סתם משהו קטן שרציתי לספר לכם...

מירב ד

New member
סתם משהו קטן שרציתי לספר לכם...

(תתכוננו שאולי זה סתם יהיה משעמם...ואולי ארוך...אז אם אין לכם חשק לקרוא..פשוט תסגרו את ההודעה...כי זה לא משהו חשוב...סתם משהו...) היום הייתה לי פגישה, עם מישהו שיש לו הרבה נסיון בהרבה תחומים בעיקר בנושאי דיסלקציה, ליקוי למידה, חינוך, חינוך מיוחד ועוד... לבנאדם קוראים יעקב הכט ובעברו הוא היה המנהל של הבית ספר הדמוקרטי בחדרה...לפי מה שהבנתי הוא גם המייסד של הבית ספר. נפגשתי איתו בגלל שאמא שלי המליצה לי להיפגש איתו...כי הוא איש חכם עם הרבה נסיון והוא אולי יוכל לעזור לי... בנתיים הייתה לי פגישה אחת איתו, אבל קבענו להיפגש שוב... זאת הייתה מן שיחת הכרות כזאת...אבל זאת הייתה שיחה מאוד מעניינת. הוא בעצמו דיסלקט... אז הוא סיפר לי על עצמו...איך הוא הגיע לכל התחום של החינוך וכל מיני דברים כאלה, הוא הסביר לי גם את התאוריה שלו לגבי החינוך בארץ...וזה מאוד מעניין לדעתי...אבל מסובך לי מדי להסביר לכם את זה...אז אולי מתישהו אני יסביר לכם... אבל בסוף הפגישה הבנתי שהוא לא יכול לעזור לי כל כך, חוץ מלתרום לי מהידע הרב שלו... אני מקווה שבפגישה הבאה יהיה יותר טוב... ו...אני לא יודעת למה כתבתי את כל זה...אבל פשוט רציתי לספר למישהו...אוףףףף כמה שטויות אני כותבת ומדברת וחושבת...אני צריכה להפסיק עם זה!! שלכם מירב........

אשלונית

New member
קודם כל זה לא שטויות,

דבר שני, אז מה? מותר! תחשבי על הפורום כמו היומן הקטן שלך שאת יכולה לשפוך מה שבא לך, וחוץ מזה זה כן קשור, הזכרת את המילה דיסלקציה, ועד כמה שידוע לי היא מופיע תחת הנושא הענק של ליקוי למידה הלא כן? כן, אז זהו אין לך מה לחשוב למה כתבת אתזה, פשוט תכתבי, ספונטניות!!!!. ו... אל תפסיקי!!!!!!! !! ואת יודעת משהו אני מרגישה בדיוק כמוך, אני הולכת למורה של הוראה מתקנת, שחוץ מבזבוז כסף, והרבה ממנו, ובזבוז זמן של השעור, זמן על הנסיעות, והכוח שזה גוזל ממני אני לא מרגישה שזה תורם לי כלום, ואני רוצה להפסיק! די נמאס!. אני מחפשת עכשיו איזה שיטת פלאים שתעזור לי! כי אולי ההוראה המתקנת עבדה עלי יפה בכיתה ז אבל היא לא עובדת עלי היום!!. אשלי.

joy24

New member
מצטרפת לדברי אחותי אשלונית...

מירב, גם אני חושבת שמותר .... אהמממ... כי אחרת כל מה שאני כתבתי לא קשור.... אבל אם את רוצה לכתוב תפרקי כי זה משחרר... בקשר למה שכתבת.. מקווה שתוכלי להפיק מהיכרות עם נסיונו משהו ובלי שום קשר שתוכלי למצוא תחליף , מישהו שכן יוכל לעזור לך.......
joy

מירב ד

New member
אני חושבת שאני אפרוש מבית ספר... ../images/Emo4.gif

זהו... הספיק לי... למרות שאני לומדת בערך 10 שעות בשבוע... אני לא מסוגלת יותר... אני חושבת שבנאדם צריך להיות מאושר בחיים...בכל דבר שהוא עושה...ובכל מסגרת שהוא נמצא...והמסגרת שאני נמצאת בה כרגע...אני לא מאושרת בה...וקשה לי בה...וגורמת לי לחיים לא טובים(כמה שזה נשמע נורא....כנראה שזה נורא...)... אז אני פשוט ימצא מסגרת אחרת...כי אני יודעת שמסגרת בחיים זה דבר חשוב...אבל לא המסגרת הזאת... אני מדמה את בית ספר למין מרובע כזה... בתוך המרובע יש את כל התלמידים והמורים והמנהלים וכל מי שקשור למערכת החינוך... ונכון לחלק מהאנשים זה מתאים...אבל לחלק זה פשוט לא מתאים! ולי זה לא מתאים!... אז עכשיו "כל" מה שנשאר לי זה למצוא מסגרת אחרת... מישהו?? רעיון?? שלכם מירב...
אל תגידו לי שזה לא טוב... ואל תגידו לי לא לעשות את זה... ואל תגידו לי שזה יהרוס לי את החיים... חשבתי על כל הדברים האלה...ואני אצטרך לחיות עם ההחלטה הזאת... אני יודעת שאם אני ארצה ללמוד אני מסוגלת... אבל... אני פשוט לא רוצה...

מירב אהובה!

שלום לך יקירה, קודם כל בתור מנהלת הפורום הזה, אני שמחה על כל מילה שנכתבת פה, הפורום הזה הוא בשביל כל מי שמרגיש שבוא צירך אותו, בשביל שאלות ותמיכה וחיבוק וירטואלי אוהב. שנית לגבי בית הספר: אני עוקבת אחרי ההודעות שלך ורואה את הכאב, ואני רוצה להגיד לך שלא נורא להחליף מסגרת, לא קרה כלום, אני אישית עשיתי את הבגרויות שלי לבד ומעולם לא סיימתי בית ספר!! ובכל זאת למדתי במכללה למנהל כי הבגרות שלי היתה בגרות גם בלי בית הספר, אבל - וזה אבל ע-נ-ק-י - צריך הרבה הרבה משמעת עצמית! המון! ואת זה את צריכה לקחת בחשבון, אז אולי כדאי לשקול להחליף מסגרת לימודית אבל לא לפרוש לגמרי... אוהבת אותך! מנשקת אותך! אפרת

אשלונית

New member
מירבוש!

בהנחה שאני מסכימה איתך בלהחליף מסגרת, מה שאני לא אבל ביקשת לא להגיד אז אני לא אגיד לך למה לא ואיך תצטערי אחר כך (אופס אני חושבת שהרגע אמרתי, לא משנה לעקרון...), מה אם בתי ספר כגון אנקורי וכאלה? אולי להחליף תיכון? אולי להחליף כיתה? לא צריך להיות קיצוני ולפרוש מבית ספר! תאמיני לי שכל יום אצלי זה מאבק לא נורמלי, חוץ מזה נסי את לשרוד 3 שעות רצופות של היסטוריה משעממת, עם מורה אדיוט! שדופק לך עבודה כל שבוע ורוצה שתביני את הספר הדפוק שאנחנו לומדים ממנו בגלל משרד החינוך לבד? אין מה לעשות המערכת דפוקה!, זה ידוע, הבחינות בגרות האלה מוכיחות משהו? לא! אבל לצערנו חובה לסיים אותם, רצוי בבית ספר אינטרני, והכל בשביל המשך חיים טובים, כי עם מצב השוק היום את יודעת מה זה למצוא עבודה טובה? עוד מאבק! ומה לעשות במאבק הזה, אי אפשר לפרוש, לנסות דרך אחרת כי אין. אני מציעה כמה שאת סובלת, והשאלה גם מאיזה בחינה של סבל חברתי, לימודי, בהתאם לטפל בבעיה (לעבור בית ספר, כיתה וכדומה...), אבל לא לנשור! איזה כיתה את בכלל? אני יודעת שתיכון אבל איזה!???

דרדרית

New member
לפני שעוזבת את ../images/Emo82.gif ה ../images/Emo63.gif

היי מירבוש כשהכרתי אותך, כאן בפורום סיפרת על בית הספר הנהדר בו את לומדת, וכמה מתחשבים בך ואפילו בנו לך תוכנית לימודים מיוחדת. סיפרת על הסוסים, על שעורי האומנות (נדמה לי) אבל גם אז דיברת על קשיים בלימודים. שאלה לי מירבוש מה גרם לך שוב להחליט לעזוב? לעזוב, תוכלי תמיד, כשתרצי, אבל אולי סתם קשה לחזור אחרי החופש???? אולי עוד לא מצאת את המסגרת הטובה לך השנה? יש לך אפשרויות אחרות כרגע?? ספרי לנו קצת. טוב? דרדרית

מירב ד

New member
אז ככה...

בקשר לשאלה שלך אשלונית... אני בכיתה י"א.. יכול להיות באמת שסתם קשה לי לחזור אחרי החופש...זה תמיד קורה לי... אבל נראה לי שזה יותר מזה... הבית ספר באמת נהדר ומתחשב ויש יחס אישי לכל תלמיד...אבל קשה לי מדי עם המסגרת הזאת...אני לא יודעת מה גורם לזה להיות כל כך קשה...אבל שמעתי על איזה תאוריה של מישהו לא מזמן...אני ינסה להסביר אותה בקצרה... כל בן אדם בעולם נמצא באיזה שהיא מסגרת בעולם (כמעט כל אחד)... משפחה, עבודה, בית ספר, אוניברסיטה, בית, חוג... או כל דבר אחר... לפי התאוריה...כל בן אדם צריך להיות מאושר במסגרת שהוא נמצא בה (ואם לא מאושר...אז לפחות לא אומלל...) ומעבר לזה..הוא גם צריך להיות מוצלח במסגרת הזאת...להצליח במה שהוא עושה במסגרת...ואם במסגרת הזאת יש עוד אנשים אז להיות טוב במסגרת הזאת יותר מכולם או לפחות כמו כולם...ואם הוא אחד מהחלשים במסגרת או אחד מהלא טובים במסגרת...אז המסגרת לא טובה לו...והוא מרגיש נחות במסגרת הזאת...והכי טוב יהיה לו אם הוא יחליף מסגרת... ובקיצור... צריך להיות טוב וחזק ומוצלח במסגרת שאתה נמצא בה! ואני לא טובה במסגרת שאני נמצאת בה...ולא טוב לי שם...ואני לא מהמוצלחים...אני מהחלשים...אז פשוט אני צריכה להחליף מסגרת...ולא נראהלי שלעבור לבית ספר אחר יעזור לי...ובקשר לכיתה אחרת...זה גם לא יעזור כי יש לנו רק 3 כיתות בשכבה... וזהו...אני לא זוכרת מה רציתי להגיד בהודעה הזאת כי התחלתי אותה לפני חצי שעה.... אם אני יזכר אני אכתוב... שלכם מירב

אשלונית

New member
בואי אני אשתף אותך באכזבה קטנה שלי

מהיום. המקצוע המורחב שלי, החמש יחידות זה בעצם 2 מקצועות. ובאחד המקצועות היה לי מבחן והיום קיבלתי אותו חזרה, ואת יודעת כמה קיבלתי? 56, ולמדתי, וחרשתי! ומה לא!, ומה לעשות! יש מועד ב´ ואפשר לקבל עזרה מהמורה, כי הנה מכיתה של איזה 15 היו שלושה נכשלים, אז היא עושה שעורי תגבור על החומר של שנה שעברה, ואולי זה יעזור לי, לא ויתרתי עדין, למרות שבתוכי אני מרגישה קצת שכן. תראי אני לא יודעת מה להגיד לך, אם לעבור כיתה לא יעזור ולעבור בית ספר לא יעזור, הבחירה הנוספת שלך זה בית ספר אקסטרני ואני חושבת שזה קצת מאוחר, נכון שהם לא לומדים ממש הרבה ומחלקים להם את הבגרויות על שלוש השנים אחרת וקצת יותר טוב, אבל מצד שני אין לך את כל האפשרויות, הם בוחרים לך איזה מקצוע לבחור להרחיב, ואם זה משהו להתפלסף או משהו שאני חושבת שזו את שאמרה לי שלא משהו בזה, ואם זה משהו שאת לא תרצי, יהיו לך הרבה פחות אופציות ולא בטוח שגם את תהני. תראי אני בי´ב, נאבקת על החיים שלי בשביל לשרוד בבית ספר. ואני אגיד לך מנסיון שלי שאני הכל נפל עלי בכיתה י´, לא היה בראש שלי ללמוד, לא השקעתי טוב קצת בתחילת השנה ואז נהייה קשה ואמרתי די לא יכולה, נכון שאחרי זה אובחנתי והכל, אבל הייתי חסרת כוחות! והרגשתי בדיוק כמו שאת מרגישה היום! ונשארתי ולא וייתרתי, במיוחד כי ההורים שלי לא נותנים לי לוותר, ותראי אותי היום, אני בכיתה יב! בבית ספר שנחשב למעולה מאוד!, ולסיים אותו זה משהו משהו! אז אולי לא עם הציונים הכי גבוהיים אבל אני אסיים!. ואני לא חושבת שאת צריכה לוותר! ואם יש לך מורים שנותנים יחס אישי אז בכלל! אבל אל תפלטי מהמערכת, זה יזיק! לך! למרות שזה לא משהו שאת רוצה לשמוע, אבל את תשמעי אתזה! ממני מאחרים, בעיקר המבוגרים!. ותראי, אני אני מסכמת לכל מבחן, אז את ביא´ יש לי את כל הסיכומים של שנה שעברה שעות של עבודה! הרבה השקעה הוכנסה בהם כי בי´א אחרי שאובחנתי היתה לי מוטיבציה עכשיו להוכיח לעולם שאני יכולה!, וקשה לך, ובמיוחד עם בבית ספר יודעים שקשה לך! אז מה שאת הכי צריכה לעשות זה לא להראות להם שאת ויתרת, זהו, קשה אז עוזבים, אלא ההפך, תלחמי, גשי למורים תשאלי, אני אביא לך את הסיכומים שלי זה יכול לעזור! דברי עם היועצת שבזמן שיש עומס מבחנים אולי לעזור לך איכשהו, לי היתה מורה שבזמן שהייתי בתהליך של האבחון היתה הכי אחלה שבעולם, וחילקה לי את החומר במבחן כי לא הייתי מסוגלת, תבדקי את האופציה הזו! אל תוותרי! באמת בשבילך! למען העתיד שלך!!!!, ואני לא סתם אומרת! ואולי זה לא משהו שאת רוצה לשמוע אבל זו האמת. אני באי סי קיו אם בא לך לדבר, זה מופיע ב INFO שלי, אולי אני אוכל להושיט לך יד, לעזור, ובשמחה אני אעשה את זה אז את מוזמנת לפנות. ואל תשכחי לעשות חושבין! עמוק מאוד, להתייעץ עם מישהו שאת סומכת עליו, לספר לו מה את מרגישה!, זה עוזר, אני וידיד שלי ככה כי אותי במילה! זה יעודד! וגם אני פה! וגם אחרים! כולנו (אני בטוחה בכך). אשלי.

מירב - בקשר למסגרות!

אני לא מסכימה עם התאוריה שהצגת, היא בעצם אומרת שאם אנחנו לא הכי מוצלחים ומושלמים אנחנו לא במקום הנכון, ובכן - שטויות במיץ! יש לכל אחד תחום שבו הוא מוצל ללא שום קשר למסגרת שבה הוא נמצא, החיים מורכבים ממסגרות שחופפות אחת לשניה ולא תמיד אפשר להחליף מסגרת, אני אתן לך דוגמא: אם אני במסגרת נישואין - מישהו יכול להגיד אם אני טובה בה או לא? ואם מישהו יגיד שלא, אני צריכה לפרק את הנישואין ולהתגרש?? את צריכה לבחור לך תחום שאת אוהבת, שמושך אותך תמיד ולהידבק אליו עד כמה שלפעמים יהיה לך קשה, אם את אוהבת את זה - תהיי טובה בזה!! אני מבטיחה לך! אגב - דרדרית ענתה תשובה מצויינת, אני חושבת שכדאי שתקחי את דבריה מאוד לתשומת ליבך. אפרת

מירב ד

New member
יכול להיות שלא הסברתי את עצמי נכון.

ואני לא מתכוונת להסביר שוב... לא אמרתי שצריך להיות מושלם במסגרת שאתה נמצא בה...אבל צריך לשוף להיות הכי טוב שאתה יכול...ואם אתה לא יכול...אז כנראה שהמסגרת לא מתאימה לך... ונכון...כמו שאמרת לא תמיד צריך להחליף מסגרת...אבל אם יש לך אפשרות להחליף מסגרת...ואתה חושב שתיהיה יותר טוב במסגרת אחרת...אז אולי עדיף להחליף... (לא??) ובמסגרת כמו נישואין...אף אחד לא יכול להגית לך אם את אישה טובה...אבל יש מערכות יחסים ויש נישואין שהם לא טובים...וצריך להחליף אותם או לסיים אותם או לנסות לשנותת אותם שיהיו יותר טובים... אני בכל אופן כן חושבת שהתאוריה נכונה... יכולל היות שפשוט לא הסברתי אותה נכון... שלכם מירב...שמתכוונת לפרוש מבית ספר בהקדם האפשרי...ברגע שזה יהיה אפשרי...

יקירה, מה שאני רוצה להגיד הוא

שזה לא קשור למסגרת אלא להערכה עצמית, את צריכה להאמין שבתוך המסגרת הנתונה את יכולה להתגבר על מכשולים ולהיות אחת המוצלחות,בכל מסגרת קיימים קשיים ולא יכול להיות שנעבור מסגרת כל פעם שיהיה קצת קשה או שמישהו יגיד לנו שלדעתו אנחנו לא מספיק טובים. אני מאמינה בך! ואני חושבת שאת יכולה לעבור את בית הספר אם תרצי בכך! שלך באהבה אפרת

אני123

New member
בקשר ללסיים תיכון...

גם אני בכתה יב´ ואצלי גילו את הבעיות בכתה ח, וגם התיכון שלי נחשב לתיכון ממש לא רע אבל בכל זאת אני לא בטוח שלסיים תיכון עם נכשל או עובר בקושי כל כך יעזור בחיים חוץ מההרגשה העצמית שיכול להיות שתעזור לך כאדם אבלכשתנסי להתקבל לאוניברסיטה ויצחקו לך בפנים אני לא בטוח שתרגישי שזה כל כך עזר... אני עד השנה הסתדרתי לא רע למרות שכל שנה זה מחמיר אני מבריז הרבה יותר מקבל 30 בדי הרבה מקצועות למרות שהיו לי עד השנה ציונים לא רעים בכלל של 75+ ואפילו יותר בדי הרבה מקצועות ואני לא חושב שאחרי שאני אשתחרר מהצבא תעודה כזאת תעזור לי במשהו. אנהי עד היום בניתי על הפסיכומטרי כי במבחנים מהסוג הזה אני הרבה יותר טוב, למרות שעכשיו אני כבר לא יודע גם אם זה יעזור כי יש איזה חוקים חדשים בקשר לזה או משהו.... לסיכום אני א רוצה לגרום לאף אחד לעזוב את התיכון או משהו אבל אם יש לו תוכניות אחרות או רעיון אחר של מה לעשות עם עצמו אני לא חושב שזה יהי כל כך רע לעזוב תיכון....

@זהר@

New member
רק הערה פיצית למי שמסתמך על

המבחן הפסיכומטרי בלבד בשביל להתקבל לאוניברסיטה. אני קיבלתי 749 בפסיכומטרי, נשמע מרשים לא? את האוניברסיטה זה לא הרשים בכלל כי הבגרות שלי היתה בממוצע 65 בערך והיו מספיק אנשים שהוציאו יחסית כמוני בפסיכומטרי אבל גם הייתה להם בגרות להוסיף לזה. אם לא מוציאים בגרות, לא לומדים באוניברסיטה. לא יודעת אם היום מתחשבים פחות בבגרות אבל צריך לחשוב על זה שאם לא מסתדרים בב"ס איך מצפים להסתדר באוניברסיטה? זה אמנם לא ב"ס ולאף אחד לא אכפת בכלל מה אתה עושה שם העיקר שתבוא למבחנים. אבל הרמה שם גבוהה בהמון מב"ס וכדי להצליח שם צריך לחרוש בערך פי 4 ממה שאמורים לחרוש בב"ס. מצד שני, לא לכל המקצועות צריך בגרות או תעודה מהאוניברסיטה ויש מכללות שאפשר להוציא בהם תואר ראשון בלי בגרות בכלל. אם היינו היום באותו מצב שהיה כאן לפני שנתיים, אז הייתי אומרת שיש עבודות מכניסות מאוד שאפשר להגיע אליהם בכלל בלי ללמוד אלא רק מספיק להוכיח שאתה מבריק (בהי טק), אבל היום יש מצב קשה גם שם ובכל מקום רוצים רק את הטוב ביותר שיש וכדי להוכיח שאתה הטוב ביותר שיש אתה צריך להציג "קבלות". שווה להשקיע היום בשביל שיהיה הרבה יותר קל אחרכך. ופתאום שאני כותבת את זה אני אומרת לעצמי, יוווו מה זאת הבגרות הזאת שנפלה עלי? וזועקת בכל רם "אכול ושתה היום כי מחר נמות, חיים רק פעם אחת אז צריך לחיות בכייף ..... " וכל המנטרות האלו. בקיצור, שכל אחד יעשה מה שבא לו, באמת. אבל מתוך מחשבה ולא סתם על דחף רגעי. יש דברים שמצטערים עליהם שנים אחרכך, באמת. דרך אגב, בכיתה י"ב לא חושבת שהייתי יותר מחודש בב"ס מכל שנת הלימוד, כולם מבריזים בכיתה י"ב כי נשבר
תחזיק מעמד, עוד חצי שנה ונגמר

שלום וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

תודה שהצטרפת פורומינו הקט! נחמד שבאת ותמשיך לבוא אלינו עוד!

DR. Dyslexia

New member
ממני אליך

קוראים לי ליאור ברק ואני מנהל אתר הדיסלקטים בישראל ורציתי לדעת עם כמה שזה ישמע בוטהה אתתתתתתתתת מפגרת????? מה את עוזבת את ביה"ס?????? השתגעת את כנראה לא מבינה מה זה למרות שאת מרגישה שכולם הולכים נגדך וכך גם אני הרגשתי ומרגיש שאף אחד לא מבין אותך תאמיני שיש שמבינים אני מוכן להקשיב לכול דבר שיש לך להגיד אפילו אם זה השטות הכי גדולהההה אבל את יכולה תמיד לפנות אלי ותקבלי אוזן קשבת ואפילו עצות מועילות שלך ליאור ברק איסיקיו מספר 96064454

שלום לך ד"ר וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

איזה יופי שהצטרפת!! אני זוכרת אותך מימים קודמים בIOL - איזה כבוד שבאת אלינו וברוך בואך לפורומינו הצנוע! אני מקווה שתבוא הרבה יותר!!
אפרת

BENG

New member
שם בדיוק מתחילה הבעיה.........!!!

כל הדברים האלה שמנסים להכניס לתלמידים לראש...: "בלי 12 שנות לימוד לא יהיו לך חיים..." "בלי תעודת בגרות את תיהי מובטלת כל החיים..." ועוד ועוד משפטים שגויים ולא נכונים...שגורמים לאנשים לחיים הרוסים... בנאדם שנפלט מהמערכת...מדביקים לו מליון סטיגמות שהוא לא מוצלח והוא טיפש...ואז מה?! ברור שזה מה שיצא ממנו...ברור שאם לא מקבלים אותו לעבודת בלי בגרות מלאה ואומרים לו שהוא טיפש אז זה מה שיצא ממנו!!! זה מתחיל ממשרד החינוך...עובר למנהלי בתי הספר...ועובר למורים שמכניסים את זה לראש של התלמידים... הבעיה היא...שהמורים לא שמים לב למה שהם עושים...כי כשהם היו ילדים...גם להם הכניסו את זה לראש...וזה מה שמלמדים אותם לעשות וללמד... עכשיו...אני יודעת שיש בפורום הזה מורים...אז שתדעו שהכוונה של ההודעה היא לא להעליב ולא משהו כזה...אבל זה פשוט מה שקורה בעולם...ואף אחד לא שם לב...וכולם נסחפים עם הזרם...ורק ממשיכים את המעגרל הזה שבחיים לא יגמר...עד שמישהו גדול וחכם יקום ויגיד את זה....ואז אולי מישהו ישים לב... כי תיראו מה קורה...זה כמו ביצה ותרנגולת...נולד תינוק...ישר שולחים אותו לגן אחר כך לבית ספר אחר כך לתיכון אחר כך לאוניברסיטה...פוגש מישהי מתאהב מוליד ילדים...שזה בדיוק מה שיקרה להם...לא?!? זה בסך הכל מה שאני חושבת...ואני בטוחה שבערך 99% מהפורום לא חושב כמוני...וחבל...אבל לכל אחד יש את הדעות שלו... אז ברגע שאתם קוראים את ההודעה הזאת...הדבר הראשון שעולה לכם לראש זה... "על מה הילדה הזאת מדברת?? מה זה השטויות האלה??... אני חייב/ת להוסיף תגובה ולהסביר לה שהיא מדברת שטויות...".... אז לפני שאתם עושים את זה כחו שתי דקות לא יותר...ותחשבו על זה...תחשבו על מה שכתבתי כאן....ורק אז תחשבו מי באמת צודק...ואם מה שכתבתי כאן זה באמת שטויות(?!)... שלכם מירב
שברגע זה הוציאה המון תיסכולים שישבו לה המון זמן בבטן... ושמשרד החינוך יסלח לי...

למעלה