סתם משהוא לחשוב

M16B

New member
סתם משהוא לחשוב

שמתם לב לדמיון העמוק בין... החבורה של הסדרה באפי לבין החבורה של הארי פוטר? באפי+הארי= סופר מפורסמים עם כוחות מיוחדים. ווילו+הרמיוני= גאוניות,נחוצות (האיש מאחורי הגיבור). זאנדר+רון= חסרי תועלת נחוצים. ג´ילס+דמבלדור= חכמים מבינים חברים אך עדיין דמויות סמכותיות כאלה. טוב לא ניסחתי את זה הכי טוב אבל זה הרעיון. מה אתם חושבים?

B a n j o

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif אאאאההההה ../images/Emo70.gif

איך את מעיזה !!!!!! הבושה הו הבושה !!!! לאן אנו מתדרדרים כחברה? הנוער של היום האם ההיסטוריה לא לימדה אותנו דבר? I have a dream.....

M16B

New member
../images/Emo122.gifתרגעו תרגעו

כמה שתכחישו 1.זה נכון 2.זה לא דבר רע הספרים של הארי פוטר מקסימים. 3.זה נכון

B a n j o

New member
לא זה לא ../images/Emo5.gif

לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא, לא זה לא... הארי פוטר... בלעעעעעעע ! ומילא הארי פוטר, אבל להשוות לבאפי? אף אחד לא למד מתגובות העבר? לומר את זה לידי זה כמו להגיד שווילו כלבה ליד מתן14 ו- willowfreak

idan3k

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo5.gif

14מתן

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo128.gif../images/Emo46.gif../images/Emo188.gif../images/Emo128.gif../images/Emo5.gif../images/Emo128.gif

ממש ממש ממש אבל ממש ממש ממש לא נכון ! בהארי פוטר אין שום דבר דומה לבאפי שום כלום והחבורה של פוטר לא אותו הדבר כמו באפי ! לא לא לא ! הם דומים להם כמו שהחבורה של באפי דומה לחבורה של דרו קארי !

וולי

New member
יש בזה משהו...בלי לקטול בבקשה...

לא מבחינת איכות כמובן אלא במובן שטחי ביותר, וחוץ מזה קראתי איפהשהו שכינו את הילד שמשחק בסרטים את דראקו מלפוי הבן האבוד של ספייק! ראיתי לא מזמן את הסרט השני וכל הסרט אני ואחותי מתפקעות כי השווינו ביניהם כל הסרט (שניהם רעים, אם שיער מחומצן, ומעיל שחור ארול...)

לiלה

New member
וואו! זה כל כך נכון!

מאלפוי - ספייק! זה כמו המשפחה שלעולם לא הייתה לו (לספייק)... אבל מי לדעתכם האישה שתרמה את הביצית?

../images/Emo6.gif שלא תטעה באנג´ו

רוחה של WillowFreak שורה איתנו
) זה לא שיש לנו משהו נגד הארי פוטר, זה שיש לנו בעיה עם עצם ההשוואה לבאפי. ואל.

M16B

New member
נא להרגע אנשים../images/Emo4.gif

סורי לא ידעתי שזה יראה לכם כזה נוראי אני מאוד אהבתי את הארי פוטר (אבל לא את הסרטים כי הם סתם הרסו את הספר). והבאתי נקודה בערך נכונה. אבל: 1. זה לא שאני חושבת שבאפי והארי הם אותו אדם במין שונה או משהוא כזה פשוט התפקידים של הדמויות בסידרה ובספר די מזכירים אחד את השני. 2.ספייק ודארקו הם ממש לא דומים דארקו הוא מפלצת מוזרה וגזענית וספייק הוא חמוד וחתיך שסתם מחפש לעשות קצת חיים. 3.בקשר לזה שהכלבה דומה לווילו דווקא רציתי להגיב על זה ולא מצאתי את ההודעה. הכלב שלי לפעמים עושה פרצוף שמזכיר לי את אנג´ל (נר לא להרוג אותי ואת כלבי זה באמת נכון) 4.וסליחה לכול האוהבי באפי/וילוו/זאנדר/ג´יילס שפגעתי בהם זו לא הייתה כוונתי ואני לא יזכיר את הארי פוטר יותר בפורם. מבטיחה

Randy Giles

New member
ממש לא!

מצטער לאכזב, אבל זה ממש לא! בכל סדרה או סרט תכלי למצוא דמויות דומות כי כל סידרה צריכה את הגיבור, את החבר\חברה הכי טוב\ה של הגיבור, החסר תועלת, המאהב, החכם, מהלא?!

וולי

New member
בלי קשר...אני מתה על השם שלך!

זה הפרק האהוב עלי אחרי המיוזיקל כמובן!

למעלה