תגובה....
אוקי.... מה אתם כאלה כבדים? סתם צחקתי? יש ארגון טופאק שאקור אז צחקתי ככה.. "מי בא להצטרף...?" מה אתם ישר באים ותוקפים, זה היה בצחוק ואמרתי ג´נאנה והבת ימים כי זה האנשים הראשונים שעלו לי בראש שמתים על טופאק אבל חפיף, לא צחקתי על אף אחד... דבר שני - בקשר לכל הקטע עם טופאקונים וכל זה... זה לא קשור בכלל לזה שהם אוהבים את טופאק אז מזלזלים בהם, בכיף, תשמעו את טופאק כמה שאתם רוצים והכל, שכל אחד ישמע מה שבא לו... כל הצחוקים על הטופאקונים הם על ההתנהגות שלהם, בכלליות, כל מי שיהיה טיפש יצחקו עליו וזה לא קשור לטופאק או כל דבר אחר ובמקרה ממש יש הרבה אנשים שמתנהגים בטפשות מרוב הערצה לטופאק... וג´ורג´ אני צריך להזכיר לך את ימי הת´אג אימורטלז בפורום של איי או אל? זה היה מצחיק מרוב טמטום שנשפך שם בהודעות... ודווקא אתה הפתעת אותי לטובה בדברים ששמעת מאז ובזה ששינית גישה קצת... רועי, שחושב שהעולם באמת ייראה טוב אם כולנו נהיה ת´אג ניגרז מאגניבים ונשים דולרים ליד השם ובכל הודעה כי זה מאגניב $$$$$$$$$$$$$$$ פאק יו טו! $ ביץ´!!!!!!! $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ W.A.W $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ 2003 $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ווסט! $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$