סתם משהו להגיד

אייליי

New member
סתם משהו להגיד

נאי לא ממש סובל את בריטני אבל.................. שמעתם שנלי פורטדו(כפרה עליה!!) כתבה (לא כמו בריטני היא גם כותבת,בריטני רק מעכשיו התחילה לכתוב) את השיר החדש היא חשבה על בריטני..... לא ניראה לי שזה כל-כך ישמח אותכם.. אז אני לא יפרט

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאני גם אוהב את נלי פורטדו../images/Emo70.gif

קנו לי ליומולדת את הדיסק שלה נראה לי שזה woha nelly...משהו כזה... ובריטני כתבה שירים כבר מהדיסק השני שלה...שיר אחד נראה לי... ואז 5 שירים בדיסק השלישי, ועכשיו 7 שירים בדיסק החדש... שהסכום של השירים שהיא כתבה יותר גבוה ממספר השירים שיש לנלי ביחד... אולי תפרט בכל זאת? מעניין אותי לדעת מה היא כתבה.... (אני סתם נראה כאילו שאני נגד נלי, אבל אני חולה עליה
)

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאגב...

שחברים שלי רצו להרגיז אותי תמיד הם היו קוראים לה "נלי פוטטו"

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifעשיתי עבודת חקר משלי...

הנה המילים של השיר של נלי (שאומרים שהוא בהשראת בריטני) "POWERLESS (SAY WHAT YOU WANT)" Paint my face in your magazines Make it look whiter than it seems Paint me over with your dreams Shove away my ethnicity Burn every notion that I may have a flame inside to fight And say just what is on my mind Without offending your might Cuz this life is too short to live it just for you But when you feel so powerless what are you gonna do So say what you want I saw her face outside today Weatherworn, looking all the rage They took her passion and her gaze and made a poster Now it’s moccasins we sport We take the culture and contort Perhaps only to distort what we are hiding Cuz this life is too short to live it just for you But when you feel so powerless what are you gonna do But say what you want Hey you, the one outside, are you ever gonna get in, get in Hey you, the one that don’t fit in, how ya, how ya gonna get in Hey you, the one outside, are you ever gonna get in with your Broken teeth, broken jaw, broken mojo Yeah, this life is too short to live it just for you But when you feel so powerless, what are you gonna do Cuz this life is too short to live it just for you But when you feel so powerless, what are you gonna do So say what you want, say what you want, say what you want. אני לא כ"כ מבין על מה מדבר השיר..ואני לא רואה פה הקשר על בריטני.. אבל אולי על זה שהתקשורת לא נותת לה לחיות... אין לי מושג... אבל זה שיר יפה

אייליי

New member
יאא יש פה מעריץ של נלי!

חחחח גם לי עשו פעם נלי פוטטו..... ולפי מה שאמרת זה יוצא שהם כתבו אותו דבר ........... אם אחרים ירצו אני יראה מה שהיא אמרה

אייליי

New member
לא קשור למילים

זה כאילו כן קשור... גם אני לא הבנתי בהתחלה אבל נלי הסבירה בראיון שזה על בריטני ועוד כמה דברים

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאתה לא מקורי ../images/Emo6.gif

עשיתי ככה לפניך
זה שיר חמוד כזה, אבל היא לא תצליח לחזור לימי ה"like a bird" וturn off the ligth"..אלו שני השירים הכי יפים שלה
החדש חמוד כזה, אבל לא משהו....

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif שיר מדהים../images/Emo70.gif

יאללה, אני חייב לרוץ למסיבת יום הולדת.. BYE

אייליי

New member
הינה מה שהיא אמרה בידיוק

She says "Powerless" was inspired by what happended with Britney and those interviews and articles that several magazinesmanipulated from what she actually said or the manipulation of the pictures. Lies and manipulation are the main words to describe what the media does, Nelly said on the interview for MTVPortugal. לא הבנתי בידיוק אם זה טוב או רע... ניראה לי קצת רע... אה וpowerless זה אחד מהשירים הכי פחות טובים בדיסק החדש.. ... .... כך שעדיין היא יכולה לשחזר את ההצלחה של im laik a bird

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifזה לא רע...

היא אומרת שהמדיה מסלפת את מה שידוענים אומרים (במקרה הזה בריטני) והיה גם את המקרה שעיתון אחד (נראה לי elle) "שיפץ" תמונה של בריטני. זאת האשמה למדיה לפי מה שאני מבין..ולא כלפי בריטני..זה אפילו "הגנה" על בריטני.. אבל זה רק במקרה שאני מבין..כי זה דיי מסורבל..

אייליי

New member
כן זה די מסורבל...

יכול ליהיות כי פעם מגזין fhm משהו כזה זייף תמונה של נלי

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifכן...

אני זוכר פעם שהיא צרחה על כתבת ששאלה אותה למה במציאות היא שמנה יותר
זה היה מצחיק...

אייליי

New member
חחחחחחחחח אני זוכר...והיא גם..

ענתה לה באיזה שיר שהיא חוצפנית ודברים כאלה.... מישהו זוכר איך השיר הולך?

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאייל.(../images/Emo35.gif)

קראתי ת'כרטיס אישי שלך.. והתחביבים שלך לא מוצאין חן בעיני
אבל לא נורא..נחייה עם זה

למעלה