ואולי... ולכשאנציקלופדיותיהם תהיינה מעודכנות... חתול חול
ח חתול חול New member 22/4/02 #24 ואולי...../images/Emo42.gif ולכשאנציקלופדיותיהם תהיינה מעודכנות... חתול חול
נ נונה סאנשיין New member 22/4/02 #26 פששש.. טוב.. אבלללל...? בלי הטיות, מה המילה-נטו- הכי ארוכה בעברית?
Y yishay K4School New member 22/4/02 #15 בתנ"ך מופיע: האחשדרפנים עם הא בהתחלה, כמילה הארוכה ביותר בתנ"ך
ג גלי® New member 22/4/02 #19 טוב , אני מניחה שאת ה"ה" הבנת ... אחשדרפן היה פונקציה חשובה בחצר המלך אחשוורוש בפרס... לא זכור לי בדיוק אם שומר ראש או יועץ סתרים ... לא מצלצל לך מוכר מהמגילה ?
טוב , אני מניחה שאת ה"ה" הבנת ... אחשדרפן היה פונקציה חשובה בחצר המלך אחשוורוש בפרס... לא זכור לי בדיוק אם שומר ראש או יועץ סתרים ... לא מצלצל לך מוכר מהמגילה ?
R Reznik New member 22/4/02 #23 תוספות קלות אז ככה אפשר להפוך את המילה הזו לארוכה יותר והאחשדרפנים ועכשיו חידה קלה איזו מילה שאתה מקצר אותה היא נהיית יותר ארוכה קצר?? קצרצר!!! REZNIKH
תוספות קלות אז ככה אפשר להפוך את המילה הזו לארוכה יותר והאחשדרפנים ועכשיו חידה קלה איזו מילה שאתה מקצר אותה היא נהיית יותר ארוכה קצר?? קצרצר!!! REZNIKH