סתם משהו קטן שרציתי לספר לכם...

מירבוש היקרה!

האם לא קראת את הודעתי הראשונה בעניין? כתבתי לך שגם אני נפלטתי מהמערכת, וסיימתי את לימודי בכל זאת וגם המשכתי הלאה... חברי הפורום מנסים לעזור לך ולתת לך עצה, ובסופו של דבר כמובן, את תהיי זו שתחליטי, אל תכעסי, קבלי את התגובות כרצון לחבק אותך ולתרום לך ולשמור אותך מטעויות. אוהבת אותך מאוד אפרת

DR. Dyslexia

New member
אוקי נגיד שאת צודקת

תקשיב כיום יש לי כוח רב במערכת החינוך אולי אוחל לעזור בואי תני לי להקישב להבין את הבעיה כשחושבים שנים ביחד תאמיני לי מה שיוצא הוא דבר גאוני אני לא רוצה שתיפלי עכשיו אם אני מסים השנה מגמת מחשבים שנחשבת לקשה ביותר עם ציונים סבירים ביותר תאמיני לי שאת יכולה לגמור את ביה"ס בלי שאפילו יפריע לך תני לי לעזור לך תני לי להיות היועץ הסודי מה שאת תספרי לי לא עובר לאף אחד דרך האיסיקיו הוא שלי פרטי תשפכי כול מה שיש לך בלב ואלי נוכל לעזור אחד לשני תחשבי שלוש ארבעה צעדים קדימה על תחשבי על עכשיו. מה שמתאים לך עכשיו נגיד יופי עזבת בי"ס מה את עושה עם החיים שלך יושבת רגל על רגל בבית כמה זמן ההורים שלך יחזיקו אותך כמה זמן תוכלי להחזיק בבית החברות לומדות בבי"ס ומה אחרי זה החברות לשך ילכו לצבא לא יתאים לך ללכת אז מה תמשיכי לשבת בבית ולהתבטל?? ונגיד שלא איפה תעבדי?? מה קופאית בסופר תרוויחי מינימום לשעה?? ינצלו אותךלא תוכלי להיתקדם לשום מקום תהיי תקוע בתור קופאית 50 55 שנה ומה אז??? תחשבי קדימה האיסיקיו שלי אצלך שתתחברי כמעט בטוח שאני אהיה תכתבי לי שלך ליאור ברק

אשלונית

New member
חשבתי שקלתי, העלתי בראשי את הבגד

ונגד והנה התשובה: נכון שמערכת החינוך דופקת למורים ולילדים את הראש בכך שאומרת שלא ניתן להסתדר בלי 12 שנות חינוך וכל מה שאמרת שם. אבל... ופה הנקודה העיקרית שלי, נכון שאפשר, והרבה הצליחו והאפילו שיגשגו מבלי ללכת לאוניברסיטה, מבלי להשלים בגרויות לבד, וכדומה וכדומה וכדומה... אבל.. הם מעטים בלבד!, אין הרבה כמוהם! ופה מתחילה הבעיה! את צעירה מדי בשביל לדעת את כיוון החיים שלך, לא חס וחלילה שאני מבוגרת יותר, גם לי כיוון וזה למה את צריכה לפחות לסיים את בית ספר בשביל שתוכלי לבחור איזה כיוון שתרצי, ואם תרצי להיות כמו אלו בצפון (זה האזור שאני יודעת עליו אולי יש עוד) שכל היום עושים מדיטציה ובלה בלה, ולא עובדים אני חושבת וכל זה, אז רק הרווחת בזה שיש לך תעודת בגרות!!!!!!!!!! תביני, אם קשה לך עכשיו, ותרימי ידיים, מה יהייה בעתיד? יהייה קשה אז שוב תרימי ידים? אי אפשר ככה! תלחמי! תגידי אני יכולה לשי*ד*ין (הורדתי את אותיות השורש, בערך) כל העולם!!!! אני אומרת לך תשארי, נכון שתוכלי להסתדר בלי אבל יהייה לך אפילו יותר קשה מהיום ואי אפשר להרים ידים כל פעם! לא יודעת בדיוק איך להבהיר לך את הנקודה שלי, אולי מישהו אחר שיבין יוכל להסביר את זה, או לפחות אני מקווה שהבנת מה אני מנסה להעביר!. מלבד זאת, מה ההורים שלך אומרים על כל הסיפור? ובבית ספר? תעדכני אותי בנושא. אשלי.

נעה גל

New member
מירב,

את לא היחידה שרוצה לעזוב את בית ספר. זה לא סוף העולם, ובטח ובטח שלא תהרסי לעצמך את החיים. אני מצרפת לך כאן כמה קישורים לכאלה שכבר עשו את זה. את יכולה ליצור קשר איתם ולשאול איך הם מסתדרים ומה קורה. בכל אופן, המון בהצלחה! הסיפור של יונת שרון- איך היא עזבה את ביה"ס עזבו אותי מבית ספר - כאן תוכלי לקרוא סיפורים שונים של אנשים שעזבו או נפלטו ממערכת החינוך הסיפור של גוני - מתוך האתר הקהילתי של "באופן טבעי" וראי גם בקישורים הבאים:

jnorbach

New member
למירב - עם ליאור

מירב, אני מצדדת בדעתו של ליאור , למרות שאני מבינה את הרגשתך. היום דורשים לפחות 12 שנות לימוד גם במקומות העבודה למיניהם ואת כל כך צעירה, ואי אפשר לדעת להיכן החיים מגלגלים. אז אם את יכולה, תשתדלי לסיים את התיכון. נחמה

למעלה