סתם מתוך סקרנות

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
סתם מתוך סקרנות

הרוצח המחבל השפל והמתועב מת בעצם נרצח. הוא נרצח כפות (באזיקים של שוטר ממשטרת ישראל) בתוך אוטובוס בשפרעם. השוטר (או שוטרים) היו לידו באוטובוס ברגע שבו הוא נרצח, השוטרים אולי לא יכלו להציל אותו מהלינץ' (אולי לא רצו), אבל אין ספק שראו את הרוצחים ממרחק סנטימטרים ספורים. שלא תבינו אני בעד עונש מוות למחבלים, אבל אנחנו מדינת חוק וכרגע עונש מוות מחוץ לחוק וגם במקרה של עונש מוות חייב להיתנהל משפט צדק, כזה שזכו לו גם ד"ר מנגלה וגם איבן דמיניוק. אז מה לדעתכם יהיה, ותאמינו לי אין בעיה לגלות מי הם הרוצחים, בעצם לא צריך לגלות, זה כבר ידוע. האם יחליקו להם את הלינץ' הזה רק בשביל לא לעצבן את ה-"מיגזר" שלהם??? או שיהיה משפט צדק?

דווקא לא

הורסים בתי מחבלים כדי להרתיע את האוכלוסיה, תומכת הטרור. עדיין ראשון לציון, לא הוציאה מתוכה אלפי טרוריסטים, ואינה קן טרור, ברגע שתהיה, אני אתמוך בכך. המשפחה נענשה ותיענש מספיק בזמן הקרוב והרחוק.

רק אחרי שיהרסו את כל ערי וכפרי

ערביי ישראל (חוץ מעיירות הדרוזים) שמהם יצאו אלפי טרוריסטים וסייעני טרור.

גם בתפוח אין תמיכה בטרור

ואף ראש המועצה, סירב לקבור את המחבל בעירור, וכל התושבים התכחשו לו. לא ראיתי שום חלוקת סוכריות לאחר מותו,ושום תושב תפוח או ראשל"צ לא כינה אותו שאהיד או גיבור. עובדות....

תמיר לך תתעדכן ...

אנשי תפוח רצו לקבור אותו אצלהם רק אבא שלו לא רצה , ואחד מקיצוני תפוח אמר שמה שעשה זה מה שצריך להיות ואמן ירבו כמוהו , לא צריך לטאטא את הזבל מתחת לשטיח

התעדכנתי

"בינתיים הועלתה ההתנחלות תפוח, שבה התגורר נתן זדה בחודשים האחרונים, כאתר אפשרי לקיום ההלוויה. ואולם גם רעיון זה נפל: בתפוח התנגדו ואמרו כי נתן זדה לא היה תושב המקום וגם בני משפחת זדה התנגדו. לגל ההתנגדויות הצטרף גם הצבא: אלוף פיקוד המרכז, יאיר נווה, הודיע כי הוא אוסר לקבור את הרוצח בגדה המערבית" מי רוצה לקבור את המחבל?

Ragamala

New member
מה אתה היית עושה באותו מצב

בו נכנס מחבל (ערבי) לשכונה שלך ומתחיל לרסס מסביב. הורג שתי בחורות שאתה מכיר ( או לא) ועוד שני גברים שגם אולי אתה מכיר, ופוצע עוד כמה אנשים. לאחר מכן המחבל נתפס ונקשר באזיקים. האם היית ממשיך ללכת ונותן למשטרה לבצע את עבודתה (כלומר לספק למחבל הזה תא קטן על טלויזיה וספרים חינם לכל חייו) או שהיית קופץ עליו עם לום מברזל אחוז אמוק. אני לא בטוח שהייתי יכול לעמוד ולא להגיב. אני רואה עד היום את יגאל עמיר ומקלל את הרגע שלא נכנסו בו עד לצאת נשמתו. לעיתים החוק הוא בלם נכון ולעיתים הוא מיותר. אם המצב היה הפוך, האם לדעתך היה נכון למצות את החוק עם ישראלים יהודים שעשו לינץ' במחבל ערבי כפות? אבל באמת? אני חושב שיחליקו את זה למען הרגעה כללית, וזה לא יפגע בשלטון החוק בכלל. יש מצבים שבהם אי שפיות זמנית פותרת מענישה.

Azazel

New member
אני הייתי תוקף אותו.

אז בטח הייתה מגיעה משטרה, ומשתלטת עליו, ואז הייתי הולך הבייתה, כי אני יודע שתפסו אותו. מה לא הייתי עושה? דוגמאות רנדומליות לחלוטין, כמובן ללא שום קשר לשום מקרה מציאותי
-לא הייתי רץ, מחפש לבנה, ואז מביא אותה, וזורק אותה עליו. -לא הייתי רץ, מחפש סלע, וזורק עליו. -לא הייתי בועט בו כשהוא שוכב על הרצפה. -לא הייתי פוגע בשוטרים שבאו לתפוס אותו. "ולעיתים הוא (החוק) מיותר".
"אני רואה עד היום את יגאל עמיר ומקלל את הרגע שלא נכנסו בו עד לצאת נשמתו. " נראה לי שיש לך בעייה קטנה עם אלימות, ותסכולים נעולים. יכול להיות שאתה משליך על כל החברה הישראלית, כמו שאתה עשית במספר שרשורים. אז בוא נתקן את דבריך מקודם: גם אתה, ראגאמלה, גם אתה.

Ragamala

New member
נכון מאוד - גם אני

וזאת לא הבעיה. הבעיה היא אלו שמסרבים להכיר ש"גם הם". ואני מוכן לחתום לך, שגם אתה!

Azazel

New member
אני בטוח שאתה מוכן לחתום לי.

חבל שאין לי את החוש הרצחני הזה, לפגוע בשוטרים כדי לרצוח מישהו... איכשהו אני בספק...

Ragamala

New member
מעולם לא טענתי שאני לא כזה

שים לב - כל טענותי הן שאנחנו כמוהם בכל הרוע שאנחנו משליכים עליהם.

אך השאלה הנשאלת היא

האם צריך להביא לדין את אלו שרצחו את המחבל, לאחר היותו כפות ומוקף שוטרים?

למעלה