סתם לשתף

onceuponatime1

New member
סתם לשתף ../images/Emo13.gif

מתברר שאני מחלים ממש מהר
הוסיפו לי שלב ביניים בין שלב 3 (בין קציצות עוף\בשר\דגים ברוטב וירקות מבושלים) לשלב 4 (להתחיל לאכול הכל בהדרגה) אפשר להתחיל לאכול עוף שלם (בכמויות קטנות כמובן) וביצה קשה ומקושקשת ועוד כל מיני דברים טובים עוד שבועיים ירקות חיייייייייייייייייייייים (עגבניות ומלפפון... בלעע... אבל גם חסה!!!
) ועוד חודש נראה מה יהיה וכמו שהפצעים מהניתוח נראים כרגע ממש אבל ממש בקרוב אני אוכל כבר ללכת לים שוב הרופא שבדק אותי קצת הופתע שרובם כבר נרפאו לגמרי! וכל זה כן כן אחרי 16 יום בלבד! (עוד שעתיים זה יהיה 16 יום, למי שזה לא מעניין אותו) וירידה עד כה של 12 קילו (מי שאמר שכשמתחילים ממשקל דוגמנית [תיאור של מישהו מהפורום] אי אפשר לרדת הרבה?
) זהו הוצאתי. צ'או.

onceuponatime1

New member
כן, לא מומלץ

אבל עבר לי מעולה (אכלתי ממש מעט.... אבל חי לגמרי) אבל זה מלא סיבים לפי מה שאמרו לי, לכן לא מומלץ :-\ אבל טעים!

אופירA

New member
מנהל
גבר בן 24

זה פצצה של חילוף חומרים. כמו כן, אין הורמונים נשיים - אין צרות. הגברים הללו יורדים מהר במשקל, בדרך כלל, ויחסית. לכן אם גבר בן 24 מתחיל במשקל של דוגמנית, הוא אכן יכול לרדת הרבה ומהר. אשה מבוגרת יותר - זה כבר מאוד מאוד מאוד אחרת, בדרך כלל.

onceuponatime1

New member
לגבי ההורמונים שלי.... זה שנוי במחלוקת....

מלבד זה שחסרים לי בגוף מספר הורמונים (בדוק) ולגבי אלה שיש..... בואי לא נפרט

onceuponatime1

New member
לפני כל הכבודים, יש סיבה לא טובה לאיך....

לדוגמא היום קמתי בבוקר שתיתי קפה הייתי בוץ קניתי עוד קפה חזרתי לפני שעתיים בערך עשיתי קצת קניות ושתיתי לימונדה (ממותקת, צריך קצת קלוריות) וזהו בינתיים לא רעב אבל ממחר דיי מספיק כל שלוש שעות ארוחה (מקדונלדס מוגדלת כמובן) ועכשיו שאלה קטנה... אמרו לי שאני יכול לאכול עוף שלם רך (מבושל במים) בשקית קוקי אני מתאר לעצמי שאין בעיה, כי הוא יוצא רך יותר מעוף מכובס. השאלה שלי היא כזו: אני בטירוף לקצת אוכל סיני מותר לי. מגיע לי. השאלה אם טכנית (פיזית) מותר לי.... כאילו נגיד חתיכות עוף קטנות מוקפצות ברוטב וירקות בציפוי קריספי מותר לי לאכול כרגע? אני יודע שזה לא הכי בריא.... אבל פעם בשבוע-שבועיים.... זה במקום הסושי (ובלי אורז\נודלס כמובן)

dubit1234

New member
גם אני בשלב העוף, אולי תאמץ רעיון ממני...

הכנתי סוג של מוקפץ עם פרגיות (חזה עוף אסור בהתחלה כי הוא יבש ) והירקות שמותר לי והוספתי נבטים שעברו יפה (בצל, כרובית, גזר, קשוא ונבטים). סויה, ויין לבן. כרגע תנסה לאכול כמה שאפשר אוכל בבית, הוא שמן פחות... אוכל שמן כמו ירקות מטוגנים בציפוי קריספי, בשלב הזה עלול לעשות לך צרבות ולא לעבור טוב בשרוול, זה מה שהדיאטנית שלי אמרה. ובכלל, כדאי לנסות לאמץ הרגלי אכילה חדשים, עשית את הניתוח בעיקר על מנת לרדת במשקל. מידי שבועיים בעתיד בוודאי תוכל לאכול אוכל שאתה אוהב , אני בהחלט מתכוונת לעשות את זה... באופן קבוע זה משמין.

onceuponatime1

New member
אמרתי ואגיד את זה שוב

אני אוכל דיי בריא, בסה"כ לא אוכל שומני\הרבה ירק הבעיה שזה רק פחמימות (טוב לא כלכך בריא...) לא מת על מטוגנים באופן כללי הבעיה שאני חייב ללמוד לפצל ארוחות, כאן המבחן האמיתי שלי שחלק מהזמן עמדתי פה חלק לא לגבי הפרגיות - פויה!!!! לא סובל (לעיתים נדירות מאוד) זה פשוט גוש שומן מגעיל. מצטער. פשוט... לא יודע למה מתלהבים מזה כלכך... זה כמו לאכול שומן! גם במרקם וגם זה שומני מאוד (כאילו דההההה) אלא אם כן זה על מנגל על גחלים שגם פה אני מרביץ ניקוי מטורף בעצמי בלבד (60-70% מהפרגיות עף לפח) שתדעי שאם את קונה פרגיות ומבשלת שימי לב טוב טוב 60-70% מזה זה שומן זה עוף מאוד מאוד שמן אם מנקים סבבה אבל כשאת קונה זה לעולם לא נקי משומן ואם פעם אחת תשבי ובאמת תנקי כמו שצריך ותעשי השוואה בין הכמות שאפשר לאכול לבין הכמות שאת זורקת תביני את הבזבוז הענק - ופשוט תפסיקי לאכול את זה
which is a good thing by the way.....

pomelit

New member
פרגיות בארץ זה כרעיים של עופות צעירים

זה בדיוק אותו עוף, רק לא החזה. זה אמנם החלק השמן יותר של העוף, אבל בוודאי לא 60-70 אחוזי שומן (יותר קרוב ל 10 אחוזים). בשר עשיר בערכים תזונתיים ודל בשומן זה בשר הודו, שבדרך כלל עושים ממנו קציצות כי הוא לא מאוד טעים.

dubit1234

New member
את צודקת גם בעניין הפרגיות וגם ההודו

מהודו אגב אני מכינה פסטרמה ביתית, לא אוהבת את טעם הקציצות הודו.... את בהחלט צודקת בעניין הפרגיות, זה כרעיים ללא העצם ואני מכינה מהן מגוון רחב של מטעמים, ממלאת אותן ומבשלת או אופה . גם על האש זה מעדן בעיני. מדובר בחלק שעדיף לאכול בשלב הראשון כשמתחילים לאכול עוף, דווקא בגלל שהוא יותר שמן ויותר עסיסי מחזה העוף היבש. פומלית, כתבת שבארץ זה כרעיים של עופות צעירים, האם במקומות אחרים בעולם זה לא כך? מעניין...

pomelit

New member
עד כמה שאני מבינה יש מקומות שבהם מדובר באמת

בזן אחר של עופות, אבל זו לא ידיעה מבוססת, ואין לי ניסיון אישי בזה.

onceuponatime1

New member
תמיד כשיצא לי להתעסק עם פרגיות

הרוב הלך לפח מרקם שומני מאוד.... בכלל עוף שמן... ולגבי הודו מסכים ולא מסכים הוא מאוד טעים לדעתי הבעיה שלו שהוא מאוד אבל מאוד יבש (בגלל שהוא לא שומני) השרייה של זמן ארוך בהתססה עושה את העבודה (התסיסה מרככת אותו, משתמשים בבירה לבנה בשביל זה)

למעלה