סתם מקרה שקרה לי היום...

Mooa-Numi

New member
סתם מקרה שקרה לי היום...

שמתי את התיק בכיתה שהלכתי ללמוד בה, והיה שם עוד תלמידים מהכיתה שהיתה שם קודם. אחד התלמידים היה טופלס, והיה גם שרירי כזה ומזיע. יש שיכנסו את זה כוסון, לדעתי זה היה די מתלהב
בכל מקרה, פתאום אני קולטת ילד מהכיתה בוהה באותו חשפן נייד במן סוג של... איך אני יגדיר-בהלה. פחד. הוא לא הוריד ממנו את העיניים שלו והפה שלו היה פעור קצת. כאילו הוא מפחד מעצמו או מופתע מעצמו. גם חברה שלי קלטה את זה. אוקיי ציחקקנו והלכנו. בכל מקרה רק אחרי זה חשבתי על זה-אולי הוא בארון או משו? אחרי זה הוא גם נראה ממש נורא באותו יום, נורא עצוב כזה. מסכן. בכל מקרה, סתם רציתי לשתף.

theshadow3

New member
מוזר

קודם כל - יכול להיות באמת שהוא בארון... סיפור נחמד!
ודבר שני - אני לא נמשך לבנות, אז חשבתי אני הומו. אבל אני גם לא נמשך לבנים! לראות מישהו בלי חולצה או אפילו ערום, לא עושה לי כלום! אותו דבר לבנות!!!! זה די מעצבן
למישהו יש איזה עצה/דעה?

white star

New member
בן כמה אתה?

חוץ מזה יכול להיות שעוד לא מצאת בחור\בחורה שבאמת מוצאים חן בעינך

resputin

New member
לא בהכרח (או במילים אחרות: שטויות,)

ידידי, יכול להיות שאתה מבין אוכלוסיית האנשים היחסית קטנה שנמנים תחת הכותרת א-מיניים ה´א´ מציין לא. א-מיניים מהם? קבוצה של אנשים, משני המינים, שאין הם נמשכים לא הנה ולא הנה. מה מתקבל? פה אני קצת יותר בור בנושא, אני לא יודע אם אתה\שאר אוכלוסיית הא-מיניים פשוט לא נמשכים לגוף הפיזיולוגי, אלא אל אישיות הבן אדם -או שמסתמכים על אי אילו פרמטרים שונים (*תזכירו לי לברר את זה עם מור...ה|דגש|וא א-מיני*)

resputin

New member
ולחידוד דעתי, הודעתך מה-

22/09/02 בפורום זהות מינית שבו ציינת שאתה (וזה ציטוט:) "אני אוהב לראות פרצופים נחמדים! אני מת מת על אנשים "חמודים"! אני מניח שלאנשים אחרים זה אולי מבנה הגוף (שרירים, חזה?)..."(ס"צ) זה רק מחזק את עמדתי בנושא, שאתה בעצם לא נמשך אל הגוף הפיזיולוגי, אל השרירים, אל החזה הנפוח, אלא אל האופי, או אי אילו תכונות אינדיבידואליסטיות אחרות. שאלה אחרת לי אלייך, יום למחרת, (23/09) בפורום שלנו (גאווה צעירה לכל הסנילים*!) כתבת (כן כן, עוד ציטוט:) "ואל תפחד לאהוב גברים! תנסה להיפתח לזה... וגם לי יש רגעים שאני רוצה להגיד להורים שלי. משום מה נראה לי שאמא שלי (לא אבא) כבר יודעת שאני הומו.. זה מוזר.." (ס"צ) זה היה לפני, או בזמן הגיבוש של הא-מיניות שלך, או שמא אתה סותר את עצמך? בחודשיים וקצת סיכמת את משיכתך המינית לגוף הפיזיולוגי כשואפת לאפס? **חקירת המשאווה הא-מינית, בקרוב בספר הלימוד של בני גורן למתמטיקה חמש יחידות (נו באמת, אם הם לא יכולים לפתור את זה, מי כן?
)**

TwelveEyes

New member
אז *זה* מה שאתה עושה בלילה...

מחטט בארכיבי הפורומים?
לדעתי, הבחור פשוט מבולבל... ונראה לי שאתה הצלחת לבלבל אותו עוד יותר. אז קודם כל, אסקסואליות היא חוסר עניין או רצון בסקס, מה שאומר גם חוסר משיכה מינית. זה לא עניין של "חזה שרירי לא עושה לי את זה, אבל פרצוף יפה כן" אלא עניין של "אין לי צורך במערכת יחסים מינית". השאלה היא האם אתה לא מרגיש בכלל שום משיכה מינית לאנשים, שום צורך לסקס (וכן, זה כולל גם אוננות) אם ענית בכן על כל השאלות הנ"ל, יש סיכוי טוב שאתה אסקסואל. לא, זה לא אומר שאתה דפוק יותר מאיתנו או שמשהו לא בסדר איתך - יש אנשים שפשוט מעדיפים סיפוק רגשי על פני סיפוק מיני. פשוט כדאי שתשקול את העניין טוב.. יכול להיות שאתה סתם עובר מין תקופה כזו.

theshadow3

New member
מצטער שאמרתי משהו...

אולי אני לא הייתי צריך לכתוב כלום... אתה מיד ממהר לתקוף ("זה היה לפני, או בזמן הגיבוש של הא-מיניות שלך, או שמא אתה סותר את עצמך? בחודשיים וקצת סיכמת את משיכתך המינית לגוף הפיזיולוגי כשואפת לאפס?"). אולי אני פשוט אעשה משהו שמישהו כבר עשה בפורום הזה - לא יכתוב יותר. אני פשוט אתן לזה זמן... לא אגלה או ישתף את זה עם מישהו, כי אם התגובות שאני יקבל הם כמו שלך - אז מה זה שווה? אני עדיין יקרא את ההודעות פה, אבל את הבעיות שלי אני ישמור לעצמי.

TwelveEyes

New member
חבל...

שאתה לוקח את הכל כל כך ללב. אני בטוחה שראספי לא התכוון לתקוף אותך - אנשים נוטים להתנהג בצורה קצת עצבנית בשעות הלילה המאוחרות. מלבד זאת, אני חושבת שהתגובות שלי ושל ארז היו בהחלט סבלניות, מועילות ואינפורמטיביות. טרחת בכלל לקרוא אותן? לא נראה לי... אם כך אתה מעריך את דיעותינו, עפ"י תגובה של בנאדם אחד בשלוש בלילה, אולי באמת כדאי שתעוף. אנחנו כאן בשביל לייעץ מנקודות המבט שלנו כהלב"טים לאנשים שמרגישים שהם צריכים עצות כאלה - והכל מרצוננו החופשי וללא תמורה - ולא בשביל לסבול קפריזות של כל מיני דרמה קווינז...

hatul

New member
התגובה שלך ממש לא תוקפנית ../images/Emo98.gif

תראי, אז הוא הגיב בעיקר לראספי, שנראה די עצבני. את לא צריכה לתקוף אותו כיוון שהוא לא הגיב על התגובות הסבלניות והאינפורמטיביות שלך ושל ארז. את מרגישה שעזרת? כתבת את התגובה שלך בלב שלם? הרגשת קל יותר אחרי שכתבת? האמנם "אנחנו כאן בשביל לייעץ מנקודת המבט שלנו" ו-"אם כך אתה מעריך את דיעותנו" "אולי כדאי באמת שתעוף"? מה היה קורה אם הייתי רושם בטעות שאת בן ולא בת? אולי הוא דרמה קווין (והוא לא נשמע כך), אך את נשמעת אגרסיבית...

TwelveEyes

New member
../images/Emo59.gif

את לא צריכה לתקוף אותו כיוון שהוא לא הגיב על התגובות הסבלניות והאינפורמטיביות שלך ושל ארז. מה שהרגיז אותי לא היה שהוא לא הסתכל בכלל על התגובות שלי או של ארז אלא זה שהוא בחר לקחת את ההודעה של ראספי כהודעה מייצגת ולהחליט שנמאס לו מהפורום רק על בסיסה. את מרגישה שעזרת? לא. מה הטעם לכתוב הודעה אם בכלל לא קוראים אותה? כתבת את התגובה שלך בלב שלם? כן. הרגשת קל יותר אחרי שכתבת? לא. ועכשיו, תסביר לי מה הקשר בין כל השאלות האלו להודעה שלי? האמנם "אנחנו כאן בשביל לייעץ מנקודת המבט שלנו" ו-"אם כך אתה מעריך את דיעותנו" "אולי כדאי באמת שתעוף"? האמנם קראת את כל הודעתי? זה בהחלט לא נראה כך, מאחר ואתה לוקח חלקים מסויימים ממנה ומדביק אותם באיזשהו ניסיון פאתטי לגרום לי לצאת הכלבה הכי גדולה בפורום הזה. אני חושבת שההודעה המלאה שלי הייתה בהחלט לגיטימית. למה לי לא לכעוס על כך שהוא מתעלם מאיתנו בהפגנתיות, ומבסס את דעתו על הפורום על פי תגובה של בנאדם אחד בלבד? זו לא חוצפה מצידו? כי אני בהחלט חושבת כך. הדלת תמיד פתוחה כאן - גם בשביל כניסה, וגם בשביל יציאה. מה היה קורה אם הייתי רושם בטעות שאת בן ולא בת? ו... הקשר בין זה להודעה שלי הוא...? למה בדיוק היית רושם שאני בן? אהה, רגע, אתה מתכוון מה היה קורה אם ההודעה שלך אליי הייתה נכתבת בלשון זכר? הייתי, מן הסתם, מתקנת אותך. אולי הוא דרמה קווין (והוא לא נשמע כך), אך את נשמעת אגרסיבית... ורק עכשיו קלטת את זה? כדאי שתתחיל להסתובב יותר בפורום הזה, אם כך. ותודה על המחמאה

theshadow3

New member
ממש...

אולי לפני שאת מדברת, תשאלי קצת? אני כן קראתי את כל ההודעות. ובאמת, "אולי כדאי באמת שתעוף", זה לא המשפט הכי נחמד בעולם. אז אולי פעם הבאה אל תקפצי סתם למסקנות, ואם התגובות היחידות שלך זה שאני דרמה קווין ושאני צריך לעוף, אז אולי אני לא צריך את העצות שלך...

TwelveEyes

New member
אהמ...

"אני פשוט אתן לזה זמן... לא אגלה או ישתף את זה עם מישהו, כי אם התגובות שאני יקבל הם כמו שלך - אז מה זה שווה?" מה בדיוק אני אמורה להסיק מהמשפט הנ"ל? שאתה חושב שכולם כאן מניאקים שבאים לתקוף אותך. לא הראית אפילו סימן אחד שקראת הודעות של אנשים אחרים. אולי אחרי ששלחת את ההודעה טרחת לעשות זאת... אבל ודאי לא לפני. דבר שני, אני לא נחמדה ומעולם לא טענתי אחרת. אבל נא לא לחתוך את המשפטים שלי. אמרתי שאם ככה אתה מתייחס לדעות שלנו, *אז* באמת אין לך מה לעשות פה. לא שתעוף מפה כי ככה. ואם התגובות היחידות שלך זה שאני דרמה קווין ושאני צריך לעוף, אז אולי אני לא צריך את העצות שלך... הא!! ואתה עוד אומר עלק שטרחת לקרוא את ההודעה שלי. ההודעה הנ"ל לא הייתה "הודעת עצה" אלא הודעת הגנה על ראספי. מה לעשות שאנחנו ביחסי ידידות ומאחר ותקפת אותו הרגשתי צורך להגן עליו. בהודעה שלי, לעומת זאת, כן נתתי לך עצה. ואתה? אפילו לא טרחת לענות עליה. אז אולי כדאי שגם אתה לא תקפוץ למסקנות, יקירי.................

theshadow3

New member
חחח

קודם כל, אל תגידי לי מה אני עשיתי ולא עשיתי.... בגלל שאת אמרת שאני לא קראתי לפני זה אז זה פתאום נכון? למה אני צריך לחזור על זה עוד פעם? - אני - קראתי - את - כל - ההודעות - לפני - שהגבתי! ומדברים על אנשים שלא קוראים הודעות... טרחת לקרוא את ההודעה הזאת? "טוב, תשכחו ממה שאמרתי אתמול...."(הכותרת) אמרתי הרבה שטויות אז אולי אני כן הומו... ואולי לא... אין לי כוח להתעסק עם זה, או לחשוב על זה... אני יתן לזה זמן וזהו. זה כזה פשוט ..." אז אל תתחילי לקפוץ סתם למסקנות, אוקי?

resputin

New member
די כבר שניכם, אל תריבו.

Shadow- תאשר אותי באייסיקיו. דנה- תכיני לך כוס תה (כי נו באמת, מי יכין לך? כבר עברנו על העובדה שאנשים הם כפויי טובה). עכשיו בקשר לשניכם, דנה התכוונה לומר שלפי התגובה שלך, זה נראה שלא קראת את ההודעות, ואני חייב לציין שבאמת הייתה טיפה נימה של חוסר הכרה בתגובה הראשונית שלך, התמקדת רק עלהודעה שלי ולא הגבת על שאר התגובות, שנתפסו בעינייך כיותר אוהדות. ומאיפה אתה ידוע שהיא ראתה את התגובה הזאת שלך?^^ האחרונה, סך הכל- היא בסוף השירשור, ולדנה אין תגובות אחרי החצי כמעט. בכל מקרה, שניכם די לריב.
,
ו-
והכל בסדר.

Blackice

New member
ובאמת..

בתור אחד ששייך פה לפורום כבר זמן מה, אתה צריך להכיר את התגובות של ראספי.. הוא לא ניסה לתקוף אותך. הוא שאל פשוט שאלה. זו פשוט.. צורת ניסוח שלו..
זה לא שהוא ערך תחקיר מקיף עליך בארכיבים וניסה לתקוף אותך- את כל ההודעות האלה שהוא ציטט ניתן למצוא בכרטיסישי שלך, ב-10 הודעות אחרונות.. ואם הוא חושב באותה צורה שכמוני, אז הוא נכנס לשם למצוא אולי עוד מידע עליך בכדי לעזור לתשובה שלו כי אתה לא סיפקת מספיק.. אני חושב ואסתכן (במליקת צווארי על ידי ראספי כמובן
) בלנסח את השאלה מחדש...? לפני חודשיים אתה פחות או יותר הצהרת על עצמך שאתה הומו.. או כתבת משהו שמשתמע מכך. ועודדת אהבת גברים. מה קרה מאז, ועד עכשיו? רק עכשיו גילית שבעצם אתה לא נמשך לגברים? האם אתה עדיין, רגשית, יכול להמשך לבנים? ובנות? האם אז, לפני חודשיים- נמשכת פיזית לבנים? אלה לא שאלות שבאות לזלזל בך או להראות איזה סתירות פנימיות שהן פגם בך- כי כולנו כל הזמן אמורפיים ומשתנים. אלה שאלות מכוונות, שאם תחשוב עליהן ותנסח להן תשובה- אולי זה יעזור לך למצוא את התשובה בעצמך. לפני יותר משנתיים, כאשר רק התחלתי עם העניין הזה של הפורומים, והייתי מאוד מבולבל בנוגע לזהות המינית שלי- אדם אחד, שאיני זוכר כיום את שמו- ניגש אלי ושאל אותי כל מיני שאלות כאלה.. ואני עדיין חב לו תודה, משום שהשאלות הממוקדות ממש עזרו לי...
מה שאני מנסה לומר פה ומסתבך אולי בהעברתו- זה שזה לא נשאל מכוונות רעות- אלא מנסיון אמיתי לעזור... (ואולי גם יצר סקרנות מצידו של ראספי לגבי אסקסואליות
) מקווה שלא נפגעת יותר מדי, ושתמשיך לכתוב פה ולהשתתף ולתרום- ארז *חוזר לפיזיקה עכשיו*

theshadow3

New member
אוקי...

דבר ראשון - אני חושב ש"ראספי" צריך לחשוב יותר על איך שהוא מנסח את עצמו.... (הוא גרם לעוד מישהו מהפורום כבר לעזוב). דבר שני - לא חייבים להיות הומואים כדי לעודד אהבת גברים. אני מניח שבדיוק כמו שאמרת - גם אני מבולבל... ברגע אחד אני חושב שאני כן ואז אולי לא. אני מניח שאם לא הייתי הומו אז כל זה לא היה קורה, והיו לי חיים יותר קלים. אבל במקום זה, אני צריך לגלות אם אני כן או לא, אם אני נמשך לגברים או לנשים. כל זה (כמו שאתם בטח יודעים) מאוד מבלבל... ולגבי השאלות שלך- מה קרה מאז, ועד עכשיו? -גם אז לא הייתי בטוח כל כך. רק עכשיו גילית שבעצם אתה לא נמשך לגברים? -כמו שאמרתי - אני לא יודע... האם אתה עדיין, רגשית, יכול להמשך לבנים? ובנות? -עדיין לא חיבבבתי או ממש נמשכתי רגשית למישהו (טוב אז אולי חוץ מאחד או שתיים
)..... כולם אומרים תמיד שצריכים לתת לזה זמן, אבל אני מרגיש שאני רוצה לדעת כבר מה אני

Blackice

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

תראה.. זה בסדר גמור להיות מבולבל. הרבה מאיתנו פה עברו או עוברים את השלב הזה של ההתלבטויות וכל זה.. **** ודבר מאוד חשוב טרם ענית.. וזה בן כמה אתה. ויש לי עוד כמה שאלות: -מה בעצם הניע אותך לתהות לגבי הזהות המינית שלך? האם זה היה חוסר משיכה לבנות, או שהרגשת משהו לגבי בנים? -לגבי המשיכה.. אני אהיה קצת יותר בוטה. האם.. בנים\בנות (תשובה בנפרד?) יוצרים.. איזו..תגובה פיזיולוגית (*שיעול*באיזורשביןהרגליים*שיעול*) אצלך? (זה היתרון שאצל בנים קל יותר לזהות משיכה\גירוי פיזי
) ואם לא- אז מה כן? (אם זה לא.. אישי מדי בשבילך לענות כמובן... והתנצלותי הכנה אם אני מביך אותך..
) הממפ. ורציתי לומר בנוסף, שאני בי. ואני נמשכתי גם לבנים וגם לבנות. וגם לי היו תקופות שבהם חשבתי שאני כך, ואז חשבתי אחרת.
אצלי, מה שהניע את שינוי הדעה- היה שהגעתי (כן.. כל פעם מחדש..) למסקנה, שהמשיכה שלי לצד אחד היא לא אמיתית- כלומר אוטוסוגסטיה שאני ´שיכנעתי´ את עצמי שאני באמת נמשך לצד ההוא- ולצד השני היא המשיכה האמיתית. ואז כל פעם היו לי תקופות שחשבתי שאני הומו, ותקופות שחשבתי שאני סטרייט שמשלה את עצמו. (וגם תקופות די נדירות של בי). ומכאן השאלה- מה ה"טריגר" שלך? מה מניע אותך לשנות את דעתך לגבי הזהות המינית שלך בהתלבטות שלך? איזה עובדות מציקות לך כל פעם ולא מתיישבות עם הזהות שגיבשת? וחשוב לי מאוד להעיר- שאפשר לחיות בסדר גמור גם בלי להגדיר את עצמך. (סיגל- זה החלק בו את מגיבה לגבות אותי ^_^ ) אני המון זמן התלבטתי ושיניתי את דעותי, וניסיתי שוב ושוב להגדיר את עצמי ללא הצלחה.. וראיתי בשלב מסויים שזה לא מוביל אותי לשום מקום, אז הכנסתי את נסיון ההגדרה שלי להילוך של ´ניוטרל´- פשוט, שישייט לו לבדו ואני לא שמתי לב אליו. מה קרה לי במצב הזה? דבר ראשון- הפסקתי להיות מוטרד מהנושא הזה. התפנתי לחשוב על הרבה דברים אחרים. דבר שני- צברתי עוד ועוד עובדות נוספות, בלי שיהיה סביבן תגובה רגשית\שכלתנית חזקה. כלומר, ציינתי לעצמי, הנה, אני חושב שאני נמשך לבחור הזה. הנה, אני בטוח מגורה מהתמונה הזו. הנה, יש לי קראש על זה וזו. (^_^). המשכתי לחיות, בלי לחשוב באופן פעיל על ההגדרה שלי- ופשוט שמתי לב בלי לנתח ולקטלג. ואז גם יכלתי לראות את העובדות באופן אובייקטיבי יותר. בשלב מסויים הגעתי לרמה מספיקה של עובדות- שכאשר הן התיישבו עם התיאוריות שפיתחתי והתיזות שלי, מתקופת ההתלבטות- נתנו תשובה. (האמת שאצלי היתה תשובה שאני הומו, שהחזיקה מעמד משו כמו חצי שנה, ונפלה, ואז נוספו עוד כמה עובדות לתשובה הסופית שהתעצבה שאני בי) עכשיו, אני אולי לא מכיר תיאוריות מתקדמות של אופן פעולת המוח או פסיכולוגיה של המפה המינית ושלל הסברים להתגבשות הזהות המינית- אבל אני יכול להציע את הנסיון שלי. שעל ידי כך שהפסקתי להגדיר את עצמי, ונתתי לעצמי זמן- הצלחתי בסופו של דבר להגיע לתשובה. ואפשר לחיות באמת בלי קשיים בלי הגדרה של מילה אחת לעצמך. פשוט.. אתה מי שאתה. ואתה בפנים יודע מי אתה. פשוט.. זה לא נכנס למילה אחת כמו "הומו" או "סטרייט" או "בי"... וזה לא נורא. בגלל שהמילים האלה- הן שם בשביל שאר האנשים, לא בשבילך. אתה יכול בלעדיהם. השאר ייתקשו קצת. ומה איכפת לך מזה, אם הם בכלל לא יודעים?
ארז

sarah

New member
../images/Emo45.gif הצעה לשרימפי: ../images/Emo39.gif ../images/Emo13.gif

לדעתי כדאי מאוד שנדחוף את כל ההודעות אלה של ארז למאמר אחד ארוך ונשים אותם במאמרי הפורום, אני בטוחה שיש המון אנשים זה יכול לעזור להם המון, והמון אנשים שאם היו קוראים את זה לפני זמן מה היה להם קצת קל יותר.
באעבה, שרה

theshadow3

New member
אוקי..

זה היה ארוך
אבל עדיין נחמד מאוד... ואני בן 15...(ב-י´). אני אעבור לענות על כמה מהשאלות. מה בעצם הניע אותך לתהות לגבי הזהות המינית שלך? אני חושב שכמה דברים... דבר ראשון (ישמע טיפשי, אבל לא חשוב) - דרך האינטרנט, להסתכל על בנות ממש לא עושה לי כלום! היה אפילו מקרה עם חברים שלי שסתם גלשנו באינטרנט (היינו 3), ואז התחלנו להסתכל על תמונות. כמובן כולם חשבו שהם "כוסיות" (מילה מעצבנת! אני לא אוהב להשתמש בה....), אז אני הייתי צריך גם להסכים ולהגיד "כן"... למרות שזה היה מאוד משעמם. גם שהייתי בכיתה ח´, כבר לא הסתכלתי על בנות (אני חושב שבערך מתחילת או אמצע ח´). מה שכן דווקא היה אחד שהיה ממש חמוד (היו למעשה 2).... אז בזמן שכולם הסתכלו על בנות אני הסתכלתי עליו... (חחח)... האם.. בנים\בנות (תשובה בנפרד?) יוצרים.. איזו..תגובה פיזיולוגית (*שיעול*באיזורשביןהרגליים*שיעול*) אצלך? זה אחד מהסיבות העיקריות למה אני לא יודע/חושב שאני הומו. להסתכל על בנות - כמו שאמרתי מקודם - ממש לא "מלהיב" אותי. אבל גם להסתכל על בנים. זה לא מושך אותי! ולפי מה שאני יודע - אם אני כן הומו, אני אמור לאהוב את זה... אני לא חושב שאני יתחיל לפרט לך על מה מגרה אותי...(אני יכול להגיד שאני בעיקר מפנטז, אפילו די הרבה - וכבר איזה 2 שנים לא היה מעורב בפנטזיות האלא בנות...). מה ה"טריגר" שלך? מה מניע אותך לשנות את דעתך לגבי הזהות המינית שלך בהתלבטות שלך? איזה עובדות מציקות לך כל פעם ולא מתיישבות עם הזהות שגיבשת? העובדה שאני לא מחבב אף אחד, ושלראות בנים לא עושה לי כלום. העובדה שיש הרבההה בנים בשכבה שלי ואני לא חושב כמעט שאף אחד חמוד!! או מושך!! או משהו!!! (יכול להיות שאולי אחד או שתיים, אבל זה לא חשוב) וגם אותו דבר לבנות.... אני ממש לא בטוח בזהות שלי, ואני מעדיף אז לחשוב שאני סטרייט. כל פעם שאני חושב על הנושא הזה אני אומר לעצמי שאני סטרייט. כי זאת הדרך הקלה. כי אם אני חושב שאני לא הומו, אז מה יותר קל מלהיות סטרייט? יכול להיות שאני צריך להוכיח לעצמי שאני כן הומו... אם אני יהיה מתישהו מעורב במערכת יחסים עם בן, אז אולי אני סוף סוף ישתכנע שאני כן הומו. אבל משום מה, לא נראה לי שזה יבוא...

למעלה