סתם משתף

אבי בן 1231

Well-known member
אתמול, למעלה משבע שנים אחרי שחזרנו ארצה, מצאנו מועדון ריקודים חדש שבו המוזיקה מתאימה לטעמנו,
ללא ריקוד החשמלאים, כך אני מכנה את צורת הריקוד לשירים מזרחיים, ולה! היות וכולם מרימים את הידיים ומסובבים ימינה ושמאלה את כפות הידיים, כאילו הם מבריגים נורות לנברשת בתיקרה.
לא|!||!| בפרוש אינני גזען אך לטעמי כאשר מפרסמים ריקודי שנות ה 60, 70 ו 80 זה לא כולל מזרחי.
לשם שינוי, אכן, כהבטחת המארגן לא היו שירים מזרחיים והיו שירים טיניים ושנות ה 60 וכו'.
אך הדבר שהפתיע אותי ביותר היה שכאשר ניגשתי למזנון ניגש אליי גבר שאיני מכיר, לחץ לי את היד ואמר: "ממש נהנתי לראות אותך רוקד".
כללית הקהל רקד ממש יפה.

מקסים 45

Well-known member
אתמול, למעלה משבע שנים אחרי שחזרנו ארצה, מצאנו מועדון ריקודים חדש שבו המוזיקה מתאימה לטעמנו,
ללא ריקוד החשמלאים, כך אני מכנה את צורת הריקוד לשירים מזרחיים, ולה! היות וכולם מרימים את הידיים ומסובבים ימינה ושמאלה את כפות הידיים, כאילו הם מבריגים נורות לנברשת בתיקרה.
לא
|!||!|
בפרוש אינני גזען אך לטעמי כאשר מפרסמים ריקודי שנות ה 60, 70 ו 80 זה לא כולל מזרחי.

לשם שינוי, אכן, כהבטחת המארגן לא היו שירים מזרחיים והיו שירים טיניים ושנות ה 60 וכו'.
אך הדבר שהפתיע אותי ביותר היה שכאשר ניגשתי למזנון ניגש אליי גבר שאיני מכיר, לחץ לי את היד ואמר: "ממש נהנתי לראות אותך רוקד".
כללית הקהל רקד ממש יפה.
לא לכולם מתאים לרקוד ערב שלם בסגנון לטיני.
שמח עבורך שמצאת ריקודים לטעמך.

בנינו כך מתחילה הגזענות, למה לא לשים גם שירים מזרחיים, מי שירצה ירקוד מזרחי, ומי שרוצה ירקוד רקודי עם, ומי שרוצה שירקוד לטיני.
מה הקשר לגזענות?
ריקודים לטיניים לא צריכים לכלול שירים מזרחיים, אלא אם כן, ניתן לרקוד אותם בצורה לטינית.

תקווה25

Well-known member
לא|!||!| בפרוש אינני גזען אך לטעמי כאשר מפרסמים ריקודי שנות ה 60, 70 ו 80 זה לא כולל מזרחי.
כללית הקהל רקד ממש יפה.
שמחה שאתה נהנה מהרקודים שאתה אוהב

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לא
|!||!|
בפרוש אינני גזען אך לטעמי כאשר מפרסמים ריקודי שנות ה 60, 70 ו 80 זה לא כולל מזרחי.

כללית הקהל רקד ממש יפה.
רק שהמקום החדש לא ימנע ממכם להגיע לת"א :).

למה ואיך משרבבים גזענות לריקודים???
כאשה שאוהבת לרקוד ויודעת להזיז... אך הגבר שלה
יכול ללמד דובים ענייני ריקודים... ולפי מקום מגורי אני לא יכולה
להתענג בערבי ריקודים לטיניים ושנות ה50 וה-60...
ולו הייתי מגיעה למקום שכזה... הייתי דוחה ריקודי עם...
וריקודים לפי מוזיקה מזרחית... למרות אהבתי לשניהם...
כי לכל סגנון והזמן שאמור להיות מוקדש לו...

אז מה נותר לאשה שכמוני??? מוזיקה של חתונות...
איום ונורא... חחחחח

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
למה ואיך משרבבים גזענות לריקודים???
כאשה שאוהבת לרקוד ויודעת להזיז... אך הגבר שלה
יכול ללמד דובים ענייני ריקודים... ולפי מקום מגורי אני לא יכולה
להתענג בערבי ריקודים לטיניים ושנות ה50 וה-60...
ולו הייתי מגיעה למקום שכזה... הייתי דוחה ריקודי עם...
וריקודים לפי מוזיקה מזרחית... למרות אהבתי לשניהם...
כי לכל סגנון והזמן שאמור להיות מוקדש לו...

אז מה נותר לאשה שכמוני??? מוזיקה של חתונות...
איום ונורא... חחחחח​
מזרחית בנשמה, ולשמחתי גם החתנים והכלות אוהבים מזרחית.

משתפרת1

Well-known member
קשר פשוט מאד, כשלא מאפשרים למוזיקה אחרת להכנס.
בערב של ריקודי בטן אין מקום לסמבה או לריקודי שנות השישים. כך גם בערב של ריקודי עם. באותה מידה בערב של ריקודי שנות ה- 60-70 אין מקום למוזיקה מזרחית. בחתונות ובשמחות יש מקום לכל הסיגנונות, כך גם במועדונים למיניהם.

למעלה