סתם מתוך סקרנות

וולפהרט

New member
סתם מתוך סקרנות

אפשר שכל אחד יכתוב בשרשור הזה אם הוא נכון לעכשיו: עובד בדיבוב לומד בקורס או עדיין רק חולם להיות מדובב ועדיין לא הוציא את החלום שלו לפועל ואם עובד בדיבוב: ניסיון של כמה תפקידים\ סדרות יש לו?

shirpan

New member
נכון לעכשיו

סיימתי קורס בנ.ל.ס וכעת בין מבחן למבחן באוניברסיטה, דיבבתי בכמה תוכניות של טוקיו מיומיו, קפטן פלמינגו, בראץ, שאולין ווזאנג ואודישנים שלא מעלים פרי פה ושם. כרגע עובדת רק בנלס ומקווה שהשנה להגיע גם לאלרום

BambiBar

New member
../images/Emo9.gif

סיימתי שנה שעברה בחופש הגדול קורס בנלס ודיבבתי ב: סוסלנד- טיני (החזירה) מיקס מאסטר- פויי (השדונית) פפה פיג- פפה וכל מיני תפקידים אורחים וקולות רקע ב- ג'וניפר לי, מרטין על הבוקר, יצאת כריש, בראץ, מכתבים מפליקס, שאולין וזואנג, בובספוג.. ובנתיים מחכה לתשובה מפיילוט בדאבי דאב שהיה לי..עוד לא התקשרו אלי

MorraniChan

New member
טוב שיש שרשור כזה :)

בוגרת קורס [בערך..4 חודשים] של יפה גבאי באולפני ג'פטו, דיבבתי בפוקימון כמה דמויות ועשיתי קצת קולות רקע, בסרט [הגשר ל]ממלכת תראביטיה שיחקתי ילדה שקוראים לה מדיסון, בנתיים מדבבת רק באולפני נ.ל.ס ומקווה בשנה הקורבה לבקר בעוד אולפנים בנוסף ^^

טאטו2

New member
היי המון זממן לא הייתי פה...XD..

הייתי שלושה שבועות בתאילנד..התגעגגעתי חיחיח=] וכל שאר הזמן שלא ההגבתי פשוט כי לא היה זמן..לימודים..
אז מצטערת
מורן את מדבבת בנ.ל.ס?.. עשית עוד דמויות מאז פוקימון?

MorraniChan

New member
וולקאם באק!

איזה כיף לך!!!!!! נממ.. מאז פוקימון לא ייצא לי כי לא הגיעו עוד סדרות חדשות

נכון לעכשיו../images/Emo42.gif

סיימתי קורס לפני שנה וחצי וחוץ מכמה תפקידונים פיצפונים לא היה לי שום סשן רציני, וגם אין לי ממש סיכוי כל עוד יפה עסוקה בתיאטרון ומסננת אותי...

chen010189

New member
למה את תולה את עצמך ביפה?

יש עוד אולפנים. תתקשרי, תציקי, תזמי. אז אולי בהתחלה תגיעי לרפליקה פה שתי רפליקות שם עד שתגיעי לתפקידים יותר גדולים בכוחות עצמך...

chen010189

New member
טוב.

עדיין לא עובדת אבל מקווה שהשנה כן. סיימתי קורס לפני 8 חודשים. חולמת לדבב? תמיד.

lironosh15

New member
עוד יבוא יום :]

אני סיימתי לפני חודשיים בערך קורס בג'פטו עדין לא דיבבתי בשום מקום אבל אני מקווה מאוד שיצא לי אני אוהבת לדובב מאוד! ואני נהנת מזה! אני רק מקווה שאני באמת מדובבת טוב כי כי... ממ... S: חח אבל אני עוד אדובב דברים גדולים! כמו סרטים של דיסני! שעוד כמה שנים אנשים יזכרו את הדיבוב שלי בע"פ! כמו שאני זוכרת את מלך האריות בע"פ! XDD

מאיוש33

New member
חח גם את זוכרת את מלך האריות בע"פ?

החברות שלי כבר לא יכולות להתקרב אלי מרוב שאני שרה את כל השירים, ואומרת את כל הקטעים D: *וגם להארי פוטר
:] *

וולפהרט

New member
גם אני

יודעת הכל בעל פה לא רק מלך האריות, בכלל, הרבה סרטים של דיסני

Inimi

New member
-קנאה קנאה-

מתה לדובב ;-; כנראה אעשה אחרי שאני אסיים ללמוד. אודישנים אני אעשה לפני O: אני מקווה שאבא שלי יסכים לתרום לי לקורס ;-; אני ממש רוצה לדעת אם אני יכולה לדובב >: (הרוב אומרים שיש לי עתיד) זה החלום שלי אחרי אנימציה.

למעלה