סתם משהוא לחשוב

Rוית

New member
עוד משהו לחשוב עלי (פחות דרסטי)

שמתם לב כמה פעמים בפרק ובכלל בכל הסידרה ג´ילס הוריד ואז שוב שם את המשקפי ראייה שלו?! קלטתי את זה במיוחד בפרק "המשאלה" ששם הוא ממש כל שניה הוריד אותם, ניקה, שם אותם, הוריד אותם שוב, שם בפה, שם אותם בחזרה, הוריד אותם, הצביע עליהם על מישהו, שם אותם וכו´ וכו´ וכו´...

וולי

New member
יש איזה קטע מצחיק (ספויילר אולי?)

לא זוכרת ממתי, שבו באפי שואלת את ג´יילס אם הוא מוריד כל הזמן את המשקפיים כדי לא לראות מה הסקוביז עושים והוא אומר, משהו כמו אל תגידי לאחרים! אוף אין לי מושג מאיזה פרק זה...עכשיו זה יציק לי כל היום...

ד י י ז י

New member
../images/Emo58.gif ל6X03 אני חושבת..

יש קטע כשווילו מתקשרת לג´יילס לומר לו שבאפי חייה (זה משהו שלא אומרים בטלפון..) ואחר כך היא אומרת לבאפי משהו כמו "i think i actually heard him takes his glasses off"

לiלה

New member
את לא מבינה...

זה הטצ´ופר של כל הדמויות עם המשקפיים... הם יכולים לעשות את התנועה הדרמטית הזאת... ואז להביט למצלמה במבט חודרני.... ככה זה בכל מקום! אפילו בסין (למה סין? ככה.)!

Dracos girl

New member
אולי...

תראו, אני לא מכירה אתכם, ואינכם מכירים אותי, אך אני תמיד אהבתי באפי, ואנג´לללל ממי שווה שכמותו, אניוואי, אני מדי פעם נכנסת לכאן, לראות על מה אתם מדברים... אולי להגיד משו גם... אבל אני בדרך כלל מוותרת..
אניוואי, כשראיתי את מה הנושא הנ"ל, הרגשתי צורך לכתוב כתוצאה מהתגובות העצבניות שקיבלו פה... כמו שאתם רואים אני מעריצה של ה"פ (ספרים! לא סרט...הארי בלעעע) אניוואי, שילוב של שני הדברים שאני אוהבת נשמע מאגניב! אבל כמו שאמרו זה אכן נכון שבכל יצירה כל שהיא כמעט, יש את הגיבור, החברים הטובים וכו´... ואכן יש דמיון בין השניים... *נסקלת ע"י באפניקים עצבניים* (דרך אגב, דווקא ספייק כן מזכיר את דראקו... שניהם רעים, שווים, סרקסטים, ונחוצים....) ג´יני יכולה להיות דון... האחות החשובה שהעלילה נוצרת מסביבה בשלב מסויים... ואז מי אנג´ל יהיה? אנג´ל שוווה..
סורי על החדירה (...)

M16B

New member
מצאתי לו דומה רק לפי העונה

השנייה (אתם יודעים בא מזהיר והולך) וזה............. דובי! נא לא להרוג אותי/לסכול אותי באבנים/להוציא עליי חוזה של המאפיה וכדומה

לiלה

New member
O.K דעתי המפורטת.......

אני חושבת שחוץ מהדמיון הברור - שניהם סיפורי פנטזיה (כאילו דה! או בשביל המבינים: "דודו!"); אז באפי והארי פוטר לא דומים. שניהם סיפורים טובים (נא לא להרוג אותי!). אבל הם ממש לא דומים. באפי ממש לא חנונית והיא גם ממש לא בן! היא ממש לא כמו הארי פוטר - כל מה שהיא עושה מצליח לה (בניגוד אליו). ווילו היא לא כמו הרמיוני (לפחות לא לפי הספר) היא הרבה יותר חסרת ביטחון (בהתחלה) ובסוף היא הרבה יותר מוחצנת וגאה. זאנדר הרבה, הרבה, הרבה, הרבה, יותר מצחיק מרון (שהוא סתם דפוק חסר חיים) לזאנדר יש חיי אהבה ויש לו גם ידיע מה רוצה ומה לא בניגוד לרון שסתם נגרר אחרי הארי! דמבלדור - ג´יילס - לאאאאאאאא!!!! כל כך לא, שאין לי מספיק מקום כדי להקליד את כל ה-א´ שהייתי רוצה! ג´יילס הוא יותר אבהי וגם אנחנו יודעים עליו הרבה יותר. יש לו חיים (ג´ני וכו´) והוא ממש חכם ומתערב)... כל מה שדמבלדור עושה זה לצוץ מידי פעם ממאחורי איזו פינה ולשאת נאומים ארוכים ומפורטים על משמעות החיים והסודות שבהם - שאף פעם לא עוזרים בכלו9.

נמאס לי לתת לך מכות וירטואליות!

מזל שאני באה אלייך בארבע.
האם שמעתי מישהו מדבר רעות על דמבי שלי?! וריצ´ארד מת!!! *פורצת בבכי היסטרי*

לiלה

New member
נו מיכל....

אני יודעת מה את רוצה שאני אעשה אבל אני לא יכולה.... אני כזאת.... אני רעה.... אני לא יכולה לוותר על הירידה האגדית הזאת (שחר יודעת שאני לא מוותרת כל כך מהר).... זה יפגע באופי שלי.... אני לא יכולה....

B a n j o

New member
די לדבר די לדבר די לדבר ../images/Emo5.gif

כל השירשור עשה לי בחילה נוראה...

little girl

New member
באפי והארי?

באפי סאמרס והארי פוטר? אני לא חושבת.. זה לא שיש לי משהו נגד הארי, קראתי את כל הספרים וראיתי אפילו את הסרטים בנתיים, חוץ מהדמיון ה... "רשמי" הזה שM16B מצא/ה אני לא רואה עוד שום קשר בין 2 הדברים...

למעלה