סתם משהו מעניין

ICANNt

New member
סתם משהו מעניין

מישהו מודע לזה? סתכלו בסוף הכתבה יש מין ארגון טרור מפרו שנקרא "Tupac Amaru"

וואאאאייי, איפה מצטרפים?!?!?

ג´אננה? הבת ימים? מי רוצה לבוא איתי להצטרף לארגון!?

MC JaNaNa

New member
רועי אתה ממש ממש מצחיק ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif

תתבגר טיפה... והפעם עמית אל צנזר נמאס כבר ממחיקת ההודעות שלך...

יש לי הרגשה שעמית הוא 2pac hata

למי שלא הבין שהוא שונא את פאק כי כל פעם שאנחנו אומרים משהו להגן על מי שאוהב אותו הוא מוחק תהודעה. נמאס כבר!!!!

2gt

New member
באמת יש ארגון כזה שנדמה לי שזה

לוחמי גרילה. אבל זה בכלל לא קשור לטופאק שלנו. ובכלל לאנשים פה יש הרבה ביצים לשבת מול המסך ולשפוך את הזבל על אנשים ולהגיד הבת-ימים ככה וזה ככה. אז למי שיש באמת ביצים שיבוא ויגיד לי את זה בפנים שלא התבייש. נמושות.

מחקו תהודעה שלי אז אני יכתוב בשפה..

"יפה יותר": מה שאתם חושבים שמעניין אותנו מה אתם אומרים?? אם בא לנו לאהוב את טופאק אז נאהב אותו ולא איכפת לנו ממי שיש לו בעיה עם זה... יאללה גם כן כל מי שבפורום הזה חושב שהוא גאון ולא ברמה שלו לאהוב מישהו שכולם אוהבים... WESTSIDE OUTLAW TILL I DIE כן אני אוהב לשמוע ווסטסייד, גנגסטה ראפ כבד, ואת טווווו פאאאאק מפריע למישהו? שיבוא לג´י ויחפש אותי

ידעתי שאתה חכם! ולא אני לא צינית!!!

תכתוב אולי בשפה יפה יותר לעיתים קרובות במקום שאני אמחוק לך הודעות כאלו ואחרות שפשוט מוגזמות?! אה? מה דעתך?! ואין צורך שתמשיך להתדיין איתי פה על אופי כתיבת ההודעות שלך פה, אם אתה רוצה אני באי סי קיו או באמאסאן מסאנג´ר, ליאת שמתחיל להימאס עלייה למחוק (כשאתם מתבטאים באופן מזעזע כזה או אחר) ולשרשר במקומכם.

The Messiah

New member
אף אחד לא אמר שום...

ג´ננה והבת ימים נחשבים לקבוצות שמעריצים את טופאק אז שייכו אותכם עליו מה הבעיה אם אחד מכם היה רואה את הכתבה אז גם ככה תישעים אחוז שהוא היה עולה לפה וכותב משהו בסגנון. אתם כבר כל כך רגילים לזה שמתיחסים אליכם בתור קבוצה לא לגיטימית שאתם באמת מתנהגים ככה. שינקין forever!!! SHCT

2gt

New member
אני יגיד לך מה הבעיה

הבעיה היא שאנשים עושים מאיתנו צחוק וחושבים שמי שמעריץ את טופאק אז הוא לא מבין במוזיקה הוא טופאקון ועוד מאה אלף דברים. וזה מה שמעצבן שאנשים עושים ממך בדיחה רק בגלל שאתה מערץ זמר ש 90% מהאנשים התחיל לשמוע ראפ מהשירים שלו. אז שכולם ילכו קיבינימט ומי שרוצה לעשות מאיתנו צחוק שיבוא אלי בג´י ויגיד לי בפנים שאני טופאקון וכאלה!!! ג´ורג´ שחושב שיש פה חבורת פלצנים שחושבים שהם יותר טובים מכולם

צודק!

אני התחלתי לשמע ראפ דרך 2PAC וזה מה שמשך אותי פנימה ואני בכלל לא מבין את הזילזול הזה ב2PAC מי שלא אוהב שלאא ישמע וזהו! גב שבור

sivani

New member
../images/Emo45.gif אני חייבת להגיד שאתה צודק...

כי אין פה אחד שלא שמע טופאק פעם! אין דבר כזה! כל הקטע של הטופאקונים זה כל כך מטומטמם!!

היי מה זה ג´ורג´ גם לא מדבר יפה ...

ולא מוחקים תהודעות שלו!!! למה מוחקים רק את שלי??? אני דורש הסבר nuttin but hate 4 da 2Pac hataz

"nuttin but hate 4 da 2Pac hataz"

משפט המאה!!! nuttin but hate 4 thosw who hate the hatas of someone they never met in their life נ.ב Fuck biggie!!! נ.ב.ב Fuck all ya´ll נ.ב.ב.ב (עד 7 ב´ חחחח) Fuck U 2 נ.ב.ב.ב.ב W.A.W - We Are Waiting נ.ב.ב.ב.ב.ב 2003 נ.ב.ב.ב.ב.ב.ב $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ נ.ב.ב.ב.ב.ב.ב.ב!!!!!! 7 !!!! טופאק חי! (ושולת)

The Messiah

New member
אין פה אחד שלא שמע טום ג´ונס...

אין פה אחד שלא שמע בלאק לייס ואין פםה אחד שלא שמע בארי מאנילו... אני לא חושב שתישעים אחוז מהאנשים פה התחילו מטופאק

The Messiah

New member
דבר ראשון שנכון...

זה שיש שכבה עבה וסמיכה של אנשים מאוד פלצנים פה שחושבים שהם המציאו את ההיפהופ אבל גם לא חסרים פה אנשים שמדברים שטויות בצרורות ועוד לא שמו לב שהם לבנים וחיים במדינת ישראל אבל חפיף זה לא יקח עוד הרבה שנות התבגרות עד שהרבה אנשים פה יצאו מכל הקטע של הווסט סייד ואולי של הראפ בכלל מה שאני אומר זה בינתיים בוא נעביר את הזמן בנעימים בלי ריבים, עקיצות ואיומים. שינקין forever!!! SHCT

ICANNt

New member
ץראה לי איפה אמרתי משהו על הבת-ימים

אתם כאילה פרנואידים כמו משת"פים שהשב"כ מתעלם מהם

למעלה