סתם משהו

איזה מתוק!!../images/Emo99.gif

נחמד מצידו... ויש לו שירים טובים!

Shiri from the block

Active member
מנצלש"ת- משו שחלמתי אתמול../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif הייתי בבריכה, ופתאום למעלה כזה על הקיר היה את ניק מהקליפ של איי סטיל, אבל זה לא באמת היה הקליפ, זה היה קליפ אחר, משו כזה, ובקליפ הוא היה עם חולצה פתוחה כזאת שראו לו קצת את הגוף[../images/Emo99.gif] והוא היה שרירי כזה../images/Emo6.gif ואז ואז, פתאום ניק הגיע לבריכה והיה בלי חולצה [איזה גוף יפה היה לו../images/Emo10.gif], והוא זרק את בריאן והאווי לבריכה../images/Emo6.gif[הם היו לבושים כמו בקליפ איי סטיל], ובאותו הזמן על הקיר הראו את מה שניק עשה בבריכה וזה בעצם היה קליפ ל Lose it all, ואני הייתי מאושרת שהם צילמו לזה קליפ../images/Emo6.gif, והייתה איתי מישי שאין לי מושג מי זאת[../images/Emo2.gif] ואמרתי לה מה לעזאזל הולך פה?../images/Emo6.gif חח ניק השתגע, והיה איזשו משו עם אייג'י שאני לא זוכרת, ודווקא את קווין שלי לא היה../images/Emo10.gif ואמרתי למישי הזאת שזה מעצבן ורע../images/Emo10.gif, ואני כזה מחכה לראות בקליפ שהיה על הקיר אולי יראו את קווין בסוף, ואז אבא שלי התקשר אלי והתעוררתי../images/Emo3.gif אם יצא לי קצת מסורבל אז אני מצטערת../images/Emo6.gif, חלומות זה משו שבעייתי לספר../images/Emo9.gif

elena20

New member
איזה חלום נחמד!!!

אני כבר מזמן לא חלמתי עליהם
ואולי אני הייתי איתך בחלום? חחחח

12 Not Like You

New member
חחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif

ואיך קווין לא היה
הוא הכי חשוב
(כמעט
) ואמן שהיה קליפ לLIA זה שיר מדהים!
אבל אני מעדיפה שיהיה לקליימינג

chenwest

New member
איך אנשים מצליחים לזכור חלומות

זה הורג אותי
אני תמיד שוכחת! אחלה חלום

זהבית 1

New member
יפה לךךך

לי יש 101 אלף חלומות לספר עליהם מהיום שהכרתי אותם אני רק חולמת עליהם לפעמים זה מדהים איזה טלפתיה יש לי אליהם לפעמים אני סתם פותחת רדיו ואומרת אני עכשיו יהיה הכפרות והנה פתאום מושמעים ברדיו או שאני רואה טלויזיה ואני כזה מעבירה לMTV או ערוץ אחר ופתאום הם מופיעים איזה מגניב נכון?

אביבא

New member
נצל"ש ../images/Emo103.gif

סתם נתקלתי באיזה כפתור קטן וחמוד:)) שהבויז מופיעים בווו... טוב אז כנסו לזה,יש שם שאלות,באחת השאלות כתוב:: איזה מוזיקה הדובי שלך שומע? אז יש שם כמה קטגוריות ובאחת מהן פופ ורשום שם את הבויז:)) אני יודעת שזה לא דבר כזה ענק או ידיעה עליהם זה סתם חמוד שהזכירו אותם שם
אה ו........ היום אני הולכת לקנות את האוסףףףףףף

אביבא

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo103.gif

חחחח ועד למפגש פורום,יהיה לי את האוסף,בלק&בלו ונוור גון.מובטח

chenwest

New member
B&B זה הדיסק הכי בסט../images/Emo47.gif

הוא נמצא בראש הרשימה שלי [אחרי כל ה7 של ווסט
] הוא מדהים
חובה בכל בית!!

למעלה