סתם משהו:]../images/Emo129.gif

I L O V E MCR

New member
סתם משהו:]../images/Emo129.gif

שיר אהוב כרגע: משפט משיר שהכי אהוב: ספר אהוב: זמר אוהב: זמרת אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: אתר אהוב: בני אדם אהוביםP= : טעם מסטיק אהוב: שתיה מוגזת אהובה: שתיה שלא מוגזת אהובה: גלידה אהובה: קרטיב אהוב: פורום אהוב: חולה אהובה: צבע אהוב: תאריך אהוב: [למה אתם אוהבים אותו?]: צבע לק אהוב: עגיל אהוב[מקום]: זהו:] היה נחמד?

I L O V E MCR

New member
עונה../images/Emo129.gif

שיר אהוב כרגע: די אנד-מכ"ר משפט משיר שהכי אהוב: You see your life in my hands Your love is covered in blood and piss, clean me off I'm so dirty babe The kind of dirty where the water never cleans off זה יותר פיסקה..../images/Emo99.gif ספר אהוב: אין ממש זמר אוהב:ג'רארד../images/Emo23.gif זמרת אהובה:אין שחקן אהוב:אורלנדו בלום:]ג'וני דפ:} שחקנית אהובה:קיירה נטלי אתר אהוב:תפוזי? בני אדם אהוביםP= :חחח יש מלא מלא!!|איזבלי;שיר;שיר;אריאלי;הדסי;נועה;שרית;עירית;שי;ולועליאישתיהאהובה../images/Emo23.gif| אבל בטוח יש עוד..אלו רק מהפורום:] טעם מסטיק אהוב:אבטיח ומלון:] שתיה מוגזת אהובה:קולה ופאנטה שתיה שלא מוגזת אהובה:תפוזים:] גלידה אהובה:וניל עם אוראו קרטיב אהוב:מלון פורום אהוב:פה:} ומכ"ר תמונה אהובה:->גאד איזה חתיךךךךך צבע אהוב:אדום&שחור תאריך אהוב:9.12 [למה אתם אוהבים אותו?]: יומולדתת! צבע לק אהוב:שחוריי:] עגיל אהוב[מקום]:סיידליפ זהו:] היה נחמד?יאפ:]

אותי את לא אוהבת,הא? ../images/Emo11.gif../images/Emo219.gif

חכי חכי,הכאפה בדרך ../images/Emo11.gif.

I L O V E MCR

New member
אני לאהוב את לוטן!!! כפרות!! סוריסוריסוריסורי

תרביצי ליי! מגיע לי! אני מצטערת!!!! בשבילך פה שורת לבבות עם גולגולות" ../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif../images/Emo23.gif../images/Emo129.gif לוטניי איימסורי

I L O V E MCR

New member
עונה שוב עם תיקון..רק בשביל..../images/Emo129.gif

לוטן רק בשבילך!!!!!!!! שיר אהוב כרגע: די אנד-מכ"ר משפט משיר שהכי אהוב: You see your life in my hands Your love is covered in blood and piss, clean me off I'm so dirty babe The kind of dirty where the water never cleans off זה יותר פיסקה.. ספר אהוב: אין ממש זמר אוהב:ג'רארד זמרת אהובה:אין שחקן אהוב:אורלנדו בלום:]ג'וני דפ:} שחקנית אהובה:קיירה נטלי אתר אהוב:תפוזי? בני אדם אהוביםP= :חחח יש מלא מלא!!|איזבלי;שיר;שיר;אריאלי;הדסי;נועה;שרית;עירית;שי;ולועליאישתיהאהובהלוטניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי| אבל בטוח יש עוד..אלו רק מהפורום:] טעם מסטיק אהוב:אבטיח ומלון:] שתיה מוגזת אהובה:קולה ופאנטה שתיה שלא מוגזת אהובה:תפוזים:] גלידה אהובה:וניל עם אוראו קרטיב אהוב:מלון פורום אהוב:פה:} ומכ"ר תמונה אהובה:->גאד איזה חתיךךךךך צבע אהוב:אדום&שחור תאריך אהוב:9.12 [למה אתם אוהבים אותו?]: יומולדתת! צבע לק אהוב:שחוריי:] עגיל אהוב[מקום]:סיידליפ זהו:] היה נחמד?יאפ:]

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif נחמדי :}

שיר אהוב כרגע: להיום? P: Killer Queen. משפט משיר שהכי אהוב: Any way the wind blows doesn't really metters to me. || But even to the end of his life, he'll bring a little love. ספר אהוב: מכשפה. זמר אוהב: פרדי מרקיורי, יוני בלוך, אריק ברמן, ג'קו אייזנברג. זמרת אהובה: אין ם: שחקן אהוב: ג'וני דפ, אורלנו בלום, בראד פיט, גיא לואל. שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס, אנג'לינה ג'ולי. אתר אהוב: תפוז. בני אדם אהוביםP= : מלא :) טעם מסטיק אהוב: מנטה. שתיה מוגזת אהובה: קולה דיאט. שתיה שלא מוגזת אהובה: נסטי אפרסק דיאט. גלידה אהובה: וניל. קרטיב אהוב: תות. פורום אהוב: סקו"ש :} חולה אהובה: חולה? צבע אהוב: כתום. תאריך אהוב: 21.11 ולא רק בגלל שזה היומולדת שלי. [למה אתם אוהבים אותו?]: D: אני וי' באותו היום נהיינו חברים. צבע לק אהוב: שחור. עגיל אהוב[מקום]: נזם. זהו:] היה נחמד? מאוד!

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif עוד זמרים אהובים ששכחתי.

ג'ון לנון, אנטוני קידיס.

LIly845

Well-known member
עונה D:

שיר אהוב כרגע:kate nash-foundation משפט משיר שהכי אהוב:יש הרבה משפטים ../images/Emo3.gif ספר אהוב:מישהו לרוץ איתו זמר אוהב:James Morrison זמרת אהובה:kate nash היא כזאת מלכההה שחקן אהוב:אין שחקנית אהובה:אין אתר אהוב:תפוז ../images/Emo12.gif בני אדם אהוביםP= :יש הרבה טעם מסטיק אהוב:לימון ../images/Emo12.gif שתיה מוגזת אהובה:ענבים שתיה שלא מוגזת אהובה:מנגו גלידה אהובה:ריבת חלב קרטיב אהוב:אין פורום אהוב:זה ו m|2 תמונה אהובה:אני במהירה ../images/Emo12.gif צבע אהוב:צהוב תאריך אהוב:25.12. [למה אתם אוהבים אותו?]:יומולדת!! צבע לק אהוב:סגול-חום-שחור בוהק כזה עגיל אהוב[מקום]:גבה זהו:] היה נחמד?מאודד

shaharrr53

New member
עונה.

כמה שאלונים יש היום D: שיר אהוב כרגע:Give It Away משפט משיר שהכי אהוב: "Give it away give it away give it away now" "Give it away give it away give it away now" "Give it away give it away give it away now" "I can't tell if I'm a kingpin or a pauper" ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ספר אהוב:אין זמר אהוב:אנתוני קידיס,מיקה,פרדי מרקיורי זמרת אהובה:אין שחקן אהוב:אין שחקנית אהובה:אין אתר אהוב:../images/Emo43.gif בני אדם אהוביםP= :משפחה טעם מסטיק אהוב:אבטיח שתיה מוגזת אהובה:קולה שתיה שלא מוגזת אהובה:תפוזים גלידה אהובה:טילון,קסטה קרטיב אהוב:אננס,דובדבן פורום אהוב:סקרים ושאלונים חולה אהובה:אה?../images/Emo122.gif צבע אהוב:כחול תאריך אהוב:6.6.06../images/Emo190.gif [למה אתם אוהבים אותו?]:אתם צריכים לנחש? צבע לק אהוב:איכ,אני פקאצה? עגיל אהוב[מקום]:אף זהו:] היה נחמד?לא../images/Emo4.gif סתם היה ממש כיף!

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif שחר אני גאה בך! פרדי! ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

דנטל

New member
סתם

שיר אהוב כרגע: תמיד האדריכלים משפט משיר שהכי אהוב: טר דיס מאדר פאקר רוף אוף ספר אהוב: המאהב זמר אהוב: סאבלימינל זמרת אהובה: כריסטינה שחקן אהוב: ג'וני דפ שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי אתר אהוב: תפוז בני אדם אהובים: החברים שלי טעם מסטיק אהוב: דבדבן שתיה מוגזת אהובה: סודה שתיה שלא מוגזת אהובה: מים גלידה אהובה: אשכוליות קרטיב אהוב: סולרו ליים פורום אהוב: אלה שבחתימה שלי חולה אהובה: מה? צבע אהוב: אדום תאריך אהוב: 9/4 [למה אתם אוהבים אותו?]: זה יום ההולדת שלי וזה גם במקרה המספר שאני הכי אוהבת בצירוף מספר המזל של מזל טלה צבע לק אהוב: שחור עגיל אהוב [מקום]: איבר מין היה נחמד? כן

למעלה