סתם משהו מעניין

ICANNt

New member
כפי שאני שם לב זה היה רק רועי

אז למה שלא תפנה אליו בפרטי אם באמת יש לך איתו עניין טוב בכל מקרה, אני לא יהיה פה להגיב כי אני הולך לעוד זולה טברנאית והפעם יהיה מנגל ובשר, וגם הבום בוקס מהבטריות מאתמול... להתיווווווווווון!!!!!!!!!

BIGO-G

New member
בוא אם יש לך אומץ

נראה אותך בג´י ספוט!
סתאם אחי בריא עליך, תעשה טובה שמתי לב שרק על הנושא של טופאאאק אתה לוקח ללב יותר מדי... תתמתח תפהק תרגע ותקטול בחזרה
ביגו נמושה שהיא נשמה

תגובה....

אוקי.... מה אתם כאלה כבדים? סתם צחקתי? יש ארגון טופאק שאקור אז צחקתי ככה.. "מי בא להצטרף...?" מה אתם ישר באים ותוקפים, זה היה בצחוק ואמרתי ג´נאנה והבת ימים כי זה האנשים הראשונים שעלו לי בראש שמתים על טופאק אבל חפיף, לא צחקתי על אף אחד... דבר שני - בקשר לכל הקטע עם טופאקונים וכל זה... זה לא קשור בכלל לזה שהם אוהבים את טופאק אז מזלזלים בהם, בכיף, תשמעו את טופאק כמה שאתם רוצים והכל, שכל אחד ישמע מה שבא לו... כל הצחוקים על הטופאקונים הם על ההתנהגות שלהם, בכלליות, כל מי שיהיה טיפש יצחקו עליו וזה לא קשור לטופאק או כל דבר אחר ובמקרה ממש יש הרבה אנשים שמתנהגים בטפשות מרוב הערצה לטופאק... וג´ורג´ אני צריך להזכיר לך את ימי הת´אג אימורטלז בפורום של איי או אל? זה היה מצחיק מרוב טמטום שנשפך שם בהודעות... ודווקא אתה הפתעת אותי לטובה בדברים ששמעת מאז ובזה ששינית גישה קצת... רועי, שחושב שהעולם באמת ייראה טוב אם כולנו נהיה ת´אג ניגרז מאגניבים ונשים דולרים ליד השם ובכל הודעה כי זה מאגניב $$$$$$$$$$$$$$$ פאק יו טו! $ ביץ´!!!!!!! $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ W.A.W $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ 2003 $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ווסט! $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

The Messiah

New member
ועוד דבר קטן...

פעם אחרונה שבדקתי ישראל הייתה מדינה חופשית\דמוקרטית אז זה דיי אומר שמותר להגיד מה שרוצים אבל אני לא יודע...

למעלה