סתם מתלהבתתתתתת

אוראל1988

New member
חחח אני יסביר לי מי אני

שונא שלא מציעים לי כסף על דלק, זה מראה זילזול וחוסר הערכה, אני תמיד זורק איזה מטבע או שניים אחרי שמקפיצים אותי. אבל מצד שני, בחיים אני לא אקח כסף על טרמפ..(אלא אם כן זה נסיעה ארוכה לטבריה או אילת אז מתחלקים כמובן). ואת תמיד יכולה להתנגד אם את מרגישה שלא מעריכים אותך מספיק על הטובה הגדולה שאת עושה להם, את לא נהגת מונית של אף אחד. רק של Superdror.

מה ארוך בנסיעה לטבריה? ../images/Emo3.gif

ולא... אני לא גר שם.. (פעם הייתי גר ביישוב קהילתי ליד.. (אבל זה לא מעניין אתכם
)

Mis Anna

New member
גם תגובה לדרור

כן אני כבר מזמן הפסקתי להקפיץ אנשים רק כשזה יציאה משותפת של כולם... אני אפילו מתנדבת להוציא אוטו כדי למנוע טרחה מיותרת של 2 מכוניות. לחברה הזאת שאמרה לי בהתחלה אני אביא לך כסף ונסע מחוץ לעיר לא זכתה לטרמפ אחד ממני. כי משום מה היא באמת חשבה אני מונית.. בכלל רבתי איתה על זה והיינו בכאסח הרבה זמן כי היא פשוט בשיא חוצפתה הייתה מתקשרת אלי כל בוקר וביקשה שאני אקפיץ אותה לאנשהו.. או בכללי בכל שעות היום לכל מיני מקומות.. יעני זה אפילו לא בדרך והיא מצפה שאני אצא מהבית במיוחד בשבילה.. עלק!! ככה זה אחרי שתוציא רשיון תראה מי החברים שלך.. במיוחד ה"חברים" האלה שמבקשים שתפר על החוק ותסכן את עצמך כי התחת העלוב שלהם לא הוציא רשיון, וחושב שהכל בדיחה. אני הגעתי לגבול שלי, ממש לא פרייארית.

Mis Anna

New member
../images/Emo26.gif

אחרי שלא דיברתי איתה כמה חודשים היא כבר הבינה תרמז.

Marble Arch

New member
מזל שכל החברים שלי גדולים ממני,

אני האחרונה שמוציאה רשיון וזה עושה לי ממש טוב לדעת שאני לא אצטרך לבקש עוד טרמפים - מה שאני לא מבינה בסיפורים האלה זה איך לאלה שמבקשים טרמפים לא נעים! בשבילי זה כמעט כמו לקבץ נדבות. ניחא, במשך החודשים הקרובים הם יסבלו קצת ואח"כ לא ישמעו ממני יותר.
אני משתדלת לבקש טרמפים מאנשים שגרים ממש קרוב אלי.. נניח באותו רחוב או רחוב ליד או משהו. אבל אין מה לעשות, לפעמים באמצע הלילה צריך לעשות איזה סיבובון.. לא נעים.

למעלה