סתם מחשבה לגבי שעון...

Nimrodster

New member
סתם מחשבה לגבי שעון...

קניתי שעון, אני מאד מרוצה ממנו. הוא יוקרתי אבל גם מגניב. אבל חשבתי - האם רצועת מתכת, כפי שקניתי, היא לא משהו שאנשים מבוגרים הולכים איתו? מה זה משדר, אם בכלל?

Shusaku

New member
זה משדר מה שתרצה

כל עוד לא קנית איזה שעון זהב שצריך למתוח לו את הקפיץ כל כמה זמן או אולי שעון כיס (למרות שהם ממש מגניבים) השעון יכול לשדר מה שאתה רוצה. אני נמצא עם השעון שלי כבר דיי הרבה זמן שים לב לרצועת המתכת הצעירה והמגניבה שמשתלבת נהדר עם הרקע ההכחול
נוסף על כך בגלל שהשעון הינו עם רצועת מתכת לפי מה שאני לובש הוא יכול להראות הכי יום יומי ויכול להראות ממש רשמי עם חליפה או חולצה מכופתרת.... וואו עבר הרבה זמן מאז שרשמתי כאן משהו...

זה משדר "יש לי שעון" ../images/Emo3.gif

מאוד תלוי במה שאתה לובש, במה שאתה עצמך משדר ובכמה השעון בולט. אם אתה מרוצה ממנו, כולם יהיו מרוצים ממנו ואף אחד לא יעצור לשנייה לחשוב שמשהו לא בסדר. אם אתה לא תהיה סגור על עצמך (ועליו), הוא יהפוך ליותר מורגש גם מבחינת הסביבה.

יש צדק בדבריך שזה לא "צעיר ועכשווי" לי יש כ 5

שעונים וכולם ללא רצועת מתכת. אני לא אוהב רצועות מתכת כי זה גם כבד וגם נראה מגושם במידת מה על היד. דרך אגב- מחיר שעון עם רצועת מתכת גבוה משעון עם רצועת עור ( בשעונים יוקרתיים )

לא מסכימה איתך הפעם ../images/Emo4.gif

אם כי אני באמת לא מאלה שיתחברו לפולחן הנעורים. יש שעונים יפים מאוד, צעירים ועכשוויים מאוד עם רצועות מתכת, ובצידם שעונים קשישים להחריד עם רצועות עור (או מיושנים עם רצועת פלסטיק). מאוד תלוי בשעון, בהברשה של המתכת, בגודל החוליות ובצורתן וכו'.

החדישים היום הם עם רצועת פלסטיק/גומי גמישה

שעונים עם רצועות מתכת תמיד מזכירים לי את השעונים הישנים של אבא שלי.. ( או של ערסים למינהם...)

אז מה המסקנה? האם לצעירים עושים היום

שעונים מרצועות מתכת או גומי/פלסטיק? מה המגמה היום ? או למשל מה האחוז של המתכת של השעונים לצעירים נניח מפוסיל או דיזל ( שנחשבות לחברות שעונים מודרניים לצעירים ) יחסית לרצועות הלא מתכתיות?

אני ראיתי בעיקר עם רצועות עור דווקא

ואני מניחה שיעשו דגמים צעירים עם כל מיני סוגי רצועות כי אנשים שונים אוהבים דברים שונים. ומצד שלישי, בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר אנשים בלי שעון יד שמשתמשים בפלאפון כשעון.

גם אני אוהב רצועות עור.אם כבר פלאפון כשעון אז

שעון כפלאפון. הרבה פעמים רציתי לקנות אחד שכזה אבל בסוף ויתרתי כי אין להם עברית למרות שהוא פלאפון לכל דבר הכולל מצלמה בולוטוס ווMP3

לא בשבילי ../images/Emo13.gif

עם כל חיבתי לגאדג'טים, הוא קצת טכנולוגי למראה וזה לא הסגנון שלי.

eboy10

New member
כשדוחפים כל כך הרבה מכשירים נפרדים למכשיר אחד

ועוד כל כך קטן, הסיכויים שזה שווה משהו אפסיים. אפילו המראה של השעון.. שלא נדבר על המצלמה שהיא בטח VGA (במספרים - 0.3). להשוואה - לרוב הפלאפונים שיצאו לאחרונה יש מצלמות של 5M ומעלה. מצלמות שכבר יכולות לתפקד במקום מצלמה דיגיטלית. גם אם הMP3 משמיע מוזיקה בצורה איכותית (וספק רב בדבר), סביר להניח שאין בשעון-מפלצת מספיק זיכרון שיספיק ליותר מ-100 שירים... לא שזה משנה כי הבטריה תגמר הרבה לפני שתשמע את השיר ה-30 במילא.. והכי חשוב - SMS...? סליחה, ניסיתי לדמיין את עצמי עם השעון הזה ואפילו אצלי בראש לא שרדתי אותו יומיים
|סחפירה|

למעלה