סתם מתלהבתתתתתת

Mis Anna

New member
סתם מתלהבתתתתתת

מאתמוללללללללל יש לי רשיון שנההההההההההה מזל טוף ליייייייי
...

אוראל1988

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

את מרגישה שחל שיפור בנהיגה שלך מאז שהוצאת? והיום אני בן 17.5 בדיוק!!! ככה שעפ"י דברי offirla נגמר לי המלווה היום איזה כיףףףףף!!

Mis Anna

New member
בארררררררור

שיפור עצוםםםםםםםם בחניות, תמרונים בעת סכנה וכאלה, עירנות לדברים שדווקא אולי לא הייתי שמה לב אליהם בלימודים. וכמובן שיפרתי את היכולות שלי בלנהוג עם יד אחת רגל אחת והראש בחוץ בעודי מנופנפת לכולם עם היד השניה, כאילו עשיתי את זה מעולה בלימודים אבל לדעתי חל שיפור
מה הקשר ל17.5? אם כתוב שנגמר לך המלווה ב26-10 אז אתה יכול לנהוג היום בלי...

אוראל1988

New member
../images/Emo9.gif

פצצה! אני שמח בשבילך ובשביל כל 4 הנוסעים באוטו שלך
ואמרו פה אמירה שגויה בפורום שמלווה נמשך עד גיל 17.5, אז הייתי קצת ציני, זה הכל..

Mis Anna

New member
כן

אני וארבעת הנוסעים שמחים מאוד במיוחד שבמקום שנסע באוטו של מישהו אחר ואז אני לא נוהגת ויכולה גם לשתות אנחנו עוברים לאוטו שלי וכולם נהנים ואני מונית יאייייי

אוראל1988

New member
זה עדיף מאשר

להיתקע בלי טרמפ כי אחד החברים שלך מפחד על הרישיון שלו / לריב עם חברים שלך שאתה לא מוכן לקחת יותר מ-2...

Daemonlior

New member
הממממ

"לריב עם חברים שלך שאתה לא מוכן לקחת יותר מ-2" העיניין הזה בכלל לא ברור לי, באיזו זכות חברים שלך (או אתה?) מעזים בכלל להתווכח על העיניין הזה? חוק זה חוק, איך הם מרשים לעצמם לסכן אותך ואת הרישיון שלך וכל זה כמובן על חשבונך! לא משנה עד כמה חברים טובים הם, אם איכפת לך מהרישיון שלך, פשוט שיקחו את זה כעובדה "אני לא מסיע יותר מ-2".. ועזוב עכשיו את העיניין שהחוק והעונש עליו לא כל כך מובנים לחלק מהציבור, או עד כמה איכפת לך אישית מהחוקים במדינת ישראל.. אני מדבר בכלליות..

אוראל1988

New member
שמע, לדוגמא אנחנו יוצאים 15 ילדים

2 רכבים והרכב שלי. המקרה שקרה זה ש2 הרכבים האחרים היו מלאים, נשארו 5, אני ועוד 4, הסכמתי רק 2 ונותרו 2 בצד. שיכנעו שיכנעו שיכנעו, לא הסכמתי, ולהיפך בדר"כ בקלות אני משתכנע ושם *** על דברים שאני לא מסכים איתם. התבעסתי בעצמי שמשהו בתוכי אמר לי אל תסע, חבל על הסיכון... אני בטוח שאם היה מותר אוטו מלא, הרבה ריבים, סכסוכים ונסיעות במוניות היו נחסכים לי ולאחרים.

Daemonlior

New member
ברור!!

אבל בתור חברים שלך! אסור להם לשכנע אותך לעבור על החוק.. כמו שאני מאמין שאתה לא היית עושה את זה.. חברים שלי לא היו עושים דבר כזה..

אוראל1988

New member
אם הם בעצמם לא שמים על החוק

אז אין שום סיבה שיזיז להם שאני אקח. גם סמים משכנעים אותך לקחת, אתה לא חייב להקשיב. אז אם אתה מתפלא על כך שמשכנעים אותך לקחת אוטו מלא, אתה תמים חביבי. חוץ מזה שזה לא מסכן אף אחד או משהו, זה לא שאמרו לי לעבור באדום או להשתכר בידיעה שאני נוהג אח"כ..

Daemonlior

New member
הממממ

תמים? אני? לא חחח ממש לא.. תאמין לי שגם חברים שלי עושים שטויות.. וגם הם לא תמיד שומרים על החוק.. (בלשון המעטה) אבל בתור חבר ובתור בנאדם! אל תדרוש מחבר שלך לעבור על החוק! אין מה להתווכח על זה בכלל.. כל החברים שלי מסכימים עם זה.. "חוץ מזה שזה לא מסכן אף אחד או משהו, זה לא שאמרו לי לעבור באדום או להשתכר בידיעה שאני נוהג אח"כ.." כמו שאמרתי בהודעה מעל - "ועזוב עכשיו את העיניין שהחוק והעונש עליו לא כל כך מובנים לחלק מהציבור, או עד כמה איכפת לך אישית מהחוקים במדינת ישראל.. אני מדבר בכלליות.."

אוראל1988

New member
חוץ מזה שגם אני מרגיש מונית...בלי

קשר לחוק. אבל בקטנה, אלה חברים ובדברים כאלה לא מתעצלים/מתקמצנים/שניהם ביחד

Mis Anna

New member
כן אבל

לא מספיק שעשו אותי מונית הבית, גם אני צריכה לעשות 3 סיבובים סביב העיר כדי לאסוף את כל החברים, וזה לא בסדר לדעתי. דלק זה לא משהו זול היום... חוץ מזה, יש כמה שתופסים על הטרמפ טרמפ חחח וזה לא בסדר...

אוראל1988

New member
חחחחחחח מוכר לי ביותר

ועוד אני, שגר בצד השני של החיים מכולם, צריך לנסוע לכיוון הנגדי להחזיר אנשים לבית שלהם, ואבא הכריח אותי להשאיר לו דלק לבוקר, ולא תמיד אני מקיים
.. סובלים בשקט. הם מציעים לך כסף על הדלק?

Mis Anna

New member
אז ככה

לפני שהוצאתי רשיון וזה, כאילו כשהייתי עוד בדרך. אז חברה אחת שלי מזה התלהבה אמרה, יופי יהיה לך רשיון וזה, נסע לבלות מחוץ לעיר. אז אמרתי לה איזה נראה לך שאבא שלי יתן לי? אז היא אמרה, נו מה אכפת לך אני אשלם על הדלק... זה פעם אחרונה ששמעתי ממנה הצעה כזאת. לעומת זאת חברה אחרת שלי אחרי שכבר יש לי רשיון ביקשה ממני טרמפ לחבר שלה בצד השני של העיר היה יום שישי ואין אוטובוסים והיא לא רצתה לבזבז על מוניות אז היא אמרה שהיא תשלם לי 20 שקל אמרתי בסדר מה אכפת לי חח נסענו והכל, ובסוף כשהגיע הרגע לשלם היא אמרה לי כזה אני מביאה לך אותם בכאב זה ה20 שקל האחרונים שלי חח, אמרתי לה תשמרי לעצמך חח.. אחרי זה, פעם אחרת, היא ביקשה טרמפ לבסיס של חבר שלה. ודווקא שילמה לי 30 שקל אבל זהו יותר אף אחד לא שילם לי כלום וגם לא הציע. רק היא, כי לא נעים לה אחרים חושבים דלק זה חינם...

Superdror

New member
../images/Emo32.gif באיזשהו שלב צריכים להציב

את הגבול בין להיות חבר, נחמד, לארג' - לבין פראייר. בהתחלה יש "התלהבות" קלה של נהיגה ולנהוג ובכלל, מציאות חדשה, אבל צריכים לנחות מתישהו. בתור נהג חדש הייתי עושה המון המון נסיעות שאני לא עושה היום - ולאו דווקא בגלל מחירי הדלק (שבתקווה אולי ירדו בחודש הבא).

למעלה