סתם משהו מעניין.

One Echoe

New member
סתם משהו מעניין.

תשמעו את the great gig in the sky ואחרי זה את: יהלי סובול - יש לי סיפור איתה. המלודיה מועתקת...(של הגיטרה). ו..זהו. אין יותר מדי פואנטה להודעה.

itaikuskus

New member
יש לי רעיון יותר טוב

בואו נתעלם מהעובדה שיש ליהלי סובול שירים וזהו.

One Echoe

New member
חחחח

צפוי ממך
נו, זה סתם היה נחמד. ואני אוהב את יהלי סובו

vegetable man

New member
גם אני מחבב את סובול

למרות שמוסיקה סקס עושים רוק מיינטרימי, הם עשו אותו מצויין, בעיקר בפצעים ונשיקות, ועדיין הוא היה מקורי. השירים של סובול באים ממקום מאוד אישי והאלבום שהוא הוציא, "סוס", די טוב לדעתי. "פצעים ונשיקות", "עוד פעם", "מכה אפורה" שירים פשוט מצויינים, וחוץ מזה הלהקה הזאת נתנה את שיר הנושא לסדרה פלורנטין שכ"כ אהבתי, שמסמלת תקופה.

One Echoe

New member
אני לגמרי מסכים.

ד"א, יחסים פתוחים, והאלבום האחרון - חיות מחמד, לא נופלים מהאיכות של פצעים ונשיקות.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo45.gif

את חיות מחמד אני לא ממש מכירה, אבל יש לי את יחסים פתוחים, ולקח לי קצת זמן להתרגל אליו, כן יש לו סגנון קצת פחות.. מגוון, אני לא יודעת איך להסביר את זה. קצת חד-גוני. אבל עכשיו אני מאוד נהנית ממנו.

One Echoe

New member
הוא אלבום יותר

מגובש מאשר פצעים ונשיקות, לטעמי. פצעים ונשיקות התרכז יותר ב"להיטים", וברוקנרול קליל. יחסים פתוחים לטעמי הוא התפתחות של הלהקה ומן גיבוש של הצליל שלה. אותו דבר הם עשו בחיות מחמד. להקה מעולה..ונוסטלגית...

vegetable man

New member
אני מודה שאני לא מכיר

כמעט את האלבומים מאז שהם התאחדו, אלא רק כמה שירים מתוכם. לצערי די איבדתי עניין במוסיקה הישראלית עם מותה בטרם עת, בשנת 95. נראה לי שנדרש קצת יותר מזה כדי שהיא תקום לתחייה.

One Echoe

New member
אני מסכים שהרמה

של המוזיקה הישראלית ירדה מאוד מאז שנות ה90. אבל עדיין...אני לא מאבד תקווה ותמיד מחפש עניין חדש בישראליות.

חרטושה

New member
אהה, תגיד רבין הזה,

משורר זועם ומלחין ידוע....זה שכתב את יונה בשמן זית, לא? עכשיו ברור למה כשהוא מת, גם המוסיקה הישראלית מתה לדעתך.
לרגע חשבתי שמדובר ברבין שעלו שמו קרויות כל תחנות הכוח במדינה וגם כמה מחלפים וכמה אלפי בתי ספר.

vegetable man

New member
ברור

והוא היה בכלל בקטע של פאנק, ורצה להקים את המקבילה הישראלית ל- Blondie עם מירי אלוני - לא סתם הוא הסתחבק אותו ערב עם אביב גפן גם...

חרטושה

New member
רציני עכשיו.

למה דווקא 95' מסומנת אצלך ואצל עוד כמה אנשים כשנה שבה המוסיקה הישראלית איבדה משהו מעצמה? זו מחשבה מעניינת, ולא ברורה לי כל כך, אפשר הסבר?

vegetable man

New member
אז ככה

אני אסביר שוב (בקצרה): א. רצח רבין - משהו בנו כאומה כבה - ובמקום רוק בועט העדפנו פסנתרנים מתייפחים. אף אחד לא רצה הטפות, אלא רק טקסי זיכרון של אבל לאומי, עד עכשיו. ב. משבר כלכלי שהשפיע על חברות התקליטים - שהעדיפו ללכת על מיינסטרים, על בטוח. ג. גלגל"צ. ד. מותו של קורט קוביין - אי אפשר להתעלם מכך שגל להקות הרוק של 92 היה הרבה בזכות הגראנג' של סיאטל. ה. אמנים עצלנים ופחדנים - שמתרפסים מול חברות התקליטים, לא עובדים מספיק על חומר מקורי, לא מתמידים ומשנים הרכבים. ו. המצב הביטחוני - שמנע הופעות פתוחות, ומנע מהרכבים מחו"ל להגיע לארץ המתאבדים. ז. האסון בערד ח. זילות של ז'אנר ההיפ-הופ - בו כל ילד נהיה ראפר כל-יכול, על חשבון אמנים רציניים. ט. זילות המוסיקה בכלל - שהפכה למופע בידור של הצביקאים בכוכב נולד, שם ילד יפה ששר יפה שווה הרבה יותר מהרכב מקורי. י. אינטרנט?? י"א. כל התשובות נכונות שכחתי משהו? עצרי וחשבי על אינספור הלהקות שנעלמו מהנוף בשנת 96. מה קרה להם?

למעלה