סתם מחשבה

סתם מחשבה

יצא לי להיות קצת בתל אביב בשבוע האחרון, ובין הייתר ראיתי כמה וכמה זוגות חד מיניים מסתובבים ברחובות, מחזיקים ידיים, מתנשקים וזה פשוט עשה לי טוב על הלב. בתור אחת שגרה בחור מלא הומופובים, לא יוצא לי לראות דברים כאלה. אם שתי הומואים יתנשקו ליד הקניון בקריית שמונה תוך שניות הם יהיה מוקפים בערסים עם אלות בייסבול. יצא לי לחשוב על זה שלפני לא הרבה זמן גם במרכז תל אביב זה היה ככה, ושאומנם יש לנו עוד דרך ארוכה להבנה חברתית ולשוויון זכויות מלא אבל גם עברנו דרך רחוקה. וזה פשוט כיף לראות הומואים ולסביות מסתובבים עם החבר\ה בלי צורך להסתתר. סתם רציתי לשתף.

SarcaSeriouS

New member
אוקי,את רצינית לפתע...מה עשו לך???

ידעתי שחיזרים השתלטו עליך...
פתאום מתחילה לכתוב על שיוון זכויות לקהילה....נו ,באמת!
תיכף גם תרשמי על עליה חדה במספר הגאים בקרית שמונה...| זהירות|
ראשון לציון-קרוב לים
קרית שמונה- קרוב לגבול.
. חדלו כבר,יצורים ירוקים נתעבים!!! לא מספיק גרמתם לעם לבחור לממשלה אנשים עבי כרס, עכשיו גם למחפשת האמת אתם עושים שטיפה??? עד מתי? ? ? (שאלת המאה בשבילי....). ד"ש.

אנוכי? רצינית?

כנראה שפאן.קון השפיע עלי לרעה הוצאתי שם את כל האי שפיות שלי! זה מטריד! עשינו רכבת אחמדים (לאחמד יש כנפיים והוא כבר בן שנתיים מחר אולי שלוש) ושיחקנו טאקי משלוש בלילה עד חמש בבוקר, היה סבבהההה ומישהו שם דיבר על זה שנורא קשה להחיל עם בנות בכנסים, ומישהי מהקהל צעקה לו שזה בגלל שלפני שמתחילים איתן צריך למצוא אותן וזה השלב שבו היא נכשלת
-אווווווווווו כמה מתוק -פאק יו -בכיף -תשלחי תמונות שיחה ביני לבין אותה אחת מאוחר יותר וחוצמזה יש לי עכשיו תמונות משפילות שלי ושל עוד שתיים כמעט מלקקים אריזות של אקשן פיגרס של סטאר טרק... ותמונה שלי זורקת גלויות של אנשים תמימים
"אתה, כבר שלחת גלויה להוט ספייס?" "כן" "ונראה לך שאחת זה מספיק?!" כעבור עשר דקות, אותו אחד "כבר שלחת גלויה להוט ספייס?" "כן! שתיים!" "אה, אז תשלח אחת בשם אבא שלך" כעבור עוד עשר דקות "כבר שלחת גלויה להוט ספייס?" כאן הוא נכנע והתחיל לעזור לי לגרום לאחרים לשלוח גלויות והוכחנו סופית שקירק וספוק זוג "טו גו וואר נו מאן אז גאן ביפור" אוזניים מחודדות זה שקסי! ט'ופל... קעקוע בצורת ברקוד על העורף זה אפרקסי! מקס... מצח מחוספס זה סתם מוזר! בלאנה... וחוצמזה לא עברתי שטיפת מוח עברתי שטיפת מכוניות ד"ש

TheMadKow

New member
פשוט מחמם את ה-../images/Emo23.gif

חוץ מלהיות כלוא בתוך תנור :) ע.ע. הדוויג והשארית.

James Hammerton

New member
ישראל השניה...

סביר להניח שגם אם זה היה קורה לפני כמה שנים במרכז ת"א אולי היתה פורצת מהומה קטנה אבל אני לא חושב שהיו באים אליהם עם אלות... יקח המון זמן עד שהדברים האלה יגיעו מהמרכז לאיזורים האלה בארץ, גם אם אני מסכים שיתכן שיקח פחות זמן ממה שחושבים עד שהשוויון יגיע הנה...

resputin

New member
בדיוק מה שחשבתי עליו ביום חמישי,

אחי ואני ישבנו ב"קפה לובר" קרוב לנחלה ואחרי כמה שעות, כשחזרנו לכיוון האוטו אמרתי לו שאפשר להשים פעמון וכל פעם שעובר זוג הטרוסקסואלי הוא יצלצל -ותהיה דממת אלחוט לפי הערב ההוא. אני לא אומר שככה זה צריך להיות, אבל זה בהחלט חימם טיפה את הלב, למצוא את דרך השווה בין שני המצבים יהיה נהדר.

למעלה