מנצלש"ת- משו שחלמתי אתמול../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif הייתי בבריכה, ופתאום למעלה כזה על הקיר היה את ניק מהקליפ של איי סטיל, אבל זה לא באמת היה הקליפ, זה היה קליפ אחר, משו כזה, ובקליפ הוא היה עם חולצה פתוחה כזאת שראו לו קצת את הגוף[../images/Emo99.gif] והוא היה שרירי כזה../images/Emo6.gif ואז ואז, פתאום ניק הגיע לבריכה והיה בלי חולצה [איזה גוף יפה היה לו../images/Emo10.gif], והוא זרק את בריאן והאווי לבריכה../images/Emo6.gif[הם היו לבושים כמו בקליפ איי סטיל], ובאותו הזמן על הקיר הראו את מה שניק עשה בבריכה וזה בעצם היה קליפ ל Lose it all, ואני הייתי מאושרת שהם צילמו לזה קליפ../images/Emo6.gif, והייתה איתי מישי שאין לי מושג מי זאת[../images/Emo2.gif] ואמרתי לה מה לעזאזל הולך פה?../images/Emo6.gif חח ניק השתגע, והיה איזשו משו עם אייג'י שאני לא זוכרת, ודווקא את קווין שלי לא היה../images/Emo10.gif ואמרתי למישי הזאת שזה מעצבן ורע../images/Emo10.gif, ואני כזה מחכה לראות בקליפ שהיה על הקיר אולי יראו את קווין בסוף, ואז אבא שלי התקשר אלי והתעוררתי../images/Emo3.gif אם יצא לי קצת מסורבל אז אני מצטערת../images/Emo6.gif, חלומות זה משו שבעייתי לספר../images/Emo9.gif