגן? טוב עכשיו אל תיצחקו כי יש לי 3 קלטות של זה שאני לא אמחוק את זה בחיים שיש שם מלא מלא מלא מלא מלא פרקים של...... אקס-מן המצוייר! זאת הסידרה המצויירת הכי טובה שיש בעולם!!!

../images/Emo79.gifאיזה שטויות!

האופנוברים היא הסדרה הכי טובה שקיימת, הוא יותר נכון שהייתה! למי שלא מכיר, זה שלושה עכברים שבאו ממאדים והם כל הזמן נוסעים על אופנועים! אחלה סידרה! אבל אקסמן זה גם שולט! אני תמיד הייתי סופה!

Bassיסט

New member
אני תמיד הייתי וולברין...

חבר שלי הגזים פעם אבא שלו נפח אז הוא עשה לי את הסכינים שלו ששמים על זה תחבושת וזה ניראה אמיתי לגמרי משהוא מדהים אני יצלם פעם ואכן יש מלא תוכניות שולטות שהיו פעם להלן... האופנוברים אקסמן - אמרנו כבר את שני אלה קפטן פלאנט כח המחץ כח ווידאו חתולי הרעם ניצי הכסף צבי הנינג'ה אבירי האור הקסום ועוד ועוד...

למעלה