סתם משהו מF-NET.

Lylyana

New member
סתם משהו מF-NET.../images/Emo13.gif

כמה המלצות שמאפשרות לנשים מלאות להתלבש על פי צו האופנה מערכת Fnet רונית קלורפלד ועופר גולד, מעצבי האופנה של רשת אופנת `עונות`, המתמחה במידות ביניים ומידות גדולות, ממליצים לנשים מלאות כיצד להתלבש בעונת הקיץ. צבעי הבגד: כיוון שצבע כהה מרזה, נשים מלאות נוטות ללבוש שחור, ובצדק. מצד שני אפשר לבחור בצבעים אופטימיים ומלאי חיים כמו גוונים פסטליים וגוונים חזקים של פוקסיה, ירוק-תפוח, טורקיז, צהוב, כתום ואדום. חולצות או בגדים גדולים ורחבים: לא חייבים ללבוש חולצות או בגדים גדולים ורחבים. עליוניות ומכנסיים נופלים ורכים שאינם צמודים מידי מספיקים כדי להעניק לגוף מראה רך. מחשופים: כתפיים חשופות וכן מחשופי `V` מומלצים, כך תשומת הלב מופנית לחלק העליון שהוא בדרך כלל יפה ומטופח ומקנה לנשים מראה סקסי, רך ונשי. חולצות: רצוי שהחולצה תהיה די צמודה לגוף ושההתרחבות תיעשה מאזור הבטן. גופיות: בהחלט כן, למי שמרגישה בנוח מומלץ מאוד בחום הישראלי. כדאי לשלב גופיה צבעונית עם חולצה עליונה או קרדיגן רכוס בכפתור אחד או פתוח לחלוטין. פסים והדפסים: כדאי לשלב בדים צבעוניים בחלק מהלבוש, כדי להגיע לצבעוניות אופנתית. עם זאת, להמנע מלהפוך לקורבן אופנה במקרה שבדים עם הדפסים אינם מחמיאים לכן. לנשים בהירות מאוד ובעלת תווי פנים עדינים, בדים מודפסים יחמיאו פחות. פסים צרים לאורך יצרו תחושה של גוף צר וגבוה, למראה אופנתי ניתן ללבוש בגד עם פסים אלכסוניים. זרועות מלאות: לנשים בעלות זרועות מלאות מומלץ ללבוש חולצות בעלות שרוול עד המרפק ולא שרוול קצר וקטן או גופיה. חצאיות: העדיפו חצאיות מבדים רכים נופלים. חצאיות ארוכות אפשריות, אם כי יש להקפיד שהן יהיו במראה צעיר ולא `דודתי`. מומלץ ללבוש חצאיות בגזרות אלכסוניות. מכנסיים: חשוב מאוד שלא יהיו צמודים מידי לגוף אלא ישרים או מתרחבים. רצוי שקו המותן לא יהיה מתחת לבטן או יחתוך את הבטן, אלא קו מותן ש`אוסף` את אזור הבטן והמותן.

DREAM111

New member
אחלה טיפים ממש נחמד ותודה על

המידע שהבאת לנו. אשמח לקישור לאתר שממנו זה הובא שאוכל לצרף למאמרים וטאגליינס של הפורום לכולן.

Lylyana

New member
דרימי היקרה!!../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכים הבאים!!!מקווה שנהנית. והאתר הוא:www.fnet.co.il

sigalit33

New member
איזה קטע, בדיוק...

היום נכנסתי לFNET וקראתי את זה
טיפים ממש טובים

RotemDan

New member
בעיה קלה אחת -

חבל שהם לא מיישמים את ההמלצות בעצמם, כי הבגדים שלהם לא נראים ככה. וחוצמזה, מה זה הבולשיט הזה, למה אני צריכה ללבוש "עליוניות ומכנסיים נופלים ורכים שאינם צמודים מידי"?! מה זה, אני צריכה להתבייש בגוף שלי? יש לי גוף בסדר ואני אוהבת ללבוש צמוד, ואני ניראת מנופחת כשאני לובשת עליוניות ומכנסיים נופלים ורכים. אין דבר פחות מחמיא לבחורה שמנה מללבוש מכנסיים נופלים ורכים שמגדילים את הצללית של הגוף וגורמים לה להראות גדולה יותר. מכנסיים לבחורה שמנה צריכים להיות עשויים מהמון לייקרה, גמישים אבל חזקים, כדי שיחזיקו במקום את הקפלים ולא יעודדו אותם להשפך. ועליוניות? בדרך כלל, חלילה. עוד לא ראיתי שמנה שהולכת עם טוניקה וניראת טוב. כל חולצה שאני קונה באחת מהרשתות של המידות הגדולות אני מקצרת בעשרה ס"מ בערך, כי הן נורא ארוכות. רוב העצות האלה בולשיט.

למעלה