סתם לשתף

dubit1234

New member
אסור קמח מצה -לנצח!!!

לא אמרו לך? תזרוק אותו, שלא יפתה אותך להשתמש...

onceuponatime1

New member
מזל שאין ../images/Emo67.gif

גם ככה לא כזה טעים ולמה אסור? מה עם הקניידלאך של סבתא?????? (להלן הומור שחור) מזל שמתה..... אם אני אשתמש בקמח רגיל או קמח תופח?? וממש טיפה? אם אי אפשר אז אין מה לעשות... אני אבשל עוף במים ואח"כ אקפיץ אותו בירקות ורוטב סיני

dubit1234

New member
אני משתמשת בקצת קמח בפשטידות

משהו כמו 2 כפות לפשטידה (באישור דיאטנית), אבל במוקפץ אתה תאכל יותר קמח... אולי עדיף שתחכה למחר ותקנה פרורי לחם. בשלב הראשון אולי כדאי שתאכל עוף מוקפץ עם ירקות ורוטב סיני. אתה מתבל רק בפלפל ומלח?

onceuponatime1

New member
תלוי מה מבשל

מלח ופלפל ממש לא בראש הרשימה שלי...... יש פירורי לחם אבל אני מעדיף בלי בכלל מאשר עם פירורי לחם... לא רוצה שניצל

dubit1234

New member
אחרי שקראתי את המתכון שתכננת

באמת פרורי לחם לא יתאימו.

dubit1234

New member
אלישבע קמח מצה אסור למשורוולים

אני לא יודעת בנוגע למטובעים.

onceuponatime1

New member
מעולם לא התלהבתי מסלט עוף\טונה

(עם ירקות הכוונה) תמיד העוף\הטונה יבשים........ להבדיל, סלט טונה עם מיונז... עולם אחר... יש למישהו מתכון טוב לסלט עוף רטוב? מעולם לא ניסיתי... אולי קצת עגבניות שרי חתוכות לרבעים עם מעט חומץ בלסמי אולי מעל איזה מתבל של מיונז+חומץ בלסמי+פסטו+שמן שומשום עוף קצוץ דק דק נראה לי אני אנסה את זה... אדווח בעוד שבוע (אם יקרה) איך יצא

dubit1234

New member
אני מכינה סלט עוף בסיסי

כמו שמגישים בסנוויצ'יות בלונדון :) עוף מכובס קצוץ, בצל ירוק או סגול קצוץ דק , פלפל שחור, מלח ומיונז . נשמע לי טעים עם פסטו ומיונז...אני מניחה שגם עם ממרח עגבניות מיובשות ומיונז, אפשר גם עם בזליקום קצוץ ומיונז.. אך בא לי פתאום סלט עוף

onceuponatime1

New member
מגיל אפס

לא אכלתי ארוחות בוקר לא אכלתי ארוחת 10 בבית ספר רוב דילגתי על ארוחת צהריים בשנים האחרונות כמעט ושכחתי מה זה ארוחת צהריים הכל התמקד בארוחתערב עסיסית אני עובד על זה.... אכלתי עכשיו בדיוק מה שנאמר לי לאכול ושמתי שעון מעורר לעוד שלוש שנים לארוחה הבאה קל זה לא הולך להיות... אין לי מושג איך אני אסתדר עם זה עוד חודשיים....

onceuponatime1

New member
כל הדיבורים האלה על אוכל ועדין לא אכלתי!

רואים איך אני שוכח?????? דיי אני חייב לעשות משהו עם עצמי זה בדיוק למה השמנתי זה ורק זה! הכנתי לפני שעה סלט ביצים (שיצא רטוב על יתר על המידה, אופס!) הוא נמצא פה ליידי, מול הפרצוף שלי אני פה, מדבר (שוב) על אוכל ומתכונים שונים ומשונים ועדיין, שכחתי לאכול :-\ אני צריך קבוצת תמיכה של אנשים שיזכירו לי פאקינג לאכול :-\

onceuponatime1

New member
אני חולה שום!

כל עוד הוא מבושל לא טרי X: קיצר בוא נסגור עוד חודש אני ואת את דואגת לסלטים הקטנטנים מסביב אני דואג למוקפץ סיני או סושי (תבחרי) יש אפשרות גם לפסטות... אני אלוף פסטות

onceuponatime1

New member
זה לא פשוט כשאת רגילה כל חייך לארוחת ערב

עד כמה שחיי אומנם קצרים (יחסית) כשאת מגיל אפס רגילה לאכול בד"כ רק ארוחת ערב, לפעמים צהריים.... זה מאוד קשה לשנות הרגלים במיוחד כשזה כלכך קיצוני אמרו לי שאם אני לא רעב בבוקר אז לאכול ב-11 אבל אני לא רעב ב-11 אני לא רעב ב-2 אני לא רעב ב-4 אני רעב רק בערב ממש לפני השינה לשנות מצב כזה למצב שבו אני צריך לאכול כל 3 שעות 5-6 ארוחות ביום זה לא קל עם האוכל אני מסתדר פחות או יותר אני אולי בוכה על הקולה אבל כבר שבועיים, מאז שהשתחררתי מהאשפוז, יש קולה במקרר באו חברים משפחה שתו קולה ליידי יש בקבוק פתוח אבל לא נגעתי אז בא לי, לא נורא, לא נוגעים. אני צריך לעבוד על השעות ואם היה מישהו שעובר איתי את זה אולי זה היה עוזר לצערי אני לא מכיר אף אחד אישית שעבר את זה..... עובדים על זה אני נהנה לבשל לאחרים אני נהנה לבשל באופן כללי אני כמו הסבתות שמבשלות ומנקות את הארוחות הענקיות הללו, אבל לא יושבות לרגע לאכול בעצמן (ברצינות, בארוחות המשפחתיות תמיד עזרתי לסבתא בבישולים\נקיונות\הגשה ופספסתי הרבה אוכל בעצמי בגלל זה, אבל הכל באהבה) לשנות הרגלים בצורה כלכך קיצונית.... בואי נגיד שמבחינתי זה אחד הדברים הקשים מבחינה פיזית ונפשית שהייתי צריך לעבור בחיי.

למעלה