סתם משוויצה...

luka

New member
תימצות...

מאחורי כל זה עומדת אידואלוגיה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר מורכבת, של לא ללכת לצבא בגלל נשק, זו אחת הסיבות, צבא ישראל הוא צבא כובש, הוא מוסד אלים במדינה שזועקת כל החיים שלה לא לאלימות ולא מבינה מאיפה זה נוחת עלייה! זה הרבה יותר מורכב מזה אפילו, זה גם לא להרוג אנשים חפים מפשע רק בגלל היותם ערבים, אני אישית, לא מוכנה לקחת שום חלק ואפילו קטן מכל מה שהצבא עושה לעם אחר רק בגלל היותו מאמין במוחמד! וזה לא הכל זה גם יותר מורכב מזה, אבל... דיי אני חושבת שמיציתי, וכל זה בהכי תמצות שרק יכול להיות!!! ובנוגע לתרום למדינה שלי..., למה מה היא עשתה בשבילי?, הביאה פוליטקאים מפגרים שידונו בבעיות של התחת של עצמם כמה מכוניות אני מקבל וכמה כסף אני מקבל?, יש מקום יותר טוב מזה, בטוח שיש!

t@lly

New member
אים... היית מדברת אחרת!

אולי אם היו זורקים אותך באיזו מדינה אנטישמית היית מדברת אחרת אולי אז היו באמת מראים לך מה המדינה לי עושה בשביל בן אדם. ואני אפילו לא ינסה להסביר לך מה המדינה שלנו עושה עבורך. ואולי אם היו זורקים אותך באיזו מדינה דיקטטורית היית מדברת אחרת כי אז לא היו שום פוליטיקאים שהיו מנסים לפחות לגרום שמשהוא יזוז במדינה הזו (גם אם הם עושים את זה ממש גרוע...) ואני אפילו לא ינסה להסביר לך איך החיים שלך היו ניראים אם היית חיה במדינה בלי פוליטיקאים... נ.ב. - ערבים חפים מפשע ?! מאיפה לדעתך כל המיטענים האלו מגיעים? מהשמיים?

ואיך קורט עשה זאת?

כן קורט, הילד הרע של הפורום, היועיל להסביר לפנינו הנדהמים מדוע בדיוק קיבלת פטור? ובבקשה שזה לא יהיה בולשיט כמו ``הוצאתי לעצמי כליה כדי שאוכל להגיע עם שפתי לאיבר מיני, וזה נחשב כסעיף נפשי מספיק חמור שישלחו אותי הביתה``. אני אישית קיבלתי זימון אחד ליום ראשון, לאשכול תפקידי חינוך (להיות מד``נית ממין זכר), וליום שני, להיות באשכול תפקידי דוברות ומידע (להיות זה שמכניס את הדיסק למערכת בגל``צ. טוב זה קצת יותר מעניין מזה אבל לא משנה. דוד.

רק דבר אחד אני לא מבינה עומר,

אתה חושב שזה מרשים אותנו שקיבלת פרופיל 21? אתה חושב שזה נורא מגניב שאתה מוגדר כפסיכי? אתה חושב שזה הופך אותך למושא להערצה? אתה חושב שזה פייר שאתה אנוכי לארץ בה אתה חי? אתה חושב שבאמת תוכל להצליח בחיים עם סעיף 21? כי מי אמר שיצליח לך בחו``ל? טוב, אז באסה כי המחשבות שלך טועות ב1000 שנות אור.

מה זה?

או קיי, ציפיתי לדי הרבה תגובות נזז כאלה בקטע של המדינה שלך ועניינים, וגם לקטע שיבוא מהצד השני- אנחנו כובשים, מדינה מה עשתה בשבילי וכאלה.. קיבלתי, אני לא אבקש מכם להפסיק, חס וחליל [מה חליל, איפה חליל?]- אבל מה עם הרעיון של לא לעשות צבא כי ככה? מה, אסור פשוט לא לרצות להיכנס למיסגרת הזאת בלי תירוצים פוליטיים? פשוט לנסות להרוויח עוד שנתיים [שלוש] חופש לפני גיל האוניברסיטה [טכניון] האידיאלי? טוב, אני אומרת את זה בתאוריה, אני מפחדת להגיד את זה אצל סבתא שלי בעפולה. לא משנה.

t@lly

New member
לא אסור!

ממש אסור להרוויח 2 3 שנים לפני האוניברסיטה בגלל שלעזזל תיראי מה שאחרים עשו בשביל שאת כן תוכלי ללכת לאוניברסיטה... אני לא מבינה אין לכם אנשים שום רגש מחויבות כלפי כל אותם אנשים שנהרגו עבורכם מקום המדינה? כשאתם עומדים ביום הזיכרון לחללי צהל אתם לא מרגישים משהוא? אין לכם שום צביטה כזו בלב בזמן הצפירה? אני בטוחה שכן, אני מקווה שכן... אז איך אתם לא מרגישים איזושהיא הכרת טובה להם לא יודעת משהוא להחזיר בתמורה... אותי אישית כל המנטליות של הישראלי שלא רוצה לצאת פראייר בשום מצב ממש מחליאה אותי וזה מתבטע גם כאן שיש אנשים כמוך שבלי שום סיבה שאפילו מנסה להצדיק את ההשטמתות שלך (כי ככה...) מחליטים שהם לא רוצים להיתגייס ומנסים להרוויח את הזמן הזה (2-3 שנים) על חשבון אחרים וחושבים שאולי ככה הם לא יצאו פריירים...

ומי את שתקבעי מה אסור ומה מותר?

ואת טלפתטית שאת יודעת איך אנשים מרגישים? ואני גם לא מתכוון ללמוד בארץ.. משלמים יותר מידי ולא מקבלים כלום. בדיוק כמו המיסים במדינה הזאת. ויש לי שאלה: בת כמה את?

taya

New member
חייבים להבין

בחיים שלכם לא ראיתם את השם שלי מתנוסס פה בפורום... אני לא כותבת בכלל רק קוראת ומתרשמת. (לטוב כמובן, ואל תרדו עליי בגלל הביטחון העצמי הנמוך שלי... אנונימיות לא מוסיפה לי ביטחון) על הדיון הזה דווקא חשתי צורך להגיב. אנשים צריכים להבין שמסגרת צבאית לא מתאימה לכל אחד, הן אם זה בגלל הדעות שלו, הן אם זה בגלל המצב הנפשי שלו, הן אם זה בגלל המצפון שלו, או מכל סיבה אחרת. אי אפשר לדרוש מאיתנו לתת שנתיים מהחיים שלנו למוסד שאנחנו בכלל לא תומכים בדרך ניהולו ובמטרותיו. אי אפשר להגיד לנו נמושות כי אנחנו פציפיסטים, או כי אנחנו לא חשים שדרך השירות הצבאי שלנו אנחנו מודים לאנשים שמתו בשבילנו. תאמינו לי שאם הייתם שואלים את החיילים הצעירים שמתו בחודשים האחרונים אם הם רוצים שגם אתם תמותו/תחסלו אנשים תמימים/תחסלו אנשים לא תמימים בלי משפט צדק, הם לא היו מסכימים, עדיף כבר שתלכו למקום שבו אפשר לעשות משהו חיובי עם החיים שלכם. (לא, כאן בישראל זה כמעט בלתי אפשרי). ולא זה לא קשור למנטליות הישראלית, וכן זה אנוכי. אין אדם בעולם שהוא לא אנוכי ואלה שאומרים שהם לא אנוכיים הם הכי מעצבנים. כל אחד רוצה להרדיש טוב, זו אחת המשמעויות של דמוקרטיה- לתת את החופש להרגיש טוב. כמובן שיש הגבלות, ולא אני לא בעד סמים, ואל תוציאו את דברי מהקשרם.... ואגב, רוצים להתגייס?! שיבושם לכם......

קורט יוצא מהארון

לקורט יש חיים. יש לו רעיון כללי לעשות מוזיקה, והוא יכול ללמד זאטוטים גיטרה וככה להוריד מהגב שלו הורים שדורשים שינסה לפרנס את עצמו. לקורט קל לדבר, לאנשים כמו קורט החיים קלים, הם לא צריכים להחליט יותר מדי דברים לבד- כולנו כבר שמענו על המסלול הזה של מוזיקאי שלא עושה צבא. הבעיה היא להישאר לגור אצל ההורים כשכל החברים מתגייסים, ולעמוד מול אנשים שמתחילים לשאול אותך מה עכשיו. והרי אתה [אפילו פה] היית צריך להגן על הדרך שלך מול אנשים שלא מוכנים לקלוט את הרעיון הפשוט של לא לעשות צבא, אפילו שזה לא באמת משהו מופרע לעשות- זה כמו לצאת מהארון אתה בטח לא הראשון שעושה את זה. וזה עדיין נשמע לי מאוד מסובך להשיג פטור.

luka

New member
גם אני רוצה!

אבל יש התלבטות כל כך גדולה כי זה יכול להזיק לי... לא להתגייס לצבא, אבל...., זה צבא, זה נוגד את כל העקרונות שלי! קראתי את ההודעה שלך והתגובה המידיית שלי היתה: יו איזה מניאק... איך איך השגת פטור?, תגיד לי מה עושים, חוץ מלבוא עם פאות וזקן ולהגיד שאתה יושב בישיבה. אני עשיתי עם עצמי הסכם, אם אריאל שרון זוכה בבחירות הלאה, יערה לא מתגייסת לצבא!, אם הוא לא יזכה, אני אשקול את זה...

JUVENTINI

New member
ממממ ...

פרופיל 97 לנקבה ? מה זה אומר ? תגישי קפה לרמטכ``ל ? או אולי לי .. :) בכל מקרה .. ההתלהבות היא לחינם .. אני לא מאמין שתעשי עם זה משהו מיוחד .. ובטח לא סיירת מטכ``ל .. מה שמזכיר לי שביום חמישי הבא יש לי יום סיירות ! :) ואני בניגוד אליך .. יהיה בסיירת מטכ``ל ! נ.ב מקווה שלא לקחת את ההודעה קשה .. אני כותב אותה בידידות .. אני חושב שלכל הבנות אין סיכוי והן גם לא רצויות לפי דעתי בכל יחידה קרבית כלשהי .. :) תודה רבה !

t@lly

New member
כל כך רואים שזו הודעה של מישהוא שרק מחפש שיגיבו לו ומנסה לעשות רושם...

JUVENTINI

New member
נכון ... B-) אבל ...

בלי קשר להתלהבות שלי ולאגו המנופח שלי .. אני חושב שבנות לא ראויות להיות בכל תפקיד קרבי כלשהו .. בטח לא טייסת .. פחח .. :p ואני בטוח שאם היית מקבלת שאלון עדיפויות מהצבא בצבע ורוד שבו כתוב שאת נמצאת ברמה הכי גבוהה (פרפויל 97 וקב``א גבוהה 54-56) היית מתלהבת בדיוק כמוני ואפילו יותר .. B-)

luka

New member
ואת יודעת מה יותר גרוע?!!

שהוא באמת כזה שובניסט שזה לא בגלל שיגיבו לו, גם אם הנאצי הזה אומר שכן, הוא שובניסט, הוא.... הוא, זה ג`ובנטיני! גלעד אתה אומר שיש אלוהים, אז למה הוא ברא אחד כמוך?, אה?, הינה הוכחה שאין!!! בנות בקרבי זה השג, בנות בקרבי זה שיוויון, מה שגלעד לא מאמין בו! אנשים בקרבי זה סיפור אחר, ראו הודעתו של קורט... יערה ששוקלת לא להכניס נאצים לביתה אבל מצד שני, יש את אחיה ואביה, אז זה עוד איכשהו בסדר!

JUVENTINI

New member
B-p

זה שאני מעוניין במוות של כל הערבים בעולם אומר שאני נאצי .. ?! בנות בקרבי זה אכן שוויון אבל לא הגיון .. :)

למעלה