סתם משוויצה...

dominik

New member
סתם משוויצה...

נחשו למי אמרו היום שיש לה פרופיל תשעים ושבע? (טוב, עם סעיף ראייה, אבל למה להיות קטנוניים...) סיירת מטכ``ל... i`m coming!!!

dominik

New member
למה להיות פסימיים..

קודם כל, אף אחד לא אמר שאני הולכת לצבא, ובמיוחד לקרבי. עד כמה שאני יודעת יש לי סיכוי סביר למצוא את עצמי בעוד שנה במזרח הרחוק או בדרום אפריקה הקרובה. ואני מתלהבת כי לרוב הבנות בכיתה שלי בכלל אין פרופיל, שלא לדבר על 97, כי הם בכלל לא הלכו לצו ראשון. וחוץ מזה, האם אני שומעת צליל של קנאה בקולך? אתה יודע, גם 57 זה לא רע-אולי תזכה להגיש לי קפה. בשם הציונות והמדים המגניבים- דום

חמדתי...רואים שאינך מכירה את קורט

קורט לא מתגייס. ביום רביעי לפני שבוע קורט קיבל פטור. אתמול (בדיוק שבוע אחרי הפטור) קורט קיבל גם פטור קבוע (מה שמאפשר לי לעזוב את הארץ חופשי חודשי) אם הבנות שלך לא הלכו לצו ראשון או שהן קטנות או שהן מפגרות, כי בכיתה של קורט היה אחד שלא הלך ובסוף הביאו אותו בניידת.

t@lly

New member
עצבים!

קורט חמוד אל תיקח את זה אישי אבל אתה וכל מקבלי הפטור כמוך מזה מביאים לי את הסעיף! בטח שמעת את זה 50 פעמים בחיים שלך בערך אבל אני מוכרחה לומר לך את זה בפעם ה51 שזה פשוט דוחה אבל ממש דוחה אותי העובדה שאתה תטוס לך לחול בעוד שאחים שלי ישבו שם בלבנון ושמרו על התחת הקטן והמשתמת שלך! תחשוב על זה שאם היו יותר אנשים כמוך בזמן מלחמת המפרץ סביר להניח שאתה לא היית יושב כאן היום ומתקתק לך תגובות בפורום הזה! אני לא יודעת אני אולי מיושנת ואולי יותר מידי פטריותית אבל אין לנו שום מדינה אחרת בשום מקום בעולם ואולי אנחנו בדרך לאבד אותה (בלי להיכנס לויכוחים פוליטים) ואולי לא שמת לב אבל עכשיו זה הזמן המדויק כן ללכת ולהיתגיס ולדאוג שלילדים שלך יהיה איפוא לחיות עוד 40 שנה ושהם לא יצתרכו להסתובב במדינות כמו גרמניה או אוסטריה! בכל אופן מבחינתי כל המישתמטים האלה שמסרבים להצטרף כמוך לצבא טובים בדיוק כמו כל נערי הישיבות האלה שמעלים לי עוד יותר את הסעיף! וחוץ מזה אם הסיבה שלך להשטמת היא מתוך אידיאולוגיה של לא להחזיק נשק או משהוא כזה אז אתה יודע תמיד יש שרות לאומי או לפחות שנת שרות. זה המינימום שאתה חייב למדינה הזו וביוחד לכל אלה שקבורים שם בחלקה של חללי צהל בהר הרצל.

תשובה מקוצרת:

הילדים שלי לא הולכים לגור בארץ. ואת למעשה רק החמישית שאומרת לי. במלחמת המפרץ לא הייתי בארץ. ואם אחרים שלך לא רוצים לשבת בלשבון הם לא חייבים לעשות את זה.

Peanut

New member
אוווווי באמת?!

אולי אני יותר קטנה ממך, ואולי אני חדשה פה, אבל זה ב-א-מ-ת מה שאתה חושב? אני בטוחה שהאחים שלה לא התלהבו מזה שהם צריכים לשבת בלבנון הסיבה שהם הלכו לצבא היא בשביל להגן על הארץ ועל מי שחי פה לא כל אחד יכול להוציא פטור מהצבא ולא כל אחד רוצה - להפך יש אנשים שלא מקבלים אותם לצבא והם נלחמים בשביל לקבל כל תפקיד הכי קטן רק בשביל ההרגשה שהם עשו משהו למען המדינה ולא ישבו בחיבוק ידיים בשביל לראות את המדינה שלהם מתמוטטת וזה בדיוק מה שיקרה אם כולם יגידו ש``אני לא רוצה ללכת לצבא אז אני אוציא פטור`` ואז באיזה מצב תהיה המדינה? אולי לך לא אכפת ממה שיקרה פה אבל יש אנשים שתרמו את החיים שלהם בשביל המדינה הזאת ואתה יכול להראות רק מעט כבוד להם ולא להתגאות בזה שקיבלת פטור כי זה ממש לא סיבה לגאווה. Peanut

שחברים שלך יתחילו לחזור בארונות

בשביל מלחמה מפגרת ששמן בשם שרון גרם לה גם את לא תתגיסי. וכן זה באמת מה שאני חושב. יש לך בעיה עם זה? תישארי איתה. האנשים שבנו את המדינה הזאת בנו מדינה ניאו-נאצית רק בסגנון יהודי.

Peanut

New member
כן, יש לי בעיה....

יש לי בעיה עם אנשים שחושבים כמוך! ואני מתכוונת להתגייס...

N0

New member
בת כמה את ?

אני לא יודע אם כבר היית בצו ראשון או לא. אבל זה נראה כאילו את חושבת שהצבא הזה זה משחק ילדים. למה את חושבת שתתגייסי להכין קפה למפקדים בבוקו``ם זה בדיוק לפעמים יש איזה שניים שלושה שנופלים על התפקיד שהם רצו ושהם צריכים לקבל אבל בתכלס את הצבא לא מעניין מה את רוצה לעשות מה את יכולה לעשות מעניין אותו רק מה שהוא צריך. ונכון זה נשמע צודק הצבא צריך פקידה שתכין קפה אז הוא יקח פקידה שתכין קפה. אבל במקום לקחת לתפקיד הזה איזו אחת מהפקצות שצועקות בשיעורי ג``ג ``אנשים נוסעים לסיני בשביל הסלע האדום`` הוא יקח אחת עם קב``א 56 שקיבלה זימונים למודיעין אבל מעדיפה להיות מורה חיילת או משהו שקרוב לזה. למה? כי היא לא רצתה מודיעין אז נדפוק אותה. וזה קורה להרבה לN0 זה קרה עם טייס ומודיעין (כן N0 רוצה לעשות שנת שירות אז מודיעין חשוב הוא לא יכול לקבל ובגלל שיש לו פרופיל 97 אז עדיף כבר שילך להיות לוחם. מה טייס ? הוא רוצה טייס ? אבל היה לו שבר בכיתה ח` ויש לו משקפיים טייס לא בא בחשבון שילך לגולני). ואח``כ הם מתפלאים שN0 לא רוצה לשרת כשהצבא ידפוק אותך נראה אותך שמחה ללכת להגיש קפה לאיציק מורדכי. N0

למה אתה מאחל דברים שhell knows אם באמת יקרו?

אף אחד לא יחזור בארונות, ואם כן, ואם תהיה מלחמה, אז מה לעשות אלה החיים, וככה זה, ואם שרון יגרום למלחמה אז באסה ואם נמות אז באסה ואם ירו לנו בראש אז באסה ואם ערבים יזיינו אותך בתחת אז באסה הכל באסה, גם להתגייס לצבא זה באסה ועדיין, רובנו בניגוד אלייך, עושים את זה ולא עומדים ומנפנפים בגאווה בטופס הפרופיל 21 שלהם.

t@lly

New member
אבל הם רצו ואני געה בהם על זה!

והמינימום שאתה יכול לעשות כדי להכיר תודה לכל אלה שנהרגו עבורך מקום נמדינה הוא ללכת לשירות לאומי . אתה לא חייב להחזיק נשק אם אתה לא רוצה (או הסיבה האחרת שאתה לא מתגייס בגללה) אבל להכין קפה אתה בטוח יכול.

N0

New member
דוחה אותי!

שאחים שלך ילכו לצבא יכנסו לבתים של אנשים אחרים ויהרגו אותם! אולי לקורט באמת מגיע 21 ואלי הוא לא רוצה לשרת אבל זו זכותו לא לרצות לרצוח אנשים ! ובכלל הצבא הזה זה אירגון של אנשים מטומטימים שלא יודעים איפה הם נמצאים ואם הכל יתקדם כמו שהוא מתקדם עכשיו N0 ינסה גם להשתחרר על 21 כי הצבא לא נותן לו לעשות מה שהוא רוצה וטוב בו. N0

t@lly

New member
שירות לאומי?

אבל אמרתי והדגשתי שיש שרות לאומי ויש שנת שרות ואף אחד לא חייב להכנס ולהרוג ערבים בבתים שלהם אם הוא לא רוצה זה המינימום שאתה יכול לעשות אחרי שקיבלת כל כך הרבה...

N0

New member
לא בדיוק...

שנת שירות לא באה על חשבון הצבא היא רק דוחה אותו בשנה. ושירות לאומי נותנים רק לבנות או לבנים עם פרופיל ממש נמוך. ויש הרבה דרכים לתרום למדינה גם אם את לא בת 18. N0 אישית מתנדב במשמר האזרחי והוא חבר קרוב של סופר מן שבנוסף להצלות היומיות שלו של עוברי אורח תמימים הוא מוצא זמן להתנדב במשמר האזרחי במד``א להדריך בחוגי סיור ולקבל מעל 90 בכל המקצועות. אז אולי תגידי לי למה זה פייר שהוא יקרע את התחת בלעשות ולעזור בזמן שאת חוגגת כל הלילה במסיבות. בכל מקום יש אנשים שעושים יותר זה לא אומר שאת צריכה גם לעשות כמוהם. ותתפלאי אבל המדינה שלך לא נותנת לך כל כך הרבה, מדינות אחרות נותנות הרבה יותר ולא מצפות מהתושבים שלהן לשרת בצבא או לעשות שירות לאומי מספיק שחצי מהכסף שהם מרוויחים הולך למדינה. ורק לפרוטוקול אין לי בעיה עם שירות לאומי או שנת שירות ( אם אני יתגייס אני אפילו רוצה לעשות את זה (מה שבספק שיתנו לי) ) אבל יש לי בעיה עם הצבא שהוא חבורה של אנטיפטים שמשחקים ראש קטן ושחייל צריך לגסוס מאיבוד דם 7 שעות בלי שאף אחד יבוא לעזור לו. N0

t@lly

New member
וואו כמה שאני תורמת...

רק לידיעת NO אני גם מדריכה בתנועה ולא חוגי סיור אז זה דורש הרבה יותר השקעה ואני ממש לא חושבת שכל מה שאני עושה זה לחגוג כל הלילה. ומה שאנשים כמוך צריכים להבין שזה לא משנה איך אנשים אחרים מתנהגים בצבא אתה צריך ללכת לשם ולתת את המקסימום שלך ואולי לחולל שינוי בגישה של אחרים... ובאמת איך המדינה ברוב חוצפתה עוד מבקשת מהתושבים שלה להתגייס לצבא... ממש חוצפה! הרבה יותר טוב שכולם ישבו בבית בחיבוק ידיים ויתנו לערבים לקחת את פיסת האדמה הזו שבקושי השגנו... אז אולי המדינה לא נותנת כל כך הרבה אבל אין לך מושג כמה שהמצב שלך טוב כאן יחסית למקומות אחרים ששם תקבל הרבה אבל הרבה פחות.

N0

New member
איזו תנועה ?

אוקיי יכול להיות שאת תורמת (יכול להיות שזו מחוייבות אישית שהיא ממש לא תרומה ) גם N0 הדריך שנה בתנועה שלו וחוגי סיור זה הרבה יותר קשה. הוא רואה מה המדריכים צריכים לעבור שם זה לא רק טיולים זה כל כך הרבה יותר. ועוד פעם המדינה דורשת שאני אשרת בצבא אבל היא לא נותנת לי לעשות משהו שאני טוב בוא אוהב אותו ועם הטכנולוגיה הקיימת הוא הרבה יותר חשוב מללכת ולירות על אנשים בלבנון רק בגלל שאני עושה שנת שירות (רוצה לתרום עוד שנה מהחיים שלי למדינה ). ואני לא רוצה לשנות גישה של אנשים אחרים אני חושב שמי שרוצה להתגייס סבבה ומי שלא אותו דבר. אני לא יכול להכריח את עצמי להרוג אנשים, אני לא יכול להכריח אחרים. N0

למעלה