אני קונה את שלושתם בבת אחת מחר כבר הזמנתי את האוסף בענק הוידיו בקניון[לרחובותיות שבינינו]
א אביבא New member 12/12/05 #33 אני../images/Emo9.gif ../images/Emo103.gif קונה את שלושתם בבת אחת מחר כבר הזמנתי את האוסף בענק הוידיו בקניון [לרחובותיות שבינינו ]
אני../images/Emo9.gif ../images/Emo103.gif קונה את שלושתם בבת אחת מחר כבר הזמנתי את האוסף בענק הוידיו בקניון [לרחובותיות שבינינו ]
C chenwest New member 12/12/05 #35 ממ אם את שואלת אותי זה טעות לקנות 3 דיסקים ביחד עשיתי את זה לא מזמן והצטערתי,אבל שB&B יהיה ראשון!
C chenwest New member 12/12/05 #37 משלוש סיבות../images/Emo152.gif א-הכסף נגמר מהר מדיי,משום מה זה תמיד גורם לי להתעצבן ב-אין ת'הזדמנות לשבת ולהתעמק על כל אחד מהדיסק בנפרד [זה מה שקרה לי עם הדיסק של ניק ] ג-אח"כ סביר שתתחרטי
משלוש סיבות../images/Emo152.gif א-הכסף נגמר מהר מדיי,משום מה זה תמיד גורם לי להתעצבן ב-אין ת'הזדמנות לשבת ולהתעמק על כל אחד מהדיסק בנפרד [זה מה שקרה לי עם הדיסק של ניק ] ג-אח"כ סביר שתתחרטי
1 12 Not Like You New member 12/12/05 #39 ../images/Emo45.gif ../images/Emo29.gif וברחובות אין את בלאק אנד בלו יש לי אותו בגרסא היפנית!!!!!!!!
S Skullie Roze New member 13/12/05 #43 הגרסה הכי טובה!../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif היא יצאה יותר מאוחר מהגרסה הרגילה, ויש בה את WMYD ואם אנ'לא טועה גם אקפלה של AIHTG.
הגרסה הכי טובה!../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif היא יצאה יותר מאוחר מהגרסה הרגילה, ויש בה את WMYD ואם אנ'לא טועה גם אקפלה של AIHTG.
Shiri from the block Active member 13/12/05 #1 ../images/Emo2.gifכיף ליפנים ולירדן../images/Emo10.gif../images/Emo113.gif
1 12 Not Like You New member 14/12/05 #44 ../images/Emo45.gif ../images/Emo29.gif אקפלה מדהימה!! כשאני ילמד להעלות קבצים אני יעלה אותה וכולכן תתאהבו
../images/Emo45.gif ../images/Emo29.gif אקפלה מדהימה!! כשאני ילמד להעלות קבצים אני יעלה אותה וכולכן תתאהבו