סתם מתוך סקרנות

וולפהרט

New member
די עם זה!

אם את רוצה לדבב- דבבי אני רוצה לד-ו-ב-ב וזהו! ככה אני מכירה את המושג ושום דבר לא ישנה את זה!!!

מה את מתרגזת?../images/Emo42.gif

היא מתקנת אותך כדי שלא תישמעי מטופשת! את רוצה להמשיך ולדבר לא נכון- תמשיכי. תעשי מה שאת רוצה.

MorraniChan

New member
O__O

צר לי שאלה הדברים שמציקים לך. לי חשוב לתקן אנשים שמדברים בשגיאות. אם זה היה כל כך מציק לי כמו לך הייתי מתעלמת.. לא צריך להגיב לכל דבר ועוד בצורה כל כך מכוערת מדובבים אנשים במשטרה, לא באולפנים.

וולפהרט

New member
מה איתך? קחי את זה בהומור

זה שלא שהתעצבנתי פשוט זו לא פעם ראשונה שמתקנים אותי על זה, אז ה"די עם זה" היתה לאו דווקא לך אם מתקנים פעם, מילא, הבעיה שמבזבזים על זה המון תגובות וזה כבר נדוש

MorraniChan

New member
זה לא היה נראה כל כך כמו הומור אבל...

נו מילא. נבליג ^^" בד"כ אנשים שטועים בזה הם חדשים בפורום אז כל פעם מתקנים אותם מחדש... מצטערת...

וולפהרט

New member
וואלה?! גם אצלי זה ככה!

וכבר למדתי אנימציה ואני עכשיו עובדת על הסרט גמר שלי בבית, ובגלל שהוא עדיין מתמהמה החלטתי לגשת במקביל לקידום חלום הדיבוב שבה אחריו

miaBaby

New member
../images/Emo182.gif נכון לעכשיו...

עברתי קורס בנלס לפני איזה.... שנתיים? דובבתי בסדרות פוקימון, סוניק X, בראץ, בובספוג, ארתור, קפטן פלמינגו ושאר ירקות... ועשיתי תפקידים ראשיים בבית פןסטר לחברים דימיוניים, ג'וניפר לי, פינקי דינקי דו, ממלכת טראבתיה, ושאר פירות... ונכון לעכשיו אני בלוס אנג'לס, נהנת מה"לא ישראל" שכאן ... :)

miaBaby

New member
בוא, אתה מוזמן תמיד :)

תהנה מה:"לא ישראל" ביחד איתי... :) נדפוק דונאטס והמבורגרים (של קרלס ג'וניור, לא מקדונלדס...ת'יודע, להרגיש "לא ישראל") חחחח רמי, הJUNK FOOD FRIEND שלי, איך לא פגשתי אותך (ועוד מיליון חברים :'( כשהייתי בארץ????

זה בדיוק מה שאני תוהה לעצמי P:

איך לא נפגשנו לארוחות שחיתות ושאר ירקות וכאלה כשביקרת בארץ?
אבל נו טוב, תמיד יש פעם הבאה D: ועכשיו ברצינות: לדעתי בארץ יש יותר מדי חוצפה ושאר דברים לא נעימים בשביל לחיות בה. המדינה הזאת לפעמים מצחיקה אותי. ישראל הולכת בדרכים כל כך מנוגדות משאר העולם ובכל כך הרבה תחומים, עד שאני פשוט מתפלא מה אני עדיין עושה כאן. אם יום אחד אגיע לארה"ב - את תהיי הראשונה לדעת XP וואיי... עכשיו נזכרתי בדבר שנראה בערך ככה:
. (בהחלט נדפוק המון כאלו+דונאטסים טעימים!)

sיגי

New member
נכון להיום....

עשיתי קורס בנלס לפני שנה וחצי בערך, דיבבתי בליגת בצדק, בסדרה בו בובובו, וקולות רקע בכל מיני דברים אחרים

דוווושה

New member
ואיי כמה היתגעגעתי עלייכם..:)

כמה זמן לא הייתי פע..\= היה לי הרבה לחץ בזמן האחרון עברתי לגור בהרצלייה ולא היה לי זמן אפילו לפתוח ת'מחשב היתגעגעתי מאווד עכשיו כש היתפנה לי הרבה מאוד זמן אז ישבתי על המחשב קצת עכשיו הרבה זמן גם לא דיברתי על יפה וביכלל הדיבוב פשוט נעלם לי מהחיים לרגע אפילו שזה הדבר הכי חשוב לי ...!! אז מאוד היתגעגעתי פע לכולם ..:)

Eyal 1 2 3

New member
אממממ....P:

אני בקורס בנלס עכשיוP: דיי חפרתיי על זההה אבל תנו לי להינות מיזה!!!D:

אממ...

דיבבתי לפני כמה שנים ב-"סנופי" וב-"אי.טי הסרט" שיצאו בזמנו לדיבוב בעברית באולפני אל-רום. זה מוזר כי... נכנסתי לזה די ב-'בום'. אני לא זוכרת שעשו לי אודישן ובהחלט לא עברתי קורס. פשוט התקשרתי לאולפן, הגעתי, ודיבבתי ם_ם לפני שבוע בערך החלטתי לנסות לחזור ולדבב... אני צריכה לשלוח קורות-חיים, או אימייל עם קבצי הקול שלי, אבל אני קצת דוחה את זה :} האמת היא, שאני חוששת שהעובדה שלא עברתי קורס די תקלקל לי, אני רק מקוה שהנסיון [גם אם הוא מועט מאוד] יעשה את שלו...

למעלה