סתם משהו:]../images/Emo129.gif

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שיר אהוב כרגע: sweet child of mine משפט משיר שהכי אהוב: לא יודעת ספר אהוב: לא יודעת אתר אהוב: תפוז? בני אדם אהוביםP= : מייקי../images/Emo99.gif טעם מסטיק אהוב:לא אוהבת מסטיק שתיה מוגזת אהובה: קולה שתיה שלא מוגזת אהובה: מיץ תפוזים/תפוחים גלידה אהובה: וניל אוריאוז קרטיב אהוב: כל משהו שיש בו קרח פורום אהוב: הזה צבע אהוב: כולם תאריך אהוב: הממ... [למה אתם אוהבים אותו?]: צבע לק אהוב: ? עגיל אהוב[מקום]: אני אוהבת סיידליפ אצל אנשים אחרים

צ ש ט ש

New member
להלהלה

שיר אהוב כרגע: אין מועדף משפט משיר שהכי אהוב: אין מועדף ספר אהוב:1984 והארי פוטרים זמר אוהב: מיקה וסולנים של להקות זמרת אהובה: ג'ולי אנדרוז שחקן אהוב: ג'ארד לטו ורובין וויליאמס שחקנית אהובה: ג'ולי אנדרוז אתר אהוב: תפוז בני אדם אהוביםP= : כל הפורום המדהים הזה.. אין מישהו ספציפי (אהמנועושסקסאהמאהמ) טעם מסטיק אהוב: הכל. שתיה מוגזת אהובה: פפסי שתיה שלא מוגזת אהובה: אייסים למיניהם גלידה אהובה: איטלקית. לא משנה איזה טעם קרטיב אהוב: לא משנה פורום אהוב:זה! חולה אהובה: הא? צבע אהוב: שחור תאריך אהוב: 20.6 ו-31.5 [למה אתם אוהבים אותו?]: בואו נחשוב, ויומולדת צבע לק אהוב: שחור או פרנץ' עגיל אהוב[מקום]: סיידליפ וראיתי אחד ממש יפה בתנוך שאני לא זוכרת איך קוראים לו. זה כזה עובר מאחורה וזה שתי נקודות בצד זהו:] D: היה נחמד? מאוד D:

אני בחור ספונטני במצב משומש. ../images/Emo98.gif

שיר אהוב כרגע:זה אותו הקיץ של חמי רודנר. משפט משיר שהכי אהוב:יש מלאמאלמא ספר אהוב:מישהו לרוץ איתו. זמר אוהב:יוני בלוך ואביב גפן ../images/Emo99.gif זמרת אהובה:אין. שחקן אהוב:גיא לואל ../images/Emo47.gif שחקנית אהובה:אין. אתר אהוב:ישרא ותפוז. בני אדם אהוביםP= :? טעם מסטיק אהוב:לא יודעת שתיה מוגזת אהובה:קולהלהלה שתיה שלא מוגזת אהובה:30 תפוזים שהיו במטבח! גלידה אהובה:תות קרטיב אהוב:ממלימון פורום אהוב:סה ויוני חולה אהובה:? צבע אהוב:מתשנה. תאריך אהוב:יומולדת-9.2 [למה אתם אוהבים אותו?]:כי זה יומולדת ומקבלים מתנות! צבע לק אהוב:מממממ עגיל אהוב[מקום]:לשון מאוד יפה זהו:] היה נחמד?כן!!!

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

שיר אהוב כרגע:אינוסנס של אבריל משפט משיר שהכי אהוב:עמוקים מן הים הסודות שאינם מובנים לי,שאולי לא אבין.לא אבין לעולם ספר אהוב:מיליון רסיסים קטנים זמר אהוב:זמר?אינלי מושג..אולי אריק.. זמרת אהובה:שריתי שחקן אהוב:קיאנו ריבס,אורלנדו בלום שחקנית אהובה:ניקול קידמן../images/Emo99.gif,אנג'י,קייט וינסלייט,בלאנשט,אומה ת'ורמן,קמרון דיאז,גווינת' פאלטרו אתר אהוב:תפוזיאדה בני אדם אהובים:משפחה וחברים טעם מסטיק אהוב:זום קולה שתיה מוגזת אהובה:ספרייט שתיה שלא מוגזת אהובה:מים או וודקה,וויסקי גלידה אהובה:פרוזן קרטיב אהוב:אננס פורום אהוב:סקוש../images/Emo23.gif חולה אהובה:חולה?? צבע אהוב:כחול תאריך אהוב:14.7.1789,בואו נראה מי יודע מה קרה ביום הזה.. וגם ה באייר תש"ח [למה אתם אוהבים אותו?]:ה באייר תש"ח-הקמת המדינה צבע לק אהוב:בלי לק עגיל אהוב[מקום]:אף או סיידליפ זהו:] היה נחמד?יאפ

../images/Emo15.gif../images/Emo141.gif

שיר אהוב כרגע: ../images/Emo6.gif מממ jerry lee lewis-great balls of fire, הוא פשוט כיפי חח משפט משיר שהכי אהוב: מממ אני לא אתן משיר אלא מספר, אנה פרנק לצורך העניין "paper is more patient than man" ספר אהוב: "החטא ועונשו" דוסטויבסקי זמר אוהב: רובי וויליאמס זמרת אהובה: אלאניס מוריסט שחקן אהוב: ברוס וויליס, יו לורי שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי אתר אהוב: אין משהו ספציפי, בעיקר בתפוז בני אדם אהוביםP= : שאלה עמוקה חחח טעם מסטיק אהוב: ממ תפוח עץ ../images/Emo6.gif שתיה מוגזת אהובה: קולה? שתיה שלא מוגזת אהובה: נסטי אפרסק, מיצים למיניהם גלידה אהובה: שוקולד. קרטיב אהוב: אננס פורום אהוב: הפורום שלי../images/Emo3.gif חולה אהובה: ../images/Emo35.gif צבע אהוב: כחול-סגול וחבורתם תאריך אהוב: לא יודעת אם יש משהו מסויים [למה אתם אוהבים אותו?]: - צבע לק אהוב: לא שמה לק כמעט עגיל אהוב[מקום]: אין לי פירסינגים, רק רגילים זהו:] היה נחמד? יאפ ../images/Emo9.gif

עונה../images/Emo9.gif

שיר אהוב כרגע: want to-sugarland משפט משיר שהכי אהוב:we could sit on the shore,or we could just be friends, or we could jump in../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ספר אהוב:חח אין,אה מישהו לרוץ איתו זמר אוהב:דני ג'ונס חח זמרת אהובה:קארי אנדרווד,ועוד כמה שחקן אהוב:ג'ונתן טוגו,ג'ורג' אדס שחקנית אהובה:אמילי פרוקטר$&?$&^*&#$%$#ג'יליאן אנדרסון אתר אהוב:וואלה כיף,חח ותפוז בני אדם אהוביםP= :או חח כולם טעם מסטיק אהוב:אבטיחחח שתיה מוגזת אהובה:קולה שתיה שלא מוגזת אהובה:חח תפוזים גלידה אהובה:עוגיות!! קרטיב אהוב:מלון פורום אהוב:חח אני אוהבת כל פורום שאני נמצאת בו חולה אהובה:חולצה?חח רגילה! צבע אהוב:ירוק תאריך אהוב:20.6 [למה אתם אוהבים אותו?]:חופש?../images/Emo6.gif צבע לק אהוב:אדום עגיל אהוב[מקום]:אין לי חח

משהו סתם

שיר אהוב כרגע: ריקוד האלים משפט משיר שהכי אהוב: "יפה שיכורה יחידה בעולם/ יש לה נפש מורעלת בתוך גוף מושלם/ צוחקת בקול פעמון שנסדק משנים של סיגריות לילות של מחנק..." ספר אהוב: אין זמר אוהב: קורט קוביין זמרת אהובה: ענבל פרלמוטר שחקן אהוב: אין לי שחקנית אהובה: אין אתר אהוב: אין בני אדם אהוביםP= : כרגע אין הרבה כאלה טעם מסטיק אהוב: לא יודעת שתיה מוגזת אהובה: פאנטה אשכוליות, פטל עם סודה שתיה שלא מוגזת אהובה: נסטי אפרסק גלידה אהובה: כלמיני קרטיב אהוב: קרח נראה לי פורום אהוב: פה?.. חולה אהובה: חולה? חולצה? גופיה שחורה צבע אהוב: ירוק תאריך אהוב: אין [למה אתם אוהבים אותו?]: ככה צבע לק אהוב: צבעים חזקים עגיל אהוב[מקום]: ספטום? לא יודעת, הרבה זהו:] היה נחמד? כן

MushrooMush

New member
סתם מצוXD

שיר אהוב כרגע:still loving you של סאטראופוניק.. {אין יל כוח ליכתוב את באנגלית XD} משפט משיר שהכי אהוב:if you never try you never know ספר אהוב:......... זמר אוהב:כריס מרטין זמרת אהובה:אממ אלניס מוריסט ואפרת גוש שחקן אהוב:גוני דאפ שחקנית אהובה:אממ.....גניפר אנסטיון אתר אהוב:coldplaying .com בני אדם אהוביםP= :אמממממ אבא אמא טעם מסטיק אהוב:החדש לש מאסטט.... בטעם לימון האמת שכולם טעימים שתיה מוגזת אהובה:קולה שתיה שלא מוגזת אהובה:ענבים גלידה אהובה:וניל עםםפ עוגיות שוקלד **עעעעעע** קרטיב אהוב:אמממממממ ... ענבים פורום אהוב:זה :) חולה אהובה:0O צבע אהוב:שחור ככה....מעועועוועעעאההה חחח לא יודעת אני אוהבת בזמן האחראוןם ירוק תאריך אהוב:20.6 [למה אתם אוהבים אותו?]:כי זה סוף שנה צבע לק אהוב:שחור ו-וורוד עגיל אהוב[מקום]:אממ היתי רוצה בשפה זהו:] היה נחמד?כה

Cause I Broken

New member
עונה[:../images/Emo168.gif

שיר אהוב כרגע:הלנה של מכ"ר משפט משיר שהכי אהוב:so long and goodnight so long not goodnight ספר אהוב:הארי פוטרD: זמר אוהב:עברי לידר,יוני בלוך,אביב גפן. זמרת אהובה:- שחקן אהוב:- שחקנית אהובה:קריבטן דנאסט אתר אהוב:הפורום האחר שליP: בני אדם אהוביםP= :יש הרבה.. אני לא יפרט כדי שאף אחד לא יפגע[: טעם מסטיק אהוב:קולה ומנטה שתיה מוגזת אהובה:סודה../images/Emo99.gif שתיה שלא מוגזת אהובה:מיץ תפוזים חמוץD: גלידה אהובה:ריבת חלב ופסיפלורה קרטיב אהוב:לימון פורום אהוב:פורום אחר שלא בתפוז[: חולצה אהובה:יש כמה.. צבע אהוב:ירוק ושחור תאריך אהוב:17.9 [למה אתם אוהבים אותו?]:כי זה היומולדת שליD: צבע לק אהוב:לבן..זה חושני../images/Emo98.gif עגיל אהוב[מקום]:סייד ליפ זהו:] היה נחמד?מאוד 33333>

Cause I Broken

New member
אווו זה תמונהXP../images/Emo168.gif

אמממ אין לי כלכך אז הינה.. תמונה של ריאן..סתם כי הוא חושני../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

למעלה