סתם מתוך סקרנות

גקי1

New member
האורך לא קובע

תסתכל בספר השיאים של גינס - זה מופיע שם ואני רק זוכר שזו מילה ארוכה מאד של איזה עשרים שלושים אותיות.

yontanbn

New member
מילה זאת...

נוצרה, לדעת רבים, כדי לפתור את הבעיה הזאת בדיוק - מהי המילה הכי ארוכה בשפה האנגלית. הייתה מחלוקת.. כי יש שתי מילים floccipoccinihilipilification floccinaucinihilipilification שמשמען "להפוך משהו לחסר ערך", "להתייחס למשהו כאל חסר ערך" שהייתה מחלוקת האם הן באמת באנגלית או לא, והם היו המועמדות להכי-ארוכות... יש, אגב, גם את antidisestablishmentarianism שמשמעה התנגדות להסרת ההכרה והתמיכה של המדינה בכנסייה. אם תהיתם, פירוש המילה הארוכה שצוינה ע"י נירש, היא שם למחלת ריאות מסויימת. אם אני זוכר נכון, נגרמת משאיפת חלקיקי סילקה שמקורם בהר געש.

זהר פלד

New member
ואם אני לא טועה,

החלקיקים האלה נמצאים גם בבלוקים של איטונג... ומכאן האמרה: "לא איטונג - לא חולה"...

chaimw

New member
בבילון תרגם לי את זה...

אני רציני... זו מחל ריאות

פגעסוס

Well-known member
המילה הכי ארוכה באנגלית היא...

SMILES. והסיבה היא שיש MILE שלם בין S ל S... |הדגק| GYXOIO

CS king

New member
אני לא יודע מה המילה הכי ארוכה

בעולם אבל אני יודע שהשם הכי ארוך בעולם הוא: 1012 אותיות (שם פרטי)

qazqaz

New member
בעברית זה: אחשדרפנים

מתוך מגילת אסתר, כמובן. סתם בשביל הטריוויה, אם כבר...

לא בדיוק...

רוב המילים שהתקבלו כאן בתור "הכי ארוכות באנגלית", הן בעצם תרכובות של כמה חלקי מילים ("anti", "able"...) לכן, על אותו משקל המוזכר בהודעות הקודמות הציע פעם דידי מנוסי(?) את המילה "לכשתרנגולותינו", כלומר, "בזמן שבו התרנגולות שלנו ..."

ST

New member
ואולי... ../images/Emo29.gif

לכשהתלחשויותיהם יחלשו... נדמה לי שזאת מילה יותר ארוכה..

ST

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif

לא שלי, נדמה לי... אני כמעט בטוחה ששמעתי את זה פעם, ונדמה לי שיש גם ארוך יותר.. אני אחשוב על זה...

למעלה