סתם משהו:]../images/Emo129.gif

נחמד^_^

שיר אהוב כרגע: love song- the cure. שיר עצוב|: נורא מזדהה איתו כרגע. משפט משיר שהכי אהוב: "with or without you" ספר אהוב: פיפס זמר אוהב: אביתר, נעארף זמרת אהובה: שילה, כרגיל. וגם kellis D:: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: אתר אהוב: בני אדם אהוביםP= : כושים ^_^ [אפרו-אמריקנים, אם להיות פוליטיקלי קורקט XD] טעם מסטיק אהוב: מסטיק. שתיה מוגזת אהובה: אין כזו שתיה שלא מוגזת אהובה: תה גלידה אהובה: לא חשוב איזה טעם, העיקר שלא יהיה פיסטוק, ושיהיו בה חתיכות גדולות של אגוזים.../images/Emo99.gif קרטיב אהוב: אנסנס פורום אהוב: אני כותבת רק בזה חולה אהובה: חולצה יעני? של לוי. צבע אהוב: ירוק תאריך אהוב: אין S: [למה אתם אוהבים אותו?]: צבע לק אהוב: ירוק-סמחטה עגיל אהוב[מקום]: לא יודעת מה השם של זה, אבל זה הזה באף, בין הנחיריים. זהו:] היה נחמד?

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifחמוד:)

../images/Emo41.gifשיר אהוב כרגע: יש כל כך הרבהD: ../images/Emo41.gifמשפט משיר שהכי אהוב: ): ../images/Emo41.gifספר אהוב: הסדרה של הארי פוטר ../images/Emo41.gifזמר אוהב: ג'רארד?D: ../images/Emo41.gifזמרת אהובה: גוון סטפאני?../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gifשחקן אהוב: ממ צ'אנינג טאטום חתיך! והוא שחקן טוב כזהD: גם ג'ארד ../images/Emo23.gif ../images/Emo41.gifשחקנית אהובה: אמנדה ביינס../images/Emo3.gif היא כל כך חמווודהD: ../images/Emo41.gifאתר אהוב: תפוז../images/Emo163.gif ../images/Emo41.gifבני אדם אהוביםP= : חח מה זתומרת? ../images/Emo41.gifטעם מסטיק אהוב: מנטה ../images/Emo41.gifשתיה מוגזת אהובה: קולה! ברורר ../images/Emo99.gif ../images/Emo41.gifשתיה שלא מוגזת אהובה: ענבים../images/Emo99.gif (אבל רק קר.. ../images/Emo3.gif) ../images/Emo41.gifגלידה אהובה: וניל עם עוגיות ../images/Emo41.gifקרטיב אהוב: זה לא משנה לי כל כך... נגיד שלימון ../images/Emo41.gifפורום אהוב: חח יש כמהD: הפורום הזה כמובן../images/Emo3.gif ופורום מיי כמיקל רומאנס למרות שאני בזמן האחרון לא ממש כותבת שם ../images/Emo41.gifחולה אהובה: הא? ../images/Emo41.gifצבע אהוב: אני אוהבת את כולם.. בעיקר צבעים כהים: בורדו או אדום חזק, כחול כהה, שחור, ורוד פוקסיה חזק, סגול כהה, אפור כהה.. נו הבנתם../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gifתאריך אהוב: 1.4 כיי... זה אחד באפריל!D: ../images/Emo41.gif[למה אתם אוהבים אותו?]: אחד באפריל ../images/Emo41.gifצבע לק אהוב: חח אני אוהבת לק שחור, ולק אדום ../images/Emo41.gifעגיל אהוב[מקום]: טראגוס :) יום אחד יהיה לי ^^

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gif:)

שיר אהוב כרגע: 'כל החבר'ה', 'סאן חוזה' - שניהם של מוניקה סקס. משפט משיר שהכי אהוב: "החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מדמעה של ילדה" (כל החבר'ה, מוניקה סקס) ספר אהוב: המ, הסדרה של יומני הנסיכה. זמר אוהב: אביב גפן? לא ממש אוהבת אותו ואת המסר שהוא מביע (סליחה נועה אני יודעת שאת מתה עליו../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif), אוהבת את השירים. זמרת אהובה: אין. שחקן אהוב: אין. שחקנית אהובה: אין. אתר אהוב: תפוז אנשים../images/Emo43.gif בני אדם אהוביםP= : המשפחה שלי (האמיתית XD) בראש ובראשונה! אז החברות שלי. אם את מדברת על אנשים מהאינטרנט, אז הבנות מקומונה 3126 ואתם 3> טעם מסטיק אהוב: המ, רגיל Oם שתיה מוגזת אהובה: קולה (עד שנגמלתי אני מתחילה להתמכר שוב../images/Emo7.gif) שתיה שלא מוגזת אהובה: קולה? (זה סוטר אחד את השני אבל אני לא אוהבת קולה ושותה כי זה טעים. אני לא אוהבת את העובדה שאני שותה קולה. וואו, סיבכתי. D:) גלידה אהובה: נו, יש מלא שאלונים על גלידה. חפשו בשאלון הקרוב אליכם. קרטיב אהוב: שוקולד, מגנום פורום אהוב: זה! 3> חולה אהובה: Oם? מה? צבע אהוב: לבן תאריך אהוב: 15.10.93 [למה אתם אוהבים אותו?]: יום הולדת. ../images/Emo11.gif צבע לק אהוב: -- עגיל אהוב[מקום]: באוזן. אני אוהבת נזם, לא שאני הולכת לעשות- לא יתאים לי. למרות שאני חושבת שכן. אוף נו, עכשיו הסתבכתי אני בעצמי. ;;

I am IRiTooSH

New member
D:

שיר אהוב כרגע: אין אחד. משפט משיר שהכי אהוב: We do it in the dark, With smiles on our faces [מתוך "The Take Over, The Breaks Over" של פאב. P: ] ספר אהוב:- זמר אוהב:- זמרת אהובה: - שחקן אהוב:- שחקנית אהובה:- אתר אהוב:יוטאב, ויקיפדיהXD בני אדם אהוביםP= : זקנוניDDD: בל. אתםXD טעם מסטיק אהוב:שונאת מסטיק. שתיה מוגזת אהובה: 7UP שתיה שלא מוגזת אהובה: מנגו ומיםDDDDD: ושוקו:) גלידה אהובה: פרדוP: ../images/Emo99.gif קרטיב אהוב: העיקר שיהיה שוקולדP: פורום אהוב: זה. חולה אהובה: מה? צבע אהוב: צהוב!~#@#^$^#@ תאריך אהוב: 1.1.94 XD [למה אתם אוהבים אותו?]: כי זה התאריך של זקנוני, יום לפני היום הולדת שלי, תחילת שנה, ויום אחרון שאני בת משהו. צבע לק אהוב: שחור. אפילו שאני שונאת לק. זה יפה על אחרים. עגיל אהוב[מקום]: סיידליפP: זהו:] היה נחמד?כררגיללD::

../images/Emo219.gifעונה

שיר אהוב כרגע:סליפ-מכ"ר משפט משיר שהכי אהוב:אין לי כוח עכשיו לצטט ספר אהוב:שק של עצמות-סטיבן הוקינג זמר אוהב:-- זמרת אהובה:-- שחקן אהוב:ג'וני דפ שחקנית אהובה:-- אתר אהוב:תפוז בני אדם אהוביםP= :-- טעם מסטיק אהוב:חמוץ שתיה מוגזת אהובה:קולה שתיה שלא מוגזת אהובה:לימונדה גלידה אהובה:יש המון קרטיב אהוב:שונאת קרטיבים פורום אהוב:1402,861,593 צבע אהוב:שחור,אדום וכחול כהה תאריך אהוב:אין [למה אתם אוהבים אותו?]:-- צבע לק אהוב:שחור עגיל אהוב[מקום]:שפה,אוזניים,לשון זהו:] היה נחמד?

mafakit

New member
סתם תשובות..:]../images/Emo218.gif

שיר אהוב כרגע:INNOCENCE של אבריל../images/Emo99.gif משפט משיר שהכי אהוב:אה..אני חושבת שהבית האחרון מEVERYTIME של SP.. "Now I'm Sitting Here Like We Used To Do I Think About My Life An' Now There's Nothin' I Won't Do..Just For One More Day..One More Day With You.."ופיזמון..../images/Emo122.gif ספר אהוב:אה.. "הקסם השחור"[לא.. זה לא חיקוי של הארי פוטר..../images/Emo3.gif] זה על סוס שחוק והיה לו מן כוכב לבן כזה במצח אז בעברית תרגמו את זה לקסם שחור.. בכל מקרה.. הסוס נולד בחווה אוהבת ומטפלת.. והוא נמכר בירידים לאנשים שלא ידעו איך לטפל בסוס.. והיו מתעללים בו.. ולא מטפלים בו נכון.. ונפגעו לו הרגליים בגלל זה.. ואחרי כמה שנים שהוא כבר היה זקן.. מישהו קנה אותו.. ואז הוא הגיע לחווה הזו.. והוא ראה שזו החווה שבה הוא נולד וגדל.. ושם אהבו אותו וטיפלו בו נכון.. כן.. כן.. האפי אנדינג.. אבל ממש ריגש אותי הספר.. זמר אוהב:אה..אין ממש.. כאילו.. לא זמר שהוא סולו.. זמרים מלהקות כן..../images/Emo122.gif זמרת אהובה:אבריל לאבין../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif שחקן אהוב:ג'ק ניקולסון..!! הוא כזה טובב!!! הוא פשוט קורע אותי..../images/Emo6.gif אין.. וגם אדם סנדלר מאוד חביב..../images/Emo3.gif [וכמובן.. בראד פיט.. ליאנרדו דה קפריו וכו'.. וכו'..] שחקנית אהובה:המ..ג'ולייה רוברטס..היא טובה גם בדרמות וגם בקומדיות..../images/Emo13.gif אתר אהוב:אה..בעיקרון תפוז..בגלל הפורומים..אבל גם האתר של אבריל ושל סימפל.. ו.. כל מיני..:] בני אדם אהוביםP= :אמא שלי..../images/Emo13.gif[חנפנית שכמוני..XDD] משפחה.. חברים שלי.. טעם מסטיק אהוב:מנגו אפרסק.. פטל לימון.. וגם החדשים החמוץ מאוד נחמדים.. שתיה מוגזת אהובה:אה..פאנטה..[אני לא שותה קולה../images/Emo122.gif] שתיה שלא מוגזת אהובה:סדגש|אשכוליות[חשוב שזה יהיה קר!!] מים.. גלידה אהובה:שוקולד בלגי+תות+שוקולד חם מלמעלה בגביע..../images/Emo99.gif קרטיב אהוב:אה..נראה לי שתותי פרוטי..זה דיי גאוני..גלידה עם ציפוי קרח.. וגם מלון.. פורום אהוב:אבריל,סימפל,סקרים ושאלונים../images/Emo6.gif ועוד כל מיני.. חולה אהובה:חולה.?יענו מישהי שהיא חולה ואני אוהבת אותה..?XDD הבנתי.. חולצה..../images/Emo3.gif אה.. של סימפל פלאן [שתיהן] של מכ"ר של גרין דיי של מטאליקה ואחת מאאאגניבה שקניתי באילת..../images/Emo6.gif צבע אהוב:כחול תאריך אהוב:17.01 מומולדת!!!../images/Emo6.gif [למה אתם אוהבים אותו?]:יומולדת!../images/Emo6.gif צבע לק אהוב:שחורררר..!!!! עגיל אהוב[מקום]:יש לי רק רגילים..אבל אני מתה להליקס..../images/Emo99.gif זהו:] היה נחמד?מאודד!../images/Emo6.gif

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

שיר אהוב כרגע:Room On The Third Floor-McFLY Disenchated-MCR Innocence-Avril Lavigne משפט משיר שהכי אהוב: לא מהכי אהוב אבל משפט יפה- Im iN a FIGHE WITH THE WORKD BUT IM WINNING ספר אהוב:הארי פוטר, ג'ורג'יה ניקולסון זמר אוהב:אביב גפן זמרת אהובה:אבריל לאבין שחקן אהוב:עפר שכטר שחקנית אהובה:אין אתר אהוב:ג'יקלאב, תפוז בני אדם אהוביםP= :משפחה, חברות, פורומים D: טעם מסטיק אהוב:אורביט כחול\ירוק שתיה מוגזת אהובה:דיאט ספרייט שתיה שלא מוגזת אהובה:נסטי אפרסק, צלול אננס גלידה אהובה:וניל../images/Emo47.gif קרטיב אהוב:דובדבן פורום אהוב:הפיג'מות, זה , מקפליי תמונה אהובה:../images/Emo26.gif זה טומי ממקפליי שהיה קטן קפראליו צבע אהוב:שחור ותכלת תאריך אהוב:הומ לאיודעת [למה אתם אוהבים אותו?]:-- צבע לק אהוב:שחור עגיל אהוב[מקום]:גבה זהו:] היה נחמד?כן D:

../images/Emo203.gif...

שיר אהוב כרגע: בשנייה זאת אתה נולדת לאהוב ודמעות של מלאכים. משפט משיר שהכי אהוב: אם תשאלו אותי אני תמיד אומר, אתה נולדת לאהוב... ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו, הכי יפה שיש בעולם. זמר אוהב: אביב גפן. זמרת אהובה: חח בר בלפר. שחקן אהוב: לא יודעת. שחקנית אהובה: בר. אתר אהוב: ישרא ותפוז. בני אדם אהובים: חח כל מני. טעם מסטיק אהוב: שונאת מסטיקים. שתיה מוגזת אהובה: קולה כמובן. שתיה שלא מוגזת אהובה: תפוזים, שייק בננה תמר. גלידה אהובה: טרמיסו של דוקטור לק. ../images/Emo99.gif קרטיב אהוב: אננס. פורום אהוב: פ"וק. חולה אהובה: חח חולצה יעני? גופיה אפורה חחח. צבע אהוב: אפור, שחור, סגול. תאריך אהוב: צבע לק אהוב: שחור. עגיל אהוב: חחח טראגוס מדהים שלי! היה מדהים.

crazysapir

New member
עונה^^ אוהבת שאלונים כאלה

שיר אהוב כרגע: עכשיו מזה באלי dani california משפט משיר שהכי אהוב:"i think about baby and i dream about you all the time" ספר אהוב:---אין--- זמר אוהב:ביל קאוליץ זמרת אהובה:איימי לי..יש לה יכולות קול מדהימות.... **בלי עין הרע** שחקן אהוב:גוני דפ שחקנית אהובה:גניפר אניסטון אתר אהוב:ממ תפוז-->>אני נשארת נאמנה>< בני אדם אהוביםP= :כולם:) טעם מסטיק אהוב:כל דבר חמוץ שתיה מוגזת אהובה:פאנטה.. שתיה שלא מוגזת אהובה:נס גלידה אהובה:חח עוד הפעם השאלה הזאת;)../images/Emo8.gifממ וניל,שוקלד גיפס וריבת חלב קרטיב אהוב:מלון פורום אהוב:זה ומיי קמיקל רומאנס. חולה אהובה: אה?? צבע אהוב:שחור תאריך אהוב:07.07.07 חח סתם כי זה מאגניב:) [למה אתם אוהבים אותו?]: אה אמרתי^^ צבע לק אהוב:שחור עגיל אהוב[מקום]:סייליפ או השתיים האלה שמתחת לשפתיים זהו:] היה נחמד? חח מאוד^^

shaharrr53

New member
חחחח בכוונה שאלתי אותה../images/Emo6.gif

אבל גם רציתי לדעת אם עשו עוד שיר של דני קליפורניה. אה,ואני בן../images/Emo3.gif

למעלה