סתם משתפת

סתם משתפת

אני מאוהבת במישהי שגדולה ממני במספר שנים שמבחינתי הוא לא מבוטל [לא אחת שיכולה להיות אמא שלי או משהו, אבל עדיין, 6-7 שנים]. אני מרגישה כמו נערה מתבגרת הכי בקטע של בת 14 [ומי שבת 14 לא להעלב, פשוט שאני כבר בת 24] שאני מסונוורת ממנה, מסוחררת ממנה. עקרונית זה מצב שיש לי בו סיכוי למשהו שיקרה, היא בעצמה בזוגיות פוליאמורית ופתוחה עם בחורה אחרת, שגם היא קטנה ממנה בכמה שנים [רק 3-4, לא כל כך הרבה כמוני], אני כרגע לא בקשר זוגי, זה כאילו ממש מתאים, נכון? אבל אני חוששת, מהססת. היא נראית לי כזאת מדהימה, ואני חסרת ביטחון- מי אני שהיא בכלל תשים עלי, בחורה שכל מי שהיא רק רוצה יפול לרגליה?
בנוסף לזה יש את הבתוליות שלי ביחסים עם נשים, וזה מוסיף להרגשה שלי של חוסר הביטחון, כי אני כזאת קלולס [עם נשים, לא עם גברים], ואני קצת מתוסכלת שגיליתי את המשיכה שלי לנשים בשלב כל כך מאוחר שאין לי עכשיו בכלל נסיון וכל הבנות שאני נמשכת אליהן או סטרייטיות וכבר די נסגרו על זה או ממש לא קלולס כמוני. קיצר ברור שזה שטויות אבל זה מעיק עלי ויושב עלי אז אם תאמרו משהו שיעזור לי להרגיש עם כל זה קצת יותר טוב זה היה שווה את זה.

בכל מקרה אני נהנת מההתאהבות הזאת מאוד, חוץ ממה שמציק לי שרשמתי למעלה אני מתהלכת לי בעננים רוב הזמן, שלא תחשבו שאני רק מבואסת

את צריכה לחשוב על עצמך

בתור בחורה שכל מי שהיא תרצה יפול לרגליה :)
אם היא לא הייתה שמה עליך לא היית כותבת עליה כאן,לא הייתה התחלה של קשר והיא יכלה לדחות אותך על ההתחלה . סימן שהיא לא חושבת כמוך ושהיא רואה בך משהו.
גם לי זה מפריע שאין לי ניסיון , אין מה לעשות עם זה,כדי שיהיה ניסיון צריך לנסות ,אני אומרת את זה לעצמי ..

זה מעודד מה שכתבת

אבל זה לא נכון. היא בקשר איתי בגלל התפקידים שלנו. וזה לא שהקשר לא טוב- זה פשוט לא אומר כלום על משיכה מינית/רומנטית.
את צודקת אבל שכדי שיהיה נסיון צריך לנסות. אני אחכה שהקראש הזה יעבור [כי כרגע אני לא יכולה לחשוב על אחרות/ים] ובנתיים החלטתי להנות מהמצב כמה שאני יכולה. ואפשר הרבה

koantin

New member
זה לא כזה הפרש גדול...

אם היה מדובר בגבר זה היה החלום ההטרונורמטיבי הרטוב מבחינת הבדלי הגילאים בחברה הזו...אז למה אישה זה שונה?

הייתי בקשר עם מישהי שמבוגרת ממני בתשע שנים, ואני בקשר עם מישהי שצעירה ממני ב-10 שנים.
כן, רוב שאר בני הזוג שלי יותר קרובים לגילי(25-28), אבל יש גם את המקרים הנ"ל לדוגמה.

אולי אתה צודק

אבל אצלנו המצב טיפה שונה, כי היא מדריכה של המדריכה שלי [אמנם זה לא היררכי, אבל תמיד העמדה היא מדריכית], וזה מעצים את הפער בראש [שלי ובטוח גם שלה].

היי זה לא הפרש נורא גם אני

כמעט נכנסתי לקשר עם אנשים שגדולים ממני בהרבה שנים רגע תני לחשב שנייה
בוא נראה שנה שעברה הייתי בת 27 אז רגע... וואו כמעט נכנסתי לקשר עם בן 40 כי הוא היה מדהים
( בסוף ברחתי לו אבל זה נושא אחר וזה הפרש של 13 שנים).
אין לך מה לחשוש את מפחדת באופן טבעי לגמרי כי זו לך פעם ראשונה.
גם אני בקשר הראשון הייתי קלולס. וכל קשר זה משהו חדש וקצת אחר ומפתיע.
תני לעצמך רשות להיות קלולס ותהני מהכניסה לקשר. אם היא בזוגיות פוליאמורית
אז נדמה לי שהסיכויים יכולים לשחק לטובתך.
בהצלחה מותק

תודה

לא נראה לי שהסיכויים שלי כאלה טובים. אני לא אומרת את זה במרמור, אלא כציון של עובדה.
זה כן נכון שכל אחד/ת מתישהו קלולס ותמיד יש פעם ראשונה, אני רק מקווה שתהיה לי פעם ראשונה טובה [ומשתדלת לעשות שזה מה שיקרה].
אני לא רואה את עצמי עם אנשים שמבוגרים ממני בכל כך הרבה כמו 13 שנים, אבל מי יודע? אולי דברים ישתנו בעתיד.

באהבה זה לא משנה הפערים זה יכול לשנות

רק אם יש מטרות שונות לדוגמא מישהי שרוצה להקים משפחה תעדיף לעשות זאת לרב
עד גיל 30 למשל... אבל אם אין סתירה במטרות אז אין בעיה מבחינתי

יש מצב

גם אם זה יהיה גלוי שאין לי נסיון אולי יהיה לי יותר קל להתמודד כי היא תוכל להתחשב בי.

למעלה