חשבתי שקלתי, העלתי בראשי את הבגד
ונגד והנה התשובה: נכון שמערכת החינוך דופקת למורים ולילדים את הראש בכך שאומרת שלא ניתן להסתדר בלי 12 שנות חינוך וכל מה שאמרת שם. אבל... ופה הנקודה העיקרית שלי, נכון שאפשר, והרבה הצליחו והאפילו שיגשגו מבלי ללכת לאוניברסיטה, מבלי להשלים בגרויות לבד, וכדומה וכדומה וכדומה... אבל.. הם מעטים בלבד!, אין הרבה כמוהם! ופה מתחילה הבעיה! את צעירה מדי בשביל לדעת את כיוון החיים שלך, לא חס וחלילה שאני מבוגרת יותר, גם לי כיוון וזה למה את צריכה לפחות לסיים את בית ספר בשביל שתוכלי לבחור איזה כיוון שתרצי, ואם תרצי להיות כמו אלו בצפון (זה האזור שאני יודעת עליו אולי יש עוד) שכל היום עושים מדיטציה ובלה בלה, ולא עובדים אני חושבת וכל זה, אז רק הרווחת בזה שיש לך תעודת בגרות!!!!!!!!!! תביני, אם קשה לך עכשיו, ותרימי ידיים, מה יהייה בעתיד? יהייה קשה אז שוב תרימי ידים? אי אפשר ככה! תלחמי! תגידי אני יכולה לשי*ד*ין (הורדתי את אותיות השורש, בערך) כל העולם!!!! אני אומרת לך תשארי, נכון שתוכלי להסתדר בלי אבל יהייה לך אפילו יותר קשה מהיום ואי אפשר להרים ידים כל פעם! לא יודעת בדיוק איך להבהיר לך את הנקודה שלי, אולי מישהו אחר שיבין יוכל להסביר את זה, או לפחות אני מקווה שהבנת מה אני מנסה להעביר!. מלבד זאת, מה ההורים שלך אומרים על כל הסיפור? ובבית ספר? תעדכני אותי בנושא. אשלי.