סתם סקר קטן

yosense

New member
בקש כל מה שתבקש

כל כך נלהב מהאתר הזה, והמתקונים - אין לי מילים, בקש מה שתבקש -תודה! יוס

ננסנס

New member
אתה באמת בטוח?

שאתה רוצה להעלות שוב את הנושא... נו שויין... כן, אני עשיתי. שילמתי 99 ש"ח עברו מנוי לחצי שנה ובתמורה קיבלתי תלוש קניה בסכום זהה לחנות הספרים מיתוס. בתלוש הזמנתי ספרי ילדים ואפילו קלטת וידאו NTSC (דיגדוגים למי שמתעקש...) שנשלחו להורי בארץ ולפני יומיים הגיעו אלינו עם חבר. כך שסך הכל משתלם ובאמת, ולא שיש לי אינטרס, אין על YNET! האתר של מעריב לא מתקרב לרמה של YNET. הארץ אחל'ה אך כמשלים חדשותי ולא מעבר.

בשבילי זה לא "שוב"

לא הייתי פה אם וכשדיברתם על זה. פשוט תהיתי כי היה כאן קישור לאיזה כתבה שלא יכולתי לקרוא. תגובתך נרשמה, נו הרד פילינגס, אוקיי ?

NAHAL

New member
פראירים לא מתים רק מיתחלפים חחחחח

אתר דפוק משיכמו ומעלה ועל זה אתה משלם כסף חחחחחח

ננסנס

New member
אתה יודע מה...

אם זה הגדרתו של פראיר, נהנה להיות "פראיר" ! אני גם פראיר שמשלם לכבלים במקום לקנות את הפורץ, ופראיר שמשתמש בטלפון הרגיל להתקשר לארץ במקום להקיש 70 ספרות בכרטיס חיוג ולשלם חצי ועוד ... בקיצור, אולי פראיר אבל מבסוט... בכלל, מאמין שאדם מרוויח את הונו בצד ההכנסות ולא בצד ההוצאות! ואם האתר "דפוק משיכמו ומעלה" אז למה כלכך הרבה דנים ודשים בענין ולמה זה מפריע לכולם שהוא התחיל לגבות כסף?!

Guy K

New member
נחל, באמת

זה כמו ללכת למישהי אחרי שהסתפרה ולהגיד לה - למה הסתפרת, לא יצא יפה... למה איזה דבר טוב ייצא מלקרוא לננסנס פרייאר? זה יגרום לו להרגיש טוב עם עצמו? יגרום לו לבטל את המנוי? יגרום לו להתנצר? אם פרייאר זה מה שיש לך להגיד אולי כדאי שתחשוב עוד שנייה לפני שאתה כותב את זה - חוץ מלהראות שאתה לא פרייאר לא הרווחת מזה כלום.. עכשיו, אני, לא ממש פרייאר האמת (
) - סתם..... אבל פשוט לא מצאתי שום סיבה להתחבר ל YNET. ההטבות שהם לכאורה מציעים לא שוות לי יותר מדי כי לקנות ספרים ב 99 ש"ח בארץ ולשלוח אותם לחו"ל אני יכול גם בלי תיווכם הנדיב של YNET ואני לא רואה שום סיבה לתמוך במדיניות האפלייה של האתר הזה. מה שכן, מאז ש YNET נסגר בפניי גיליתי את נפלאות שאר אתרי החדשות של הארץ - הידעתם במעריב למשל יש את כל מקומוני הרשת? זמן תל אביב למשל? ומוסף המתכונים של מעריב - בכלל לא רע. הקיצר, אני בהחלט מרוצה גם בלי YNET.

NAHAL

New member
לגיא

לא חושב שפרייאר, זה מילת גנאי. חס וחלילה, ואים מישהוא ניפגע, אז סליחה. ולעצם העיניין. זוהי דעתי, בקשר לידיעות ספציפית. זה כמו מישהו, שקונה נייקי. ובא החבר ואומר, אתה פרייאר? יש לך באותו מקום, אדידס בחינם. אז כמובן שהבחור הראשון, יטען ויגיד, הנעליים יותר אמינות וכו.. זה בסדר. אבל זה לא פותר את העובדה, שאדידס הם בחינם. מסכים איתי או לא?

נכון

וזה נקרא Opportunity Cost בכלכלה. לחלק מהאנשים שווה לשלם בשביל הנייקי וזה לא הופך אותם לפראיירים. פראייר הוא מי שמשלם יותר (עבור אותו מוצר באותם תנאים ב ד י ו ק) כשניתן לשלם פחות.

NAHAL

New member
מסכים איתך

והשאלה שנישאלת האים האתרים השונים לא מספקים את אותו מוצר שותפה שלי לדירה לא תסכים איתי ביגלל המתכונים ולי זה לא חסר אז זה לכאן ולכאן

az ma

New member
אז נראה שהתשובה שקיבלת מננסנס

לא נראית לך (בשבילו זה לא אותו מוצר) ובגלל זה בעיניך הוא פראייר. סתם מעניין (ואין כאן שום כוונה לפגוע בך) אם מישהו היה קורא לך אהבל או חסר טעם משום שאתה לא מזהה ת'הבדל בין המוצרים...

NAHAL

New member
יש הבדל

בין אהבל, לפרייאר. כולנו עושים תעויות, בסחר /קנייה ומכירה. אז אני לא, יטחן את הנושא. אבל בכל זאת. זוית ראייה שונה, מיצרת מטיבעה, צדדים שונים, לאותו מטבע.... ואים לא הבנת אז זה גם בסדר.

Guy K

New member
וואלה, יכול להיות אתה צודק

סתם נראה לי צורם אבל
יאללה עברנו אז מה קורה?

../images/Emo26.gif נחל תזהר שלא ימחקו אותך

ההנהלה פה לא סובלת "השמצות" ובקצב שדברים מתפתחים פה גם "פראייר" זו מילת גנאי לפי עדי. אני אהבתי את מה שכתב ננסנס

מנוי ל-y net

גם אני עשיתי מנוי קיבלתי שובר של 99 שח קניתי ספר טוב ודיסק ואני מאוד נהנית לקרא את העיתון. ולכל בעלי העקרונות למיניהם- כל אחד והשיקולים שלו. מישהו צריך איזה מתכון מ y-net? (או ממני?)

ננסנס

New member
סוף סוף...

איפה היית כל חיי (הקצרים בפורום...) ... ובקשר למתכונים, עדיין רשום בספרי שאת חייבת לכולנו את מתכון הפלאפל המפורסם שלך... שבת שלום לכולם, קבלו
,
וגם
והכי חשוב, קחו את הכל בסבבה ושימרו את המתחים והריבים למקומות בהם חשוב לעשות שרירים כמו מקום העבודה וועד הבית...

למעלה